Seni çok iyi anlıyorum canım. Hatırlarsın beni beraber beklemiştik transfer sonrasını :). Ama olmadı nasip değilmiş

Üzme tatlı canını. ben de yaşıyorum aynı sıkıntıları. Sadece kendi ailem ve kardeşlerim biliyor...Soranlara düşünmüyorum diyorum. Bir de doktora yaptığım için, zaten doktora yapıyorum yoğunum diyebiliyorum. Bir nevi bahanem hazır. Ama bitecek yakında tabi...İnsanlar sormasa bile bazen anlıyorlar...Çünkü aradan 3 sene geçince anormal karşılıyorlar hele de yaşımız büyükse...Misafirliğe bir yakınımız gelmişti. Bu konulardan falan konu açılmadan aynen şöyle dedi: Bir akrabamızın çocuğu olmuyordu, 20 sene bekledi, sonra şurdaki hocaya gittiler, okudu üfledi çocuğu oldu diye :))). Düşün artık konusu geçmedi, ben dert yanmadım olmuyor diye...Durup dururken dedi. Anlayamadım neden bunları söylediğini. Durumumu duymuş olamaz da çok yakın değiliz çünkü...İşte kafasından çocuğum olmadığına kanaat getirip kendince iyilik yaptı..Allah benim gibi çocuk bekleyen herkese sabır ve güç versin...