- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
Günaydın arkadaşlar.Herşeyden o kadar sıkıldım artık soruyorum kendime neden başkaları gibi dört ayak üstüne düşmüyorum.Konum şu iki kaynım var bulunduğümuz şehirde biri evli biride bekar bide biz varız onun dışında bir tanıdığımız falan yok.Bu iki kaynım iki üç gün sonra üç günlüğüne iş gezisine gidecekler.Eşimle aynı yerde çalışıyorlar.Geçen aylarda eşim gitti bu sefer iki kardeşini gönderiyor.Kaynım ve eltimle evlerimiz konusunda pek uzak değiliz bir sokak var aramızda.Eşim seyahate gittiği zaman şansa çocuklar rahatsızdı bende eşime kardeşin burda biŕşey olursa (hastane falan)götürür dedim gönül rahatlığıyla git dedim velhasıl kelam eşim 3-4 günlüğune gitti.Bende yalnız kalmamak için bekar kaynım gelip bizde kalacaktı normalde diğer kaynimda kalıyor.Eşimin gittiği günün akşamında eltim aradı havadan sudan konuştuk hani maksadı bir an önce kaynımı bize gonderip eşiyle basbaşa kalmak istiyor.Zaten söyledi yalnız kokmuyormusun dur ben söyleyeyim gelsin falan dedi.Bende çocuk yemeğini yer gelir biliyor zaten abisinin gittiğini dedim.olsun olsun ben söylerim dedi.Hani ben olsam ilk teklifim istersen buyur gel bizde kal çocuklar da rahatsız yardımcı oluruz demesini bekledim.Hiç başka birşey söylemeye tenezzül etmeden kaynımı göndermenin yollarını aradı.Her neyse eşimin bu üç dört günlük seyahati boyunca ben çocuklarla perişan oldum.Kaynım yanımda kaldı ama ne arabası var ne yer tanıyor ne yurt yeni bir kaç ay oldu geleli.Ben bekliyorum kaynım eltim bir gün olsun arasınlar çocuklar nasıl oldu hastaneye götürelim mi birşeye ihtiyacın var mı diye sormadılar.Halbuki biz olsak zorla gider gelir hal hatirlarını sorariz.Şimdi de dediğim gibi iki kaynima sıra geldi gezi için üc dört günlüğüne yurt dışına gidecekler ve eltim yalniź kalacak.Bize gelip kalmasını isteyecekler ama ben gönulsüzüm.Daha eşimle k9nuşmadık bu konu hakkinda ama bende yalnız kaldım bir gün arayıp sormadılar buyur bize gel demediler, zoruma giden nokta ben neden evime alıpta üç dört gün çekeyim.Öyle insanlar istemiyorum desem eşim dahi herkes gardını alır mecbur bırakırlar.Bunlari düşündükçe kafayı yiyorum resmen.Yani başkalarının bakıcısı olmaktan bıktım.Gelse adabıyla oturup gitse gelsin derim.Ama kadın bildiğin rahatlığa geliyor kocama yalakalık yapıp duruyor yani bir araya gelmeyi istemiyorum.Ben olsam umurlarında değilim arayıp sormazlar ama konu onlar olunca akan sular durur,durum bu sadece biraz içimi dökmek için yoksa kafayı yiyeceğim...