hep yanlıs anlasılıyorum yardım edın

esila_ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
295
0
0
İstanbul
5aylık oglum var karsı komsumun 4 yasnda oglu var komsum bıraz dusuncesız cocugu butun gun oglu bızde gece gunduz cocugu hasta oldugu zamanda hep bana yolluyor cocuk burnunu elledıgı elıyle oglumu ellemeye calısıyor ve oyuncaklarıyla oynuyor artık cocuga kapıyı cogu zaman acmıyorum bnm cocugumda hasta olacak dıe gecen gun oturmaya geldı neden ogluma kapıyı acmıyorsun dıe bana sordu bende oglun hastayken yollama bnm cocugum daha kucuk asıları tam degıl hasta olmasından korkuyorum dedım bırde komsum oglumu gucagına aldında pac pac opuyor cocugun yanaklarını sıkıyor ona dedımkı cocugun yanaklarını sıkma opme kokla dedım yanlış anladı ablama gecen gun dıomuskı ıyıkı cocukları oldu karı koca bırbırınden gorgusz sankı saadece onlarn cocukları var dıomus cevremdekı heerkez boyle dusunuyo annanm teyzemde dahıl ınsanın bebegını koruması gorguszlukmu ınsanlara nasıl bunu anlatayım yardm edın

İyi yapmışsın boşver takma kafana. Etraflarında fazla korumacı bir anne gördüklerinde adını hemen görgüsüze çıkartıyorlar, bırakın ne derlerse desinler..

5aylık oglum var karsı komsumun 4 yasnda oglu var komsum bıraz dusuncesız cocugu butun gun oglu bızde gece gunduz cocugu hasta oldugu zamanda hep bana yolluyor cocuk burnunu elledıgı elıyle oglumu ellemeye calısıyor ve oyuncaklarıyla oynuyor artık cocuga kapıyı cogu zaman acmıyorum bnm cocugumda hasta olacak dıe gecen gun oturmaya geldı neden ogluma kapıyı acmıyorsun dıe bana sordu bende oglun hastayken yollama bnm cocugum daha kucuk asıları tam degıl hasta olmasından korkuyorum dedım bırde komsum oglumu gucagına aldında pac pac opuyor cocugun yanaklarını sıkıyor ona dedımkı cocugun yanaklarını sıkma opme kokla dedım yanlış anladı ablama gecen gun dıomuskı ıyıkı cocukları oldu karı koca bırbırınden gorgusz sankı saadece onlarn cocukları var dıomus cevremdekı heerkez boyle dusunuyo annanm teyzemde dahıl ınsanın bebegını koruması gorguszlukmu ınsanlara nasıl bunu anlatayım yardm edın
esila_ela öncelikle Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler versin.sen etrafın ne söylediğine bakmıyacaksın.kim olursa olsun.senin çocuğun hasta olduğunda hem sen hem bebeğin çekiyor.başkalarının haberi bile olmuyor.benim ikinci ufaklık hemen hasta olur. biri grip gibiyim dese benimki kapıyor.bende söylüyorum aman bize bulaştırmayın diye.başkalarının ne dediği çok önemli değil.millete laf anlatmak imkansız.valla çok çocuk sevmek istiyorlarsa doğursunlar bitane sevsinler.:27:

Siz en doğrusunu yapmışsınız boşverin kim ne derse desin ,hastalığı çeken siz olacaksınız nede olsa onlar yanınızda olmayacak o yüzden hiç takmayın
bende çok çabuk enfeksiyon alıyorum mesela kapıya gripliler giremez yazıyoruz, önemli olan sizin ne yaşadığınız...

Nefret ederim böyle küçük çocukları şap şap öpenlerden.Hadi çok kanın kaynar sarılırsın,ufak bir öpücük kondurursun ama bazıları dudağını o yanakta bırakırcasına öpüyor.Siz en iyisini yapmışsınız.Sonra çocuğunuz hasta olunca da bir çocuğa bakamadı derler.Millet konuşmaya çok meraklı.Takmayın bile:34:

kıyamam tabiki sen bebeğini düşüneceksin :54: ayrıca onun cocuğunun sizde ne işi var ki nefret ediyorum böyle sorumsuz insanlardan sanki çocuğu senın çocuğunun akranı :20: çocuk dediğin annesiyle gider bi yere gidecekse gitmiyosa kimseyi rahatsız etmeye hakları yok az bile yapmışsınız herkes haddini bilsin çocuğunu terbiye etsin doğurup milletin başına salmakta neyin nesi ay cok sinirlendim şuanda :57: :105:

Komşuna karşı yaptıklarında haklılık payın olabilir.
Ancak annen teyzen falan da böyle düşünüyorsa belki gerçekten de çok korumacı davranıyor olabilirsin.
İnsan içindeyken anlamıyor ama bence çocuklara karşı fazla da korumacı olmamak lazım.
Bu kendi psikolojini de onunkini de etkiler zamanla. Merak etme bu sebeplerden hiçbir çocuğa büyük bi zarar gelmez. Biraz daha rahat ol, endişeyi bi kenara bırak:)

Back
X