Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Pembesevdalisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
22
14
3
30
Merhabalar ben aslında aktif kk üyesiyim ikinci hesap açtım sirf bu konu için fake degilim. 5 senelik evliyim kızım var ve 30 haftalık gebeyim ve suan kendimi parçalayasım var.
Evlenmeden önce eşimle birlikte oluyordur eşim bir ara cok heveslenmişti videoya alalım diye istemedim ama sonra baskısı agır geldi ve aldık sildik hemen. Gecen gece rüyama girdi ifşa olmuşuz içime yer etti cünkü bazen derdim eşime ya bulunursa saçmalama sildik bulamaz kimse derdi.
Taaaki dün akşama kadar.
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış bir koşu cıktı yatakodasından üstüne bişi almadan evden cıktı ben anlamadım basta sonra mesaj attı face whatsapp instagram sil diye aklıma geldi hemen eyvah dedim.
Geldi kıpkırmızı ne oldu neden sildirdin hepsini dedim yüzüme bakamadı anladım tabi agla agla canım cıktı susturmaya calıs yor her ne olursa olsun arkandayım hatamız düzelticez ifşa olursa ülkeyi terkederiz diyo.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada ben kendimi eşime adamışken bir başkaları bana bakarak iç geçirmesi allahım saçımı basımı yolucam eşim bugün işe gitmedi adliyede koşuşturuyor baya bir ücret karşılıgı sildirirz denmiş durumds pek musait degil arabayı satıcaz mecburen.
Kendimi kirlenmiş pis hissediyorum ne olur destek olun bana utanıyorum sıkılıyorum tanıdık kimse görmedi ama rus sitesi varmış sosyal medya ordan paylaşılmış aglamaktan gözlerim kurudu

İzin alıp mı açtınız öncelikle ikinci üyeliği, yoksa ban yiyeceksiniz demeye geldim.

Edit: Okuyup da geldim, vücut ölçünüzle arama derken??? Öyle bir teknoloji nerede var pardon??
Hiçbir şey de anlamadım, kaydedip hemen sildiğiniz video nasıl yayılmış olabilir???
İnandırıcı değilsiniz.

İsminizle , vücut ölçünüzle arama yapınca nasıl çıktı anlayamadım? Videoyu yayan kişi isminizi de mi biliyormuş ve paylaşmış?
Sarışın amatör liseli vs yazınca cıkmış adımla aramış onda cıkmamış zaten yeni paylaşmış kim nerden buldu bilmiyorum 5 sene oldu

İnternete nasil dustu?

Android telefonlar google a yedekliyor ancak paylasimlar herkese açık degilse ya da ozellikle sizin google profiliniz incelenmediyse kim nerden bulabilir?

Siz internete mi koydunuz.Nasıl oldu da internete sızdı peki ?Bizim videoların hiçbirine öyle birşey olmuyor hepsi pc de,telefonda.Olan olmuş artık geçmiş olsun.

Daha anlaşılır yazarsanız bence iyi olur. Tutarsız bir hikaye bu haliyle
Canım 5 sene evvel cekip sildigimiz video nasıl oldu da bir başkasının eline geçti ve ocak ayında paylaşılıp yayılır aklım beynim yaşamıyorum suan

Siz internete mi koydunuz.Nasıl oldu da internete sızdı peki ?Bizim videoların hiçbirine öyle birşey olmuyor hepsi pc de.Olan olmuş artık geçmiş olsun.
Bilsem bilsem sildim format bile atmıştık sanırım virus kapmıştı telefon ve yayılmış ben nasıl koyupta sonra kafayı sıyırıcam deyip buraya konu acayım tatlım koysam gam yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…