Sen ilk önce yazdığın yoruma dikkat et!Senin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ilk önce yazdığın yoruma dikkat et!Senin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!
Ne sandındıBiz boşuna Devlet okumuşuz, erdemli olmak bu kadar basitmiş meğer![]()
Başka yapabileceği bi şey yok ki insan gibi tartışamıyorHep aynısını yapıyor,eski konulardan laf sokuyor.
Sonra o ban yemiyor,biz yiyoruz falan. :)
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpebilsemSenin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!
Ben de anneme çekmişim , değil mi?Ne sandındıözür diledin miydi iş biter
kabul etmezse erdemsizdir, ahlaksızdır. Ben de ahlaksızın kızıyım zaten
![]()
Anaa doğru o sendin di miNe sandındıözür diledin miydi iş biter
kabul etmezse erdemsizdir, ahlaksızdır. Ben de ahlaksızın kızıyım zaten
![]()
Sen ilk önce yazdığın yoruma dikkat et!
Üyeler hakkında konu açmak yasakEtmezsem ne olur? Hemen cevap veriyim konu acarsin!
İcerik:
Merhabalar gecende bir konu actim .dino1isi lafina dikkat etmedi. Cok canim skldi. Ne kadar dusuncesiz insanlar var degil mi? Halbuki ben çok minnoş , dusunceli, cici ve bir okadarda sempatik fobik serbest vezin sembolik sizofrenik bir insanim. Lutfen yardimci olun
![]()
Bu arada çocuğunuz hayırli olsun. Allah sağ salim kucağiniza alabilmeyi nasip etsin.Kızlar sakin . Ban geliyor![]()
Sana serbestÜyeler hakkında konu açmak yasak
İvittttBen de anneme çekmişim , değil mi?
Keşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
Benim benAnaa doğru o sendin di miçok güldüm kiz
_________________Mune Konumun kapanmasını istiyorum.