Düşüncesiz insan...

__Dahlia__

.
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
4.932
17.010
263
Selam kızlar... Biz ortak bir binada oturuyoruz eşimin amcasıgille , binanın merdivenleri yapılmamıştı kendi tarafımızı yaptırmak istedik öylede yarım olmuyormuş haliyle bütün hepsini yaptırdık , neyse onlara düşen para 900 lira felan işte amcası bu parayı bir türlü veremedi . Durumu kötü felan da değil normal yanii ..
2 yıl oldu nerdeyse , iki üç sefer istedim vercem dedi ama bir türlü vermedi ..Eşimde kızıyor koca adam olmuş bilmiyo mu?? diyor , aslında kendisi pasif kalıyor bu duruma...
Neyse...Kızlar artik çok sıkıldım vallahi akrabayız diye iyi niyetimizi kullanıyorlar yüzüne bakiyoz kendilerini bisey sanıyorlar insan düşünmez mi ya sinir oluyorum artık insan borcunu ödemez mi? ya ...
Neyse kizlar sizlerle paylaşmak istedim sadece , düşünceleriniz varsa yazabilirsiniz rahatlarım belki...

Biz ne desek boş.
Eşinizin amcası, o düşsün paranın peşine ya da ne bileyim amcasına 900 lira vermiş olsun( borç değil) .
Zaten o para sizden çıkmış, verirse iyi vermezse yapacak birşey yok.

Selam kızlar... Biz ortak bir binada oturuyoruz eşimin amcasıgille , binanın merdivenleri yapılmamıştı kendi tarafımızı yaptırmak istedik öylede yarım olmuyormuş haliyle bütün hepsini yaptırdık , neyse onlara düşen para 900 lira felan işte amcası bu parayı bir türlü veremedi . Durumu kötü felan da değil normal yanii ..
2 yıl oldu nerdeyse , iki üç sefer istedim vercem dedi ama bir türlü vermedi ..Eşimde kızıyor koca adam olmuş bilmiyo mu?? diyor , aslında kendisi pasif kalıyor bu duruma...
Neyse...Kızlar artik çok sıkıldım vallahi akrabayız diye iyi niyetimizi kullanıyorlar yüzüne bakiyoz kendilerini bisey sanıyorlar insan düşünmez mi ya sinir oluyorum artık insan borcunu ödemez mi? ya ...
Neyse kizlar sizlerle paylaşmak istedim sadece , düşünceleriniz varsa yazabilirsiniz rahatlarım belki...

İyi yine sana kocan yok mu kızım sana be oluyor dememişler hırsız kapımızı kırmıştı gidip müteahhitle konuştum (ki yıllardır kendi ayakları üzerinde durmuş yalnız yaşamış bir insanım-o sıra yeni evlenmiştik) kapımızı yapacaktınız yapmadınız kaç kere söyledik ddim(eşim birkaç kere gitmişti) adam baktı baktı kızım senin kocan yok Mu sen git o gelsin demişti. Mal gibi bakıp kalmıştım şok geçirmiştim :D

İyi yine sana kocan yok mu kızım sana be oluyor dememişler hırsız kapımızı kırmıştı gidip müteahhitle konuştum (ki yıllardır kendi ayakları üzerinde durmuş yalnız yaşamış bir insanım-o sıra yeni evlenmiştik) kapımızı yapacaktınız yapmadınız kaç kere söyledik ddim(eşim birkaç kere gitmişti) adam baktı baktı kızım senin kocan yok Mu sen git o gelsin demişti. Mal gibi bakıp kalmıştım şok geçirmiştim :KK70:
:110:

Eşiniz kendi istemiyor, sizi aracı yapıyor, vermeyince size konuşuyor, yine gidip amcaya bir şey diyemiyor..
Pasif bir koca kişisi daha.. :işsiz:
Ben olsam bu konuda bir daha muhattap olmam. Eşiniz kendisi yapsın size ağlamasın..

Keşke en başında paramız yetmiyor ödemeyi tamamlayalım deseydiniz.

Doğrusu ben üstüne bir bardak su içmeyi doğru bulmazdım. Neticede 50 lira-100 lira değil ki sağlık olsun deyip vazgeçeceksiniz. Asgari ücretin yarısı. Sizin rızkınız. Durumu sıkışık değilse üzerine düşün de almaya çalışın

Siz istemişsiniz bir kaç kere vermemişler ,vermeye niyeti olsa verirdi.birlikte karar verilip yapılmamış siz kendi tarafınızı yaptırmaya karar vermişsiniz ama o şekilde yapılmayınca amcanın tarafıda yapılmış.yapacak bir şey yok.onlar vermicem dememiş ama biraz zoraki olarak dahil oldukları için vermek istemiyorlar.

Back
X