düşüncelerinizi merak ediyorum..

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
nişanlınız kpss sınavınız var diye illçeden 2 saat uzaklıtaki ile, yanınıza geliyor.

kız kardeşi( 4 yaş küçük sadece) de bu ilde öğrenci ,bi evde 3,4 kızla kalıyor.
abisinin geldiğini öğrenince kahvaltıya gel, yeni hazırlıyoruz diyor.

ben onun mesaj yolladığı saatte sınavdaydım annem babam ve onunla.benim için geldiğini biliyor kardeşi.
oda benim sınavdan çıkmak üzere olduğumu söylüyor siz yeyin diyor, birlikte gelin diyor bu sefer.anne babasıda var diyor nişanlım.tamam diyor kardeşi.

daha öncede abisi gelmişti yine akşamdan ,öğretmen evinde kalmıştı.
sabah kahvaltıya gitmek için çıktığımızda ,kardeşi e abi bizde niye kalmadın demişti.

şimdi sorum şu,
nişanlı bi adam hoş nişanlı olmasada ,3,4 kızlı bi eve kardeşi tarafından davet edilmesi normal mi? evlenebileceği dengi 3,4 kızın olduğu bi eve?

diğer sorum da şu; ilk olarak kahvaltıya abisini çağırıyor ,çıkacak oluşumu öğrenince beraber gelin diyor ,hiç sınavdan çıkmam beklenmeden, abla sınavdaysa kahvaltıya gel deniyor ,ben sınavda kan ter dökerken onlar laylaylom başka kızlarında olduğu bi evde .
artniyet arancak bi durum var mı sizin açınızdan?

benim açımdan yok. sınavdaymışsınız yani dışarda beklemek yerine abim gelsin bende kahvaltı yapsın.
tamam ev arkadaşlarım vardır ama ne var bunda; her yaşıtı kız potansiyel 'rakip' mi size.

bence bu kıskanç düşüncelerinizi törpüleyin.

Kahvaltıya çağırması art niyetli olmayabilir, sizin sınavda olduğunuzu gelemeyeceğinizide düşünmüş olabilir buraya kadar bir sorun yok ama kalma olayı kesinlikle yanlış. Olamaz öyle birsey.

nişanlınız kpss sınavınız var diye illçeden 2 saat uzaklıtaki ile, yanınıza geliyor.

ben onun mesaj yolladığı saatte sınavdaydım annem babam ve onunla.benim için geldiğini biliyor kardeşi.
oda benim sınavdan çıkmak üzere olduğumu söylüyor siz yeyin diyor, birlikte gelin diyor bu sefer.anne babasıda var diyor nişanlım.tamam diyor kardeşi.

sabah kahvaltıya gitmek için çıktığımızda ,kardeşi e abi bizde niye kalmadın demişti.

şimdi sorum şu,
nişanlı bi adam hoş nişanlı olmasada ,3,4 kızlı bi eve kardeşi tarafından davet edilmesi normal mi? evlenebileceği dengi 3,4 kızın olduğu bi eve?

diğer sorum da şu; ilk olarak kahvaltıya abisini çağırıyor ,çıkacak oluşumu öğrenince beraber gelin diyor ,hiç sınavdan çıkmam beklenmeden, abla sınavdaysa kahvaltıya gel deniyor ,ben sınavda kan ter dökerken onlar laylaylom başka kızlarında olduğu bi evde .
Bence var. Böyle hassas şeylerde Dikkat etmesi gerektiğini bilecek kadar aklı vardır herhalde

Gece kalsa uygun olmayabilirdi ama sabah kahvaltısında bir sorun yok bence. Hem abisi uzaktan gelmiş kızın, çağırmasa ayıp olurdu. Tekrar gidecekse falan siz de giderseniz içiniz rahat eder kızları gözlemlersiniz.

Ararsanız artniyetten bol bir şe yok şu dünyada. Ama size tavsiyem aramayın art niyet, size zarar çünkü..

Nişanlınız sınavı olmasa da akranı olan 3-4 kızlı bir eve kahvaltıya gitmekte bir beis görmemiş. Sizin sınav olmasa gidermiş yani? Bu konuda bir hassasiyetiniz varsa görümceden önce nişanlınızı sorgulayın.

Bana absürd gelmedi. Benimde görümcem var benden 4-5 yaş küçük eşim kardeşinin arkadaşlarıyla görüşür. Yani denk geliriz. Eskiden başka bi şehirde üniversite okuyordu o Zaman kardeşini ziyarete gider onlarla kahvaltıda yapar yemekte yerdi. Bende gelince sorardım arkadaşları nasıl iyi insanlar mı diye içimiz rahat ederdi. Benim açımdan sıkıntı olmazdı. Çünkü eşimin kardeşine de güvenirim. Bana saygısı tamdır. Abisinden beni ayrı tutmaz hatta çoğu Zaman ondan öndeyimdir

Kız sizin sınavı düşünmemiştir bile o abisiyle muhattap. Abisi hatırlatıncada birlikte gelin demiş nevar. Kaldı ki abi 2 sAAT uzağa gelmiş dAvet etmese ayıp sizi de iyi niyetli bulamadım ben. Sırf gorumce diye acık arıyorsunuz gibi geldi.

şimdi sorum şu,

Elbette normal erkek kardeşim benim bulunduğum şehire gelecek tabi ki davet ederim kahvaltıya yemeğe,ve bende kalması için siz olsanız çağırmaz mısınız kardeşinizi?

Bence de yok
Kiz kardesi abisiyle basbasa kahvalti bile yapmak istemis olabilir henuz evli diilsiniz belki dertlesecektir abisiyle heyecanlanmis hazirlik yapmis bence bu yuzden sorun cikarmayin
Sonucta onun da bi ailesi ve cevresi var ileride evlendiginizde hic ozeliniz kalmayacak surekli birlikte gidip geleceksiniz bu yuzden cok ustune gitmeyin zaten sizi de cagirmis sinav bitince gel diye :KK74:

Kalmak icin cagirmasi hos degil. Sinavda ter dokerken derken cok dramatik olmus nisanliniz disarda ne yapsa ii olurdu o da alsin bir deneme cozsun mu ne yapsin ? Gidip kahvalti yapabilir. Evdeki tum kizlar asik olacak degil abisiyle hava atmak istiyordur sacma ama boyle seyler oluyor.

Elbette normal erkek kardeşim benim bulunduğum şehire gelecek tabi ki davet ederim kahvaltıya yemeğe,ve bende kalması için siz olsanız çağırmaz mısınız kardeşinizi?
ben çağırmam kalmak için de kahvaltı içinde,diğer kızlar rahatsız olabilir diye düşünürüm.ama bunun arkadşları o şekilde değil demekki.dışarda görüşürüm.veya onlar yoksa anca öyle davet ederim eve

Back
X