Bu tarz durumlarda ben hep aynayı birazda kadın tutsun kendine diyen tarafım aslında daha objektif bakmaya çalışırım yani
Erkekler sinirli asabi kadınlarfan daha tahammülsüz evet , ama mesela onca yıllık ilişki üzerine yapılan evlilik … Erkekte hata yok demiyorum ama acaba sizde hiç mi hata yok? Mesela bu kavgalar yüzünden sinirleriniz laçka olup biraz ters davranıyor yada farkında olmadan evde surat yapıyor olabilir misiniz belki bu yüzden evde durmak istemiyor sürekli dışarı kaçmaya çalışıyor? Yada yaptığı her hareketi eleştiriyor yada bunu böyle yapma şunu şöyle yap diye fazla mı üstüne gidiyorsunuz acaba?
Bilemiyorum, biz şuan sizin anlattıklarınız üzerinden yorum yapıyoruz, acaba eşinizi dinlesek o ne söyler sizinle alakalı
Çünkü az buz bir zaman değil beraberliğiniz bide ortada çocuk var demekki geçmişte güzel bir yaşanmışlığınız varmış eşinizle, birşeyler olmuş ve bu noktaya gelinmiş? İşte o “ birşeyleri” bulmak için kendi tavırlarınızı ve konuşma üslubunuzu da sorgulayın derim ve kendinizde gerçekten bir hata olmadığına inanıyorsanız ozaman yapılacak şeyi bir tek siz bilebilirsiniz