- 6 Mayıs 2014
- 390
- 180
- Konu Sahibi lawengineer
merhaba kızlar,geçenlerde bir trafik kazası geçirdim ama çok şükür herhangi birşey olmadı ve iyiyim.bu benim ilk kazam ki rabbim bundan sonra göstermesin,moralim,psikolojim falan altüst oldu ne bileyim sanki sürekli aklımda gibi kolay değil neyse benim teyzemin bir kızı var onun iki kardeş gibiyizdir herşeyimizi paylaşırız yani bu şekilde olan bilen biliyordur zaten.kaza yaptığım gün anlattım işte buna ben konuştuk biraz falan o sormadı ben söyledim hatta sonra aramasını söylemesini bekledim ama hiçbirşey yapmadı ne bilim moralim falan bozuk benim kısa sürede atlatılacak birşeyde değil bu hiçbirşey olmamış gibi bana erkek arkadaşıyla görüşmüş onu anlatmaya çalıştı ve buna cidden çok bozuldum bende cevap vermedim çünkü yani psikolojikmen kötü durumdayım belki kendini benim yerime koyup anlamıyor ama hiçbirşey olmamış gibi davranması zoruma gitti..ben olsaydım heralde kendisine öyle davranmazdım.bazen insanın iyi şeylere duymaya ihtiyacı var..siz olsanız ne düşünürdünüz bu durumda kızlar?