düşünceli..

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
390
180
merhaba kızlar,geçenlerde bir trafik kazası geçirdim ama çok şükür herhangi birşey olmadı ve iyiyim.bu benim ilk kazam ki rabbim bundan sonra göstermesin,moralim,psikolojim falan altüst oldu ne bileyim sanki sürekli aklımda gibi kolay değil neyse benim teyzemin bir kızı var onun iki kardeş gibiyizdir herşeyimizi paylaşırız yani bu şekilde olan bilen biliyordur zaten.kaza yaptığım gün anlattım işte buna ben konuştuk biraz falan o sormadı ben söyledim hatta sonra aramasını söylemesini bekledim ama hiçbirşey yapmadı ne bilim moralim falan bozuk benim kısa sürede atlatılacak birşeyde değil bu hiçbirşey olmamış gibi bana erkek arkadaşıyla görüşmüş onu anlatmaya çalıştı ve buna cidden çok bozuldum bende cevap vermedim çünkü yani psikolojikmen kötü durumdayım belki kendini benim yerime koyup anlamıyor ama hiçbirşey olmamış gibi davranması zoruma gitti..ben olsaydım heralde kendisine öyle davranmazdım.bazen insanın iyi şeylere duymaya ihtiyacı var..siz olsanız ne düşünürdünüz bu durumda kızlar?

Bana bir şey olmamış ve iyiyim, dolayısıyla beni dert etmesine de gerek yok. :110:
Aklımdan çıkaramıyorum kötü hissediyorum deyip aramadıysa o ayrı ama teyzemin kızı psikoloğum olmayıp sadece teyzemin kızı olduğu için yine dert etmem sanırım.

Geçmiş olsun bu arada.

Kaza yapinca pskolojin bu derece gittiyse tedavi gorebilirsin onun disinda uzatacak birsey yok
Bende olsam bende surekli kaza olayini konusmazdim heralde arayıp, benimde kardes gibi oldugum halamin kizi var ordan yola cikiyorum
Buyutuyorsun baya

Geçmiş olsun canım Allah kimsenin başına vermesin
Haklısın tabi insan böyle durumlarda aranıp sorulmak istiyor insanların hiçbir şey olmamış gibi umursamamaları zoruna gidiyor

Geçmiş olsun. Belki de kaza konusunu sürekli açıp sizin daha da üzülmenizi istemediği için başka konulardan bahsediyordur. Bu kadar alıngan olmayın bence.

gecmisolsun kisi uzerinde takilip kalmayin sizi rahatlaticak bir insan bulun kuzene siz biriki imada bulunun hala atlatamadim diye konu acin bakalim nasil yaklasicsk belki saglikli atlatmissinizdir diye birsey solemiyordur

Kaza yapinca pskolojin bu derece gittiyse tedavi gorebilirsin onun disinda uzatacak birsey yok
Bende olsam bende surekli kaza olayini konusmazdim heralde arayıp, benimde kardes gibi oldugum halamin kizi var ordan yola cikiyorum
Buyutuyorsun baya
büyüttüğümü sanmıyorum sonuçta iki kardeş gibiyiz hani diğerlerinin sormamasını bu kadar takmadım ama kendinin başına gelse ne bilim arar sorar en azından iyi telkinlerde bulunurdum ama dilerim ki rabbim kimsenin başına böyle birşey vermesin.

büyüttüğümü sanmıyorum sonuçta iki kardeş gibiyiz hani diğerlerinin sormamasını bu kadar takmadım ama kendinin başına gelse ne bilim arar sorar en azından iyi telkinlerde bulunurdum ama dilerim ki rabbim kimsenin başına böyle birşey vermesin.

Dedigim gibi bizde kuzenimle kardes gibi buyuyen kardes cocuklariyiz ama ben boyle biseye takilmazdim
Biseyin yokmus iyiymissin .. napsin kiz pskolojini mi duzeltecek aklina bile gelmedi belki kazadan sonra bu kadar altust olacagın bazi insanlar gereginden fazla mizmiz insanlari herkes anlayamaz bunu beklemeyin bence

Dedigim gibi bizde kuzenimle kardes gibi buyuyen kardes cocuklariyiz ama ben boyle biseye takilmazdim
Biseyin yokmus iyiymissin .. napsin kiz pskolojini mi duzeltecek aklina bile gelmedi belki kazadan sonra bu kadar altust olacagın bazi insanlar gereginden fazla mizmiz insanlari herkes anlayamaz bunu beklemeyin bence
acımasız olmayın bu kadar mızmız olduğum için değil önemsediğim birinin bu kadar umursamaz olması canımı sıktı sadece ki kim olsa bunu düşünürdü sanki

acımasız olmayın bu kadar mızmız olduğum için değil önemsediğim birinin bu kadar umursamaz olması canımı sıktı sadece ki kim olsa bunu düşünürdü sanki

Dedigim gibi ben duşunemezdim acikcasi ki burdada bazi arkadaslar fazla takilmaman gerektigini soylemis ,kimiside teselli etmeye calismis
Herkesin dusuncesi ,karakteri bir olmaz herkes sizin beklediginiz gibi hareket edemez malesef
,kaza gecirmissiniz biseyiniz yokmus iyiymissiniz ama pskolojiniz alt ustmus bu bana göre mızmızlanmak ve ilgi beklemektir ..
Oyuzden teyze kizina bozulmayin siz boylesiniz ,oda oyle kabul edin bence ..

Sen cok takiyosun canim.
Benim bi arkadasimda kaza gecirdi 1 sene boyunca dizinde metalle gezdi.
Yanindaydim hep ama cok fazla acmadim o gunki olanlari.
O gunu tekrar tekrar yasamasini istemedim.
Kuzeninde bunu dusunuyordur.

Sen cok takiyosun canim.
Benim bi arkadasimda kaza gecirdi 1 sene boyunca dizinde metalle gezdi.
Yanindaydim hep ama cok fazla acmadim o gunki olanlari.
O gunu tekrar tekrar yasamasini istemedim.
Kuzeninde bunu dusunuyordur.
teşekkür ediyorum öncelikle..yo takma değil aslında gündeme getirmediği için sanırım böyleyim ve sen bak gündeme getirmemişsin ama en azından yanında olmuşsun bunu bile yapmadı tuhaf oldum.mesela arayabilirdi onu bile yapmadı belkide ben abartıyorum..olsun yine de herşey çok şükür :)

teşekkür ediyorum öncelikle..yo takma değil aslında gündeme getirmediği için sanırım böyleyim ve sen bak gündeme getirmemişsin ama en azından yanında olmuşsun bunu bile yapmadı tuhaf oldum.mesela arayabilirdi onu bile yapmadı belkide ben abartıyorum..olsun yine de herşey çok şükür :)

Sende haklisin, durup saatlerce sevgilisi hakkinda konusurken bi saniyelik hatrimi sorsa hicte fena olmaz.
Ama takma kafana.
Insanlardan ne kadr az beklentin olursa o kadr cok mutlu olursun.
Aynen, sukret :)

Ay çok geçmiş olsun. Ben olsam ben de bozulurdum. Bence mesajlarina cevap yazmayin bir süre. Yatın dinlenin pozitif şeyler yapın kazayı unutmaya çalışın. Kişiye takılmayın

X