Düşüncesiz eş

Mystory-06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
183
188
103
38
Kızlar merhaba.eşim yaklaşık ongündür hasta çok öksürüyor bi ara ateşi çıktı ben de doktora gidelim dedim gitmedi.ilaç da veremedim istemiyor.ama hala hasta öksürüyor.malum bu ara havalar sıcak buzdolabına koyduğu buzlu suyu içti ben de kendi sağlığının sorumluluğunu bile alamıyorsun diye çekiştim.sürahiyi de buzdolabından çıkardım.bana müdahale ediyorum diye kavga çıkardı ve çekti gitti.ben şimdi nerde hata yaptımonu anlayamadım sizce de hata mı bu

çocuk mu yahu bu koca adam. ben olsam bende çıkışırdım. benim eşimde doktora gitse bile ilaç kullanmaz. zorla ağzına sokmam gerekir. yine içmez. bazısının huyu böyle. kendi haline bırak..

İşte sorun da burda 30 küsür yaşına gelmiş adamın hala çocuk gibi davranması.özbakım becerisi kendi sağlığının sorumluluğunu alma gibi becerisi yok. Bazen banyo yapması yüzünden bile kavga ediyoruz bıraksam 15 gün yıkanmaz.

Konu biraz eski olabilir ama bence dikkatli olmalısın canım ne olur ne olmaz yani dikkat et bu tarz konulara hayatında :)

Son düzenleyen: Moderatör:
otomatik düzeltiyor bilgisayarda yazım hataları düzeltme programı var

Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…