düşüncesizlikk

incirreceli34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
524
249
123
2 yıllık evliyim,eşimin ailesi köyde yaşıyor.... kurbanda memlekete gidince ailesine illa istanbula bize gelin gelin diye tuturdu napıcaksınız burda gelin kalın onlarda geldi 1 aydır maile yaşıyoruz..anne baba ve kardeşi var.. yalnız ben çok bunaldım kendi ailem üstkatta oturdukları halde hafta 1 bilemedin 2 defa görüşürüz.Ben çalışan birisiyim bu hafta sonu nemi yaptım her hafta yaptığım gibi temizlik ve yemek bulaşıklarla uğraştım ve artık tahammül edemiyorum.. biz hariç istanbulda 4 tane daha çocuğu var henüz sadece ikisine gitti onlarda 1 hafta kalıp geri bizi almaya gel diye tutturdular aldı cumadan geldi gene bizdeler...ben kendi ailemi üst üste 2 defa çağırmaya çekinirken acaba eşim rahat edermi diye düşünürken onun hiçte umrunda bile değilimmmmm....

Ne kadar süre daha kalacaklar? Köy dediğiniz yer ne kadarlık bir mesafe? Ev işlerinde size destek olunmuyor mu?

zamanını bilsem bilmiyorum bilmiyoruz...6 saat uzaklıkta..
hafta içi ben işte olduğum için akşam yemeklerini yapıyor sadece sonrasında ben toparlarım bulaşıkları her akşam,ev temizliği yapmaz.

maalesef erkekler çok düşüncesiz canım
bir çoğu böyle
inşallah temelli taşınmadılar ist' a o zaman çok zor
ee sende aileni her akşam oturmaya çağır inadına
eşin anlar belki...

Haklısınnn...Biz kadınlar her zaman eşlerimizin rahatsızlık duymamaları için fedakarlıklar yapıyoruz ailemiz konusunda bile aman huzursuzluk çıkmasın diye çabaladığımız zamanlarımız oluyorrr ama bazı erkekler neden böyle??? Sanki sadece onların ailesi var kadınların sanki hiçkimsesi yokmuş gibi davranıyorlar hep onların ailesi hep onların ailesi sadece kendi aileleri çok kıymetli çok değerli...Kendi ailelerinin yaptıkları hataları ve yanlışları görmezden geliyorlar belkide farkındalardır ama sanki hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar...Heee bazı ailelerdede hatalar var ama erkeklerin buna engel olmaları lazımmm...Tabiiki bu herkes için geçerli değil ben bazı insanların yaptıkları yanlışlardan bahsediyorummm...Bilmiyorum yaaa ben böyle şeyleri okuduğum zaman psikolojik olarak rahatsız oluyorummm ve çok ama çok üzülüyorummm...

bir çoğu böyle
eşin anlar belki...

walla artık dayanamdım 2 gündür eşime söylenip duruyorum..hafta sonuda tartıştık zaten sinirden sürekli onada iş buyurdum al çorbayı karıştır evi süpür şöle böle diye oda sen bana iş buyuramassın diye atıştık...
ablasının doğumu var ocak sonunda oraya gitcekler ordan gene bize gelirlermiş allahım resmen adam sabrımı sınıyor...
ya herşeyi tadında bırakmak lazım dedim 1 ay oldu ben alışkın değilim bunaa artık görmek istemiyorum insan kendi alilesine yeri geliyor katlanamıyor..bide her akşam stv yi açıp babası kumanda elinde eziyet eder bizde öle boş boş otururuzz

dün akşam söylendikten sonra bunların böyle yapcağını nerden biliyim diyor...
nemi aldu tahammül edemiyorum aynı sofrada oturmak aynı odada oturmak istemiyorum her hareketleri batıyor

Hiç düşünmemeye çalışsan yani biraz rahat olmaya çalışsan sanki onlar yokmuş gibi biraz daha sabretmeye çalışsan diyeceğim ama olmuyor dimi??? :-( sende haklısın...Eşinle oturup sakin sakin güzelce kibar bir dille konuşmuşmuydunuz???

bir çoğu böyle
eşin anlar belki...

walla yok oturmaya değilde onlarıda kalmaya çağıracam aklımdan geçmedi değil anca uygulayarak ne demek istediğimi anlar
kendisi benim ailemle arka arkaya görüşünce mırın kırın eder ee ben ne yapıyım şimdi..

konuştum aslında yani cumadan beri belli ediyorum artık bunaldığımıı ne yapıyım diyor..

konuştum aslında yani cumadan beri belli ediyorum artık bunaldığımıı ne yapıyım diyor..

Vallahi bu durumdan sizi ancak ve ancak eşiniz kurtarabilir gibi geliyor çünkü ailesiyle ancak eşiniz konuşabilir siz şimdi kalkıp sinirle falan en ufak bile birşey söyleseniz belkide durum çok dahada kötü olabilir, istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir yani sizin bu durumda herhangi birşey yapmanız bence hiç doğru olmazzz...

valla olabilir
acaba kp stv yi açınca sende kulağına mp3 mü taksan pofff sıkıldım hergün aynı şeylerden diyip
kv dene de bir kulağını verse al anne sende dinle valla sıkıldım desen :))))
şakayla karışık çok mu ayıp olur?

kız zaten ikisi izliyorlar stvyi bizim hiç izlemediğimiz ve sevmediğimiz küçük gelin şefkat tepe ordaki bütün dilzeri izliyorlar
bide yorumluyorlar

o kadar süre misafırlık mı olur yaaa bir sürü insan başında... ben olsam konusurdum..bize de gelirler 20 25 gun kalırlar dedigin gibi kumanda ellerınde ızledıklerı kanallardan gına gelir fenalık gecırırım aksamları....

konuştum hemde sert bi dille.... herşeyi tadında bırakmak gerekir dedim 1 ay ve daha ne kadar kalacağı belli değil ...
insan bir daha çağırmaya korkar bide her kış böle alışırlar diye ödümmm kopuyooo

tabı kı alısırlar .. bizde de bayramda gelın dıy basladı .. şimdi ağzımıza bakıyorlar her telefonda cagırsak hemen gelecekler... zaen her yıl gelırler de bir kere....Allah tan eşim çok anlayıslı.. bence guzlellıkler söyle bas basa kalmıyoruz falan de aksamları dısarı cıkmaya calısın bırakın evde otursunlar kendılerı .. tartısırsan ters teper bence.. sevgıler...

kız zaten ikisi izliyorlar stvyi bizim hiç izlemediğimiz ve sevmediğimiz küçük gelin şefkat tepe ordaki bütün dilzeri izliyorlar
bide yorumluyorlar

valla fıstık o zaman al 2 kulağına da kulaklık tak
ya da al eline bir kitap kitap oku ne bileyim pek muhabbet etme
komşun yok mu arada oturmaya git filan dicem ama..

eşim şimdi faceden yazdı...doğum yapıcak ablası aramış yarın akşam bize getir diye şükürrrr...
bende bu akşam getirelim dedim yılbaşıda ben kendi ailemle olıyım dedim ayak uydurmak istemiyorum o bana uysun artık...sinirliyim hala yaa

cevap nolucak bekliyorummm

Son düzenleme:

eşin senin fikrini alsaymış iyi olurmuş ama yaşlı insanlar köyler soguktur eşinde annesini babasını düşündüğü için yanlarına çağırmıştır ama tabi bu durum seni rahatsız ediyorsa eşinide kırmadan söyle en azından köye dönene kadar 4 kardeşte sırayla kalsınlar madem

erkeklerden bu kadar ince fikirli olmalarını beklememek lazım,kadınlar kadar hassas olamıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…