• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncesiz bir eşle nereye kadar:((

selisel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
24
0
36
Diğer
haımlar cok şey yazmıştım hepsi silinde bastan toparlamaya calışayım..
eşim özünde cok iyi bir insan kimseye kötülügü yok,ALLAHtan korkan,efendi bir insan..
ama evlilikte eşine yaklaşmasını davranmasını bitürlü beceremedi
size bi soruyla anlatmaya çalışayım
eşiniz efendi ,gözü dışarda degil, gezmesi tozması yok bi bildigi yer sanayi..
her istediginizi alır,parasız bırakmaz,kredi kartını istediginiz gibi harcarsınız,arabanın anahtarı sizdedir nereye isterseniz gidersiniz karışmazda hiçbi işinize..
ama düşüncesiz,sevdigini gösteremeyen ,ruhunuzu okşyamayan,ne hissettiginizi ne düşündügünüzü anlamaya calışmayan,cok rahat dünya dursa umru olmayan,ev yansa dönüp arkasına bakmayan,hiçbişeyi sorun etmeyen,tlfnla konuşurken kapansa akşam vaktide olsa dışardada olsanız noldu diye kılını kıpırdatmayan(nasıl olsa arar yada gelir diye düşünen) ,özel gün vs.. olmayan bunları sacma bulan,
sizi anlamayan,anlamaya calışmayan,üstelik siz kendinizi ifade ederken ona sacma gelen
kısacası ektra l rahatlıkta bir insanla,bu tutumundan mutlu degilseniz bile

sırf iyi ve maddi anlamda bi sorununuz yok diye evliliginizi sürdürürmüsünüz?

inanın okadarcok şey varki toparlayamıyorum
cok ufacık bi örnekle bu rahatlıgını ve düşüncesizligini anlatmaya calışayım;
hamileyim kahvaltı yapıp dışarı cıktık akşam vakti olmaz üzere
...yiyelim dedi bende acaba tuzlu olurmu ben yiyemem herhalde dedim(tansiyonum cıkıyordu)
mekana gittik sipariş verirken 1 tane verdii
şaşırdım ve için içine kızdım..bende yiycem demedim..
neymiş ben yiyemem belki dedimyaa..
hiç tuzlumu olur bi sorsak,yada tuz koymadıkları az koydukalrı bişey varmıdır vs.. yok
ben olsam sorarım olmadı baka yerden bişeyler alıp gelirim
oturdu yedii
2.ciyi istedi onuda yedi ..cok canım cekti artık hamileyim diye bi lokma ısırdım kendi istegimle..
ordan cıktık akşam olmuştu iyice acıktım
bi bankada durdu bende pastaneden banada bişeyler al dedim
aklına bile gelmeden arabaya bindi cok sinirlendim
kahvaltıdan belli duran hamile birini hiç düşünmedi diye..
aldı geldi yemedim
bu sefer ben suclu oldum
ona göre yiyeceksem yicem yemeyeceksem yemicem
kendi bunu bilemez .. düşünemez
düşüncesizliginden yanii
illa ne olması gerektigini söylemem gerekiyor
kendi başıana bişeyleri düşünemiyor..
ya sokakta cevirssem cocuga sorsam o bile bilir, hamile kadının önünde şapır şupur yemez yaa

ona ne yapması gerektigini söyliceksin ,öyle yapacak
ama tek kendini düşünecektide benim hiçbişeyim umrunda olmayacaktı
neden evlendik neden aynı evi paylaşıyoruz
ben tek başımada yasardım ,,

hiçbişeyi anlamıyor ,ben ona güzel güzel anlatmaya calışıyorum anlamıyor
beni sucluyor bu sefer adım dırdırcı oluyor
ama gercekten beni önemsemesini biraz olsun benle alakalı şeylerden haberi olsun istiyorum

onu suclamıyorum artık..
onu yetiştiren ailesinde hata onlar yyetiştirememişler..
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..
ben güdemedim ama gidemiyorumda
okadar mutsuzumki bebegim var onunla bile ilgilenemz oldum
eşim bana karşı vurdumyudmaz oldukca( ki herkese öyle yani sırf bana davranışı degil ailesinede böyle,gerci bikacıda böyle onlar için hiç sorun yok)
bende ona karşı öyle olmaya başladım artık ne yaptı nerdedir yedimi içtimi uydumu üstü örtülümü vs.. hiçbişeyi umrumda degil..
ama böyle davranmaktan memenun degilim ben böyle hayal etmemştim
birbirimiz için yaşamalıydık ,cok üzülüyorum ben eşim ne ister bunumu yasam böylemi davransam diye kendimi parcalarken onun hiçbişey umrunda degil..
cok mtusuzum

Bencil bir insanla hayatı paylaşmak zor gerçekten de.
Devam etmeyi düşünüyorsanız kafasına vura vura eğiteceksiniz bu adamı, başka yolu yok.

aldatma ve dayak olmadığı sürece yuvanı kurtarmak için mücadele vermek zorundasın eşini eğitmekle başlayabilirsin rahatsız olduğun konuları sürekli dile getirmeye çalış her odun yontulmaya müsaittir ama ayrılma en son seçenek bile olmamalı bu durumda günümüzde aldatıldığı halde affetmek zorunda olan okadar çok kadın varki sırf yuvam yıkılmasın çocuğum babasız büyümesin diye yıkmak kolay yapmaz zordur siz zoru seçin bence artılarıda azımsanmayacak kadar var çünkü eşinizin artılarıyla eksilerini kapatmaya çalışın allah yardımcınız olsun

inanın okadar cok şey varki bu daha en basiti
gitmek için neyi bekliyorum anlamıyorum cesaretim yok sanırım
evliligimin ilk aylarında sinirden hasta oldum pank atak cıktı
ben cevremdekilerden destek bekledim ama onlar susup oturmamı önerdiler
ama olan benim saglıgıma oluyor
şimdi cocukta var hiç yardımcı degil..
cok kötü durumdayım gitmek istiyorum ama üzülürüm diyede korkuyorum

Belirgin bir sorununuz yok giibi görünüyor.
Benimde eşim hamileyken dondurma gidip almadı bana diye saatlerce ağlamıştım ne safımkaydirigubbakcemile4
Herkesin evliliği 4-4lük olacak diye bi kural yokki arkadaşım.Şahsen benim eşim 4-4lük değil.Bende değilim.
Bazen o gözardı ediyor,bazen ben.Anlaşıp gidiyoruz işte.

aldatma ve dayak olmadığı sürece yuvanı kurtarmak için mücadele vermek zorundasın eşini eğitmekle başlayabilirsin rahatsız olduğun konuları sürekli dile getirmeye çalış her odun yontulmaya müsaittir ama ayrılma en son seçenek bile olmamalı bu durumda günümüzde aldatıldığı halde affetmek zorunda olan okadar çok kadın varki sırf yuvam yıkılmasın çocuğum babasız büyümesin diye yıkmak kolay yapmaz zordur siz zoru seçin bence artılarıda azımsanmayacak kadar var çünkü eşinizin artılarıyla eksilerini kapatmaya çalışın allah yardımcınız olsun

işte herkes böyle diyor
sabrımın kalmadıgını düşünüyorum
artık bende katılaşmaya başladım
ben onu ceviremedim ama o beni kendine benzetiyor
bu ben degilim olmakta istedigim bu degil
neden beni anlamıyorkii
teşekkür ederim ilginiz için

Benimde eşim hamileyken dondurma gidip almadı bana diye saatlerce ağlamıştım ne safımkaydirigubbakcemile4
Herkesin evliliği 4-4lük olacak diye bi kural yokki arkadaşım.Şahsen benim eşim 4-4lük değil.Bende değilim.

anlatmak istedigim o degildi yani düşüncesiz bencil
bu en basit örnekti kendimi ifade edebilmek adına...
sadece sevilmek sevildigimi önemsendigimi bilmek istiyorum
yoksa neden evlendimkii

Bende sizin verdiğiniz örneğe istinaden bir hamilenin ne kadar gereksiz ayrınılara takılabileceğini anlatmaya çalıştımm!
Ne diyebiliriz ki peki size.
Yani ben.Boşanın mı diyeyim bilemedim şimdi..
Ben genelde kadının yuva yapıcı taraf olduğunu düşündüğümden dolayı takmayın dedim..Bir evlilikte herşey takılarak ne kadar mutlu olunabilirki??

Ayy kıyamam canım ya bi tuhaf oldum şimdi... kaydirigubbakcemile3
Bende hamilelikten supheleniyorum henüz belli bişey yok ama hamile gibi stres içndeyim en ufak seye alınıp aglıyorum içime kapanıp..... :sinifsinif:

Konuya gelirsek cnm bence esinle acık acık konus gücüme gidiyor böyle davranman bak cocugumuzu tasıyorum üzülüyorum elimde olmadan de anlayıs gosterır

Bende hamilelikten supheleniyorum henüz belli bişey yok ama hamile gibi stres içndeyim en ufak seye alınıp aglıyorum içime kapanıp..... :sinifsinif:

Konuya gelirsek cnm bence esinle acık acık konus gücüme gidiyor böyle davranman bak cocugumuzu tasıyorum üzülüyorum elimde olmadan de anlayıs gosterır

hayırlısı olsun canım,ALLAH gönlüne göre versin

bebegimi kucagıma alalı cok oldu
konusuyorum ama dırdırcı oluyorum
sorun o degil düşünememsi

Yok yok o dönem olmuştu o.Ama bendeki düşüncesizlik adam yoldan gelmiş gecenin 1i kan ter içinde kalmış.Burnundan soluyor.Ben düşmüşüm gırtlak derdine.kaydirigubbakcemile3Hemde hamile olduğumu öğreneli 3-4 gün filan olmuştu.Ne garip olmuş sahidende:CüvCüv:
Hayırlısı olsun siizn içinde inş hamilesinizdir:asigim:

Bende sizin verdiğiniz örneğe istinaden bir hamilenin ne kadar gereksiz ayrınılara takılabileceğini anlatmaya çalıştımm!
Ne diyebiliriz ki peki size.
Yani ben.Boşanın mı diyeyim bilemedim şimdi..
Ben genelde kadının yuva yapıcı taraf olduğunu düşündüğümden dolayı takmayın dedim..Bir evlilikte herşey takılarak ne kadar mutlu olunabilirki??

haklısın ama ben bu evin hem karısı hem kocası olmak zorunda kalıyorum..
yuva yapıcı tarafmıyım degilmiyim bilemiyorum..
belkide gaza gelip gitmek istedigim için bu konuyu actım
bilemiyorum ...

Benimde karşımda herşeyimi eleştiren bir insan varsa bende dırdırcı derim vallaha.
Hayat zaten insanları o kadar yoruyorki,yaşam mücadelesi,iş hayatı,trafik bile:bbo:
Erkek olsam eve geldiğimde beni 5 karış suratla bekleyen,taa sabahki tartışmanın suratını yapan birine bende yanaşmaz kapandıkça kapanırdım içime.
Şöyle işveli cilveli olun,alttan alın,tatlı dille yaptıramayacağınız şey yok bu erkeklere.
Valla.
Ben ne zaman bu şımarıklıklarımdan sıyrıldım attım üzerimden,bizim için dönüm noktası oldu:nazar:

haklısın ama ben bu evin hem karısı hem kocası olmak zorunda kalıyorum..
yuva yapıcı tarafmıyım degilmiyim bilemiyorum..
belkide gaza gelip gitmek istedigim için bu konuyu actım
bilemiyorum ...

Yapmayın arkadaşım.
Ne evlilikler ne kocalar var topici bir okuyun baştan sonakafamçokkarıştı
Ha gitmek istiyor olabilirsiniz haddim değil sorgulamak ama çözülmeyecek görülmeden de olsa atlatılmayacak şeyler değil yaşadıklarınız.
Sizi istemiyorum sevmiyorum dedi mi mesela?
Cinsellik nasıl?Etkileşim?
Haddim olmayarak soruyorum özür dilerim

beni sucluyor bu sefer adım dırdırcı oluyor

erkeklerin en sinir oldugum huyu
kırıldığımızı anlatırız dırdırcı derler ne ayıp böyle yaftalanmak...

biraz garip bi yöntem olucak ama ağlamayı deneyin
bebeimize zarar gelio onlar anne karnında stresi hisssediolar filan diyin
ya da siz zaten bu noktaya geldiyseniz ağlıyorsunuzdur gizlemeyin
bakalım gözyaşlarınıza ne tepki gösterck

Bazı erkekler dolaydı anlatımdan anlamıyorlar illaki direk söylenecek...
Bazen benim eşim de yapıyor "söylesene yapayım & demedin ki yapardım deseydin" diyor, halbuki denmeden yapınca kıymetli oluyor...

Yok yok o dönem olmuştu o.Ama bendeki düşüncesizlik adam yoldan gelmiş gecenin 1i kan ter içinde kalmış.Burnundan soluyor.Ben düşmüşüm gırtlak derdine.kaydirigubbakcemile3Hemde hamile olduğumu öğreneli 3-4 gün filan olmuştu.Ne garip olmuş sahidende:CüvCüv:
Hayırlısı olsun siizn içinde inş hamilesinizdir:asigim:

Ben daha ögrenmeden böyleysem senin cok normalmiş öyle davranman canım kaydirigubbakcemile3
insallah hayırlısı olur daha yeni evliyim... opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım,ALLAH gönlüne göre versin

bebegimi kucagıma alalı cok oldu
konusuyorum ama dırdırcı oluyorum
sorun o degil düşünememsi

Amin canım hepimizin...
Haklısın erkekler anlamıyor bazen , benimkide diyor ben bazen düşünemiyorum anlamıyorum sen bana soyle sen anlat dıyor anlatıncada dırdırcı oluyoruz. :olmaz:

"ben böyle hayal etmemiştim" bu cümleyi okuyunca içim cız etti. okadar iyi anlıyorumki anlatmak istediğini biraz farklıda olsa hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum seninle Allah sonumuzu hayır etsin.

Back
X