• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünceli olmamak için ne yapmalıyım?

Hayatı biraz da olsa ti ye almak gerekiyor. Ömür kısa diye düşünüp en önemlisi kendini seveceksin..

Bu düşünceli olmak değil, takıntılı olmak yalnız. Özgüven eksikliğiniz falan mı var? Başkalarının siradan hareketlerini fazla fazla takıp derin anlamlar yüklemek çoğu kez kendiyle barışık olamama, özgüvensizlik göstergesi oluyor.
Bir de kendinize aklınızı meşgul etmek için yararlı meşgaleler bulun bence. Çalışmıyorsanız çalışın, hobi yapın, gibi.

Eget sevdigin insansa dusundugunuz dusune bilirsin lakin digerleri icin vizz gelir tirizz gider hesabi takilin hic dusunupte takmayin

Ya çok düşünceli olmak istemiyorum. O arkadaşım niye öyle dedi neden beni çağırmadı yoksa beni istemiyorlar mi demek istemiyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Düşünceli olmamak için ne yapmam lazım?
18 ini geçtin mı herşey normale döner ..kırıldıkça da kırmayı ,takmamayı öğrenirsin .bazen deneye yanila öğrenmek zorunda kalıyoruz ve daha kalıcı oluyor ..

Bu düşünceli olmaktan ziyade herşeyi kişisel algıladığınızı gösteriyor. Kendinizi böyle anlarda yakaladığınızda şunu sorun kendinize : "Neden ille de benimle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum? Bunu düşünmeme neden olacak somut birşey var mı?"

Bu şekildeki bilişsel bozukluklarınızı yani diğer bir değişle kendi kendinize yarattığınız varsayımlarınızı azaltmak için işe özgüven geliştirmekle başlayın.

Back
X