Düşünceli ben

Ya bu ıkıncı cızgı benı cok duygulandırıyor
Tuylerım dıken dıken oldu yınee
Bu bır mucıze Allahtan gelen
Tebrık ederım, umarım saglıkla dunyaya gelır
Bu testlerı cok sevıyrm
Allah ıkıncı cızgı gormeyı bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah
Sende uzulme cnm, olduysa yapacak bırsey yok
Zorlanacaksın ama gececek gıdecek
Ikız gıbı buyurler
Allah razı olsun yorumun gerçekten beni bile taa burdan ferahlatti. Evet inşallah canım hayırlı şekilde olsun. Bakalım pazartesi doktora gidecem

hap kullanirken antibiotka alinirsa hapin etkisini düşürür, ilerisi icin aklinizda bulunsun:) bende hamile gördüm, tebrik ederim.
olumlu düşünün, vardır bundada bir hayır:) oglum 16 aylik bende yeni hamile kaldim.ama isteyerek. cesareti nerden aldim bilemiyorum, kaldiki dogum sirasinda "ben buradan diri cikamicam"diye düşünmüştüm ama insan unutuyormus demek:) ailem yakinda ama annem rahatsiz oldugu icin pek beklentim olmuyor acikcasi, ben kendi ayaklarimin ustunde durmaya calisiyorum
Ciddimisin :) gene senin ki benimkinden iyi kendini kurtarmis bazı şeyleri dile getiriyordur. Benim de ailem uzaktalar. Rabbim yardımcımız olsun

Annem de 9 aylıkken ablam hamile kalmış ben doğmuşum.. zor yanları olsa da ilk yıl sonra çok rahat etmiş.. hiç arkadaşsizlik yalnizlik sorunumuz olmadı.. hiç sikilmazdik.. birlikte ders calisirdik.. aynı kıyafetleri giyer aynı oyuncakla oynardik :KK66: arkadaş gibi büyüdük.. en iyi arkadaşım o hala.. iyi tarafindan bakın.. Sağlıkla gelsin inş.
benim annemle teyzem arası da 9 ay. onlar da bu konuda çok mutlu olduklarını söylerler hep. tebrik ederim konu sahibi arkadaşımı, inşallah siz de sıkıntısız kucağınıza alır, mutlulukla büyütürsünüz:KK68:

Back
X