Düşüncesiz komşu

esila_ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
295
0
0
İstanbul
5aylık oglum var karsı komsumun 4 yasnda oglu var komsum bıraz dusuncesız cocugu butun gun oglu bızde gece gunduz cocugu hasta oldugu zamanda hep bana yolluyor cocuk burnunu elledıgı elıyle oglumu ellemeye calısıyor ve oyuncaklarıyla oynuyor artık cocuga kapıyı cogu zaman acmıyorum bnm cocugumda hasta olacak dıe gecen gun oturmaya geldı neden ogluma kapıyı acmıyorsun dıe bana sordu bende oglun hastayken yollama bnm cocugum daha kucuk asıları tam degıl hasta olmasından korkuyorum dedım bırde komsum oglumu gucagına aldında pac pac opuyor cocugun yanaklarını sıkıyor ona dedımkı cocugun yanaklarını sıkma opme kokla dedım yanlış anladı ablama gecen gun dıomuskı ıyıkı cocukları oldu karı koca bırbırınden gorgusz sankı saadece onlarn cocukları var dıomus cevremdekı heerkez boyle dusunuyo annanm teyzemde dahıl ınsanın bebegını koruması gorguszlukmu ınsanlara nasıl bunu anlatayım yardm edın

Canim kimseye birsey anlatmak zorunda degilsin. Eger o insanlari gorur isen ve konusu gecerse sende neler oldugunu ayakustu anlatirsin. Zaten yapilmasi gerekeni yapmissin. Kafana takma.

Üslübunuz gayet normal.. Bence doğru anlatmışsınız.. Daha ilerisi hakarete girer; daha gerisi de havaya söylenmiş gibi olur..

çocugunu korumakta elbette haklısın , kötu veya kırıcı bırseyde soylememıssın zaten
karsındakı ınsanlar herseyı cok ıı bıldıklerını sanan tiplerse onları uyarman belkı zorlarına gıdıyor olabılır bu yuzden arkandan konusuyorlar bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Var öyle dengesiz tipler, benim karşımda da var, bir tane bebeğin olmasını bekliyor dört gözle ne yapacaksın, en doğru olanı yapmışsın yüz verme...

Hasta cocugu sana niye yolluyor?
Annesi degilmi kendi evinde baksin evde SIKILDIYSA alsin bi cocuk parkina götürsün.
Cok dogru yapmissin asil görgüsüz kendisi haberi yok

amann hiç takma kafana en doğrusunu yapmışsın,kimseye açıklama yapmak zorundada değilsin..sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara benimde eskii üst komşum çocuğunu yollardı benim kızla oynasın diye ama çocuk hastayken yollamasına sinir oluyodum çünkü anında kızıma geçiyordu nezle grip vs.bende çocuk kapıya geldiğinde kzım uyuyor temizlik yapıyorum misafir gelcek gibi bahanelerle almadım içeri,sonrada kesti ayağını ..kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil benim için en önemlisi kızım gerisi teferruat..

hasta çoçuğu yollaması biraz düşüncesizlik, sen gerekeni zaten söylemişssin.
ama bırak çoçuğu sevsin, öyle yapma, eğer çoçuğun ağlamıyorsa problem yok demektir. çoçuklar sevile sevile büyür, her insanın sevme biçimi de ayrıdır. eğer çoçuğunuz canı yanmıyorsa yapmayın.

esirgemeyin, esirgediğiniz göze çöp batar.

Sana gorgusuz dedigine gore evine almasan da vicdanen iyice rahat ol. Hem cocugunu gonderip ilgilenmiyor hem de arkandan konusuyor.

Bebgin daha cok kucuk elbette koruyacaksin. Küsen de bu sebepten küsüyorsa ugurlar olsun o kisilere.

ne doğurmuş o çocuğu acaba?kendi çocuğuna kendi baksın?ne demek ya mecbur musun elalemin çocuğunun kahrını çekmeye tüm gün?

kendi kafasını dinlesin diye senin rahatını neden kaçırıyor?sen zaten yorgun ve meşgul oluyorsundur.allah korusun bir an dalarsın bi yerden kayar düşer ya da daha çok küçük hiç birşey anlamaz parmağını prize sokar al başına belayı..ondan sonra çocuğuma sahip çıkamadın der bilmemne..başkasının çocuğunun sorumluluğuyla uğraşma derim..

bak hemen de sırtını dönmüş.iyi olmuş laf söylediğin.mesafe koy hiç gelmesin.nasıl güvenipte küçücük çocuğu başkasına emanet edebiliyorlar ya aklım almıyor.

niye aynı konuyu tekrar açtınız

niye aynı konuyu tekrar açtınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…