• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncem çok mu iğrenç sizcede

"30ndaki orta yasli" baya yazik etme sen..
Ikincisiyle goruski; digeri icinde evlilige 4 ay kalmisken gozu akli baskasinda birinden kurtulus olur.. :kahve:

Hepimizin kocası dört dörtlük zaten mükemmel yaşıyoruz hem evi arabası var hemde yatakta çok iyiyiz zevkten ölüyoruz hepsi kaslı yakışıklı genç dinamik romantik hediyelere boğuyorlar bizi ,evlenmeden önce de denedik aldık tatmin ediyor mu diye ,şimdide lüks arabamız ile geziyoruz paralarımızı yedik villamıza dönüyoruz ,çok aşıkız sorma gitsin !!!

Hahaha aynen bacım . :D
Yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda. Evliliğimiz dört dörtlük gidiyo . :D

Bu ne saçma bir konudur ya. Bir an önce sevgilinden ayrıl. Evlendikten sonra adama yazık edersin. Adamı bir haftada boşarsın sen .

evliliğe hiç hazır degilsiniz.ister ayrılın ister ayrilmayin ama uzun bir süre evlenmeyin..Ayrıca yakisiklilikla iş bitmiyor..senin kafa bi dünya olmuş...evlenip şimdiki sevgilinin hayatını karartma..

Burcucum millet tartışırken sen de aradan fal kaptın gözlerden kaçmadı:deli:

Ay sorma cherry böyle bi konu için diyecek pek bişi bulamadım, baktım buram buram ban kokuları gelmeye başladı dedim ben falı alıp gidiyim en iyisi :KK48:

Çekirdeğimi aldım mune gelene kadar yorumları okuyorum :KK48:

İş anlaşmasının şartlarını okuyorum zannettim ki, sizin sayısal loto misali arttırıma çıkardığınız özel hayatınızı okuyormuşum.

Konunuzun başlığında durumu özetlemişsiniz. Yoruma gerek kalmamış...

Back
X