Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Evet, haklısınız. Ben de neden böyle ayrıntılı tarif etti videoyu anlayamadım açıkçası. Yine de aratıp izlememiz çok yanlış olur. Belki gerçektir kim bilir.

Iyi de konu sahibinin videosu olduğunu nereden anladiniz?
O şekilde yazınca milyon tane video çıkıyor zaten

Valla benim aklıma videoyu aratıp izlemek gelmedi. Kendime yakıştıramam böyle bir şeyi.
Ayrıca Moderatörler de açıklama yaptı, konu fake değil! Konu sahibi ilk üyeliğiyle aktif olduğunu yazmış da neden böyle bir konuda çok aktif değil anlam veremiyorum.

Hanımlar,
üyelik bizden onaylı açılmış 2. üyeliktir, izin aldım demiş sanırım, evet izin aldı.
Konu tiye alınmaz, üsluplara dikkat edilir, fake iması yapılmazsa sevinirim.

konu bıldıgın fake mune gelip beni şutlamazsa hatırım kalır peeehhhh

yine gel özletme

Valla cok zor bi durum ins kurtulursun keske kendini ifsa etmeseydiniz daha da cok umarim duzelir

1. Evet telefondaki video ve fotoğraflar da bir şekilde başkalarının eline geçebilir ama hemen sildiyseniz bu milyonda bir ihtimal falan yani çok saçma..
2. En az 5 sene önce çekilmiş bir video neden şimdi aklınıza geliyor?
3. Eşiniz vücut ölçülerinizle mi arattı, Sarışın amatör liseli diye mi, Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk diye mi karar verin..
4. Bu şekilde aratmak nereden aklına gelmiş? Kendi yüklemese hangi isimle yüklendiğini de bilemez.
5. İnternetten fotoğraf bulmak kolay ama video arşivi çok karmaşıktır. Öyle şak diye nasıl bulmuş_?
6. Videoyu görmediyseniz eşiniz yalan söylüyor. Gördüyseniz eşiniz yüklemiştir ya da bir başkasıyla paylaşmış belli ki..
7. Evlenmeden önce çektiğiniz video nasıl yeni yüklenmiş oluyor? Belki de eşiniz sizin rüyanızdan sonra yükledi..
8. İnternetten video sildirmek için öyle araba parasına falan gerek yok emin olun. Eşinizin başka borcu olabilir, saçma sapan bir işe kalkışmış.
9. Tüm bu soruların bir cevabı yoksa gece gece onlarca kişiyi iyi eğlendirdiniz tebrikler..

Telefonunuzdaki videonun sitede yayinlanmasi imkansiz.muhakkak esiniz yuklemis olmali bir yerlere..hepimiz telefon kullaniyoruz iyi o zaman her fotograf nete dussun var mi boyle bir sey bence siz once duzgun ifade edin olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…