Dusuncelerinizi merak ediyorum

Rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim üstelik bana dedi onlar evlencekler o benim dostum sende kuzenimsin ne yapabilirim dedi . En basiti ne zaman. Kuzenimi görse ex sevgilim geliyor yanımıza selam veriyor ee sonra ver selamini bu ne yuzsuzluk sonuçta iyi veya kötü bireyler yaşanmış öyle değilmi ama

e sizde kalkın gidin..
zorla mı tutuyorlar sizi ..
senin kuzende de iş yok .. çok istiyorsanız kuzeni evinize çağırıp görüşün..

Kesin kalkardi korktum bende zaten o olayları görünce bide sürekli yanıma yaklaşmaya çalışıyor falan kızda yanlış anliycak diye korktum saçma sapan bi olayın içinde kaldım birden hayır o değil beni gurursuz duruma dusurduler
Gitme sen de.
Bu resimdeki sensen güzel bir kızsın bak, ondan sarkıyordur sana.
Hiç görüşme.
Kuzenine de söyle sana gelsin kahve içmeye.

e sizde kalkın gidin..
zorla mı tutuyorlar sizi ..
senin kuzende de iş yok .. çok istiyorsanız kuzeni evinize çağırıp görüşün..
Ama suç bende değildi biz ordayken kuzenimle oturmaya gitmişken kız sonradan geliyor yanımıza onun gelmemesi gerekmiyor mu neden ben kalkiyorm ?

Kızlar şimdi nerden basliycagimida bilemedim ama anlatmaya calisicam

Şimdi benim bir çıktığım vardı baya şeyler yaşadık onunla ayrıldık ben evlendim birde bebeğim var birgün kuzenime gittiğimde yanında bir kız vardi ogrendimli eski ciktigimin şimdiki ciktigiymis kuzenim ona benden için demiski 3gun çıktılar onunla halbuki yalan smdi ben ne zaman kuzenmn yanına gitsem bu kız ya geliyor yaa orda . Ee haliyle eski çıktığımda geliyor rahatsız oluyorm ne yapmayalym ya az önce gene parka oturuyorduk kuzenm bu kız eski çıktığım geldi bu kızı dövmeye kkalkti kıza diuorms bak bu benim eski hatun falan ne oluyor siZce bu ?
Ben olsam o kuzenlede konuşmam eşin duysa yanlış anlar.görüşme ne olacak o kızıda görmezsin hem eski sevgilinide görmezsin

Rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim üstelik bana dedi onlar evlencekler o benim dostum sende kuzenimsin ne yapabilirim dedi . En basiti ne zaman. Kuzenimi görse ex sevgilim geliyor yanımıza selam veriyor ee sonra ver selamini bu ne yuzsuzluk sonuçta iyi veya kötü bireyler yaşanmış öyle değilmi ama

Demek ki kuzenin yol yordam bilmeyen saygısız birisi. Onunla görüşmemen senin hayrına olur.
Neden her zaman geliyor bunlar? Kuzen pek iyi niyetli gelmedi bana. Gerçekten rahatsızsan görüşme olsun bitsin.

Ama suç bende değildi biz ordayken kuzenimle oturmaya gitmişken kız sonradan geliyor yanımıza onun gelmemesi gerekmiyor mu neden ben kalkiyorm ?

rahatsız olduğunuz için..
bir kalkarsınız iki kalkarsınız üçüncüde anlar gelmez ..
kuzeninizde anlar sizi bir araya getirmemesi gerektiğini..
siz sanki hiçbirşey yokmuş gibi davranırsanız kızda gelir sevgiliside ..
arkanızdan da benim eski hatun muhabbetide yaparlar ..
ortam oluşmasına müsade etmeyecek kişi sizsiniz çünkü rahatsız olan sizsiniz..

Kuzeniniz size gelsin arkadaşı da hiç kıçından ayrılmıyor mu? Ayy valla ben evli bile olsam eski sevgilimin yeni sevgilisiyle aynı ortamda yan yana takılmak istemezdim. Zaten ayarsızım bir şey der bir şey yaparım :KK53: kuzeninize söyleyin ayrı takılın. Eski sevgilinizden iyi ki kurtulmuşsunuz dayak filan ne o öyle. Kıza da anlam veremiyorum sevgilisinin eski sevgilisiyle kanka olmaya ne gerek var?

Demek ki kuzenin yol yordam bilmeyen saygısız birisi. Onunla görüşmemen senin hayrına olur.
Neden her zaman geliyor bunlar? Kuzen pek iyi niyetli gelmedi bana. Gerçekten rahatsızsan görüşme olsun bitsin.
Valla bende anlamadım neden sürekli bir ortamda bulunduğumuzu ama onun yüzünden kuzenimide silmek istemiyorum çok günlerimiz geçti çok sıkı fikiyiz kardeşten öte nerdeyse

rahatsız olduğunuz için..
bir kalkarsınız iki kalkarsınız üçüncüde anlar gelmez ..
kuzeninizde anlar sizi bir araya getirmemesi gerektiğini..
siz sanki hiçbirşey yokmuş gibi davranırsanız kızda gelir sevgiliside ..
arkanızdan da benim eski hatun muhabbetide yaparlar ..
ortam oluşmasına müsade etmeyecek kişi sizsiniz çünkü rahatsız olan sizsiniz..
O zaman n e zaman gelirlerse ben kalkıp gideyim bakalim bu sefer anliycaklarmj iyi akıl verdiniz teşekkür ediyorm

Oyle de sırf onlar yüzünden silmekte istemiyorum neyse en azından bi süre gitmesem iyi olcak gibi sanki
Kuzenin durumunu biliyor onun önceliği sen olmalıYdın kimse için değmez kendini üzmene bak boş yere içNe dert olmuş gerek yokki.kes bağlantını mis gibi kafan rahat otur

Kuzeniniz size gelsin arkadaşı da hiç kıçından ayrılmıyor mu? Ayy valla ben evli bile olsam eski sevgilimin yeni sevgilisiyle aynı ortamda yan yana takılmak istemezdim. Zaten ayarsızım bir şey der bir şey yaparım :KK53: kuzeninize söyleyin ayrı takılın. Eski sevgilinizden iyi ki kurtulmuşsunuz dayak filan ne o öyle. Kıza da anlam veremiyorum sevgilisinin eski sevgilisiyle kanka olmaya ne gerek var?
Sorma ya ayrılmıyor hiç kicindan aynen bende rahatsız oluyorm aynı ortamda olmaya çünkü bizde ciddi düşünüyorduk . Kız bişey demiyor bide anlatıyor yok taner şöyle taner böyle taner le onu yaptık bunu yaptık arkadaş benim yanında konuşmak ne oluyor .

Valla ben hiçbir şey anlamadım.
Kız napmış ki adam bunu dövmeye gelmiş?
Ayyyy entrika entrika, hiç bana göre değil.:KK45:
galiba konu sahibinin eski sevgilisi yeni sevgilisini konu sahibi icin konu sahibi ile konu sahibinin kuzeni birlikteyken onların yanında dovmeye kalkmıs :D :D :D

Back
X