- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Şimdi kızlar hepinize merhaba beni tanıyan vardır belki aranızda dört ay gibi bir süre sonda evlenecektim ama öyle halı hazırda birşey yok yani davetiyesi salonu gelinliği süs püs ince ufak büyük şeyler herşey bir anda olacak gibi Spontate yapcaz yani bir ay kala falan neyse sevgilimden bahsedeyim orta yaşlı 30 yaşında sadakat sahibi ilgili alakalı güvenilir çok bilmiş ben bildimci eğitim durumu iyi ara ara ezer beni aklınca yola getirirmiş onun gibi olayım diye neyse tutumlu diyebilirim arabası yok sattı ev aldı krediyle araba alcak seneye düğün altın takı falan yapacak neyse Onunda geçelim cinsel manada isteksiz Çok sosyal değil gezmeyi tozmayı sever ama 3. Kişi fazla herşeyi ikimiz yapalım maddi manevi herşeyi beraber yapalım ister seviyorum iyi birisi ama bilemiyorum kararsız kaldım evlilikte sosyal olmaması isteksiz tutumlu olması beni Korkutan nedenler sevdiğim yönleri ailesine düşkün olmaması dürüst sadakat sahibi eğlenceli güleryüzlü zeki olması tam bunlar iyi hoş ta beni tatmin etmiyor neyse çalıştığım yerden ilk işe başladığımda ve sevgilim yokken dört yok öncesi tabi bir çocuk vardı bu çocuk bana bakmaz dedim çok tatlı birşey neyse bunun vardır kesin dedim ve bir daha düşünmedim biraz önce ise yaşlı bir abi iş arkadaşım bana onu övüp duruyor ardından demesin mi seninle ciddi anlamda görüşmek istiyormuş ben şok tabi çünkü o kadar tatlı ki inanamazsınız mesleği elinde evi arabası herşeyi var evlilik için her yönüyle uygun ama çok yakışıklı kafam çok karıştı şimdi sevgilimi sevmiyor mıyum sevsem böyle düşünmezdim gibi söylemler olabilir ama herşey sevgi değil miş ne yapmalıyım kafam çok karıştı