- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Kardelen000007
Onar yaşında değilseniz bence herkes evinde yalnız kalabilir. Siz de hiç-bir şey yapamıyorsanız hasta oluverin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tantana şu kaynım gidince adim gibi biliyorum eltim bize gelecek ama ben istemiyorum istemediğimi belirtsem herkes gard alır.Ki konu o ve çocuğu oldumu eşim hastaneye kadar ayarlayıp gotürür hani bana gelince neden herkes pasif ona anlam veremiyorum.Çocuğu sağlık ocağına götürdüm diye mi bu tantanavaoww çok büyük iş
aramizda üç dört yaş var.Bencede arayıp sormam rahatsizım der otururum.Onar yaşında değilseniz bence herkes evinde yalnız kalabilir. Siz de hiç-bir şey yapamıyorsanız hasta oluverin.
Haklısıniz çünkü yalniz kalabilecek yaştayim ama eşim zorladı ne olur ne olmaz diye kardeşim gelsin dedi yoksa istemiyordum ben.Ikincisi maksat aranıp sorulmak yenge çocuklar nasıl birseye ihtiyac varmı diye yoksa taksi faktörünu bende biliyorum.Kaynım bir yere falan gidince eltim bize gelir arayıp sorarız ama konu ben olunca bekledim davet etmesini ki gitmezdim zaten yalnizda kalabileceğimi soyledim ama ısrarla kaynı bana göndermek istedi.Simdi yine ona sıra bekleyecek bize gelmeyi ama ben istemiyorum sorunum sadece bu.Çok ilginç yaşam tarzınız var . 3-5 gün kapını kilitleyip yatar uyursun . Neden korkuyorsunuz ki ? Eğer kısacık bir süre dahi başınızda erkek (!) olmadan kalamıyorsanız , mahallenizi değiştirin .
Taksi diye bir şey var biliyorsunuz değil mi ? Acil durumda o aranabilir . Ayrıca ehliyet alın , madem arabanız var . Kendi işinizi kendiniz görürsünüz .
Eltiniz gelmesin istiyorsanız siz de gitmeyi istemeyecektiniz . Süreç içinde yeri geldiğinde lafını açıp , koskoca kadınlar olduk , bu kocalar gidince her seferinde düzenimiz bozuluyor vs deyip , renginizi belli edebilirdiniz .
ben yalniz kalabiliyorum eşime eltimede surumu söyledim ama onlar ısrarla olmaz dediler.Bakiciligi hicbir zaman bana yapmadılar bir kere yapsalar fena mı olur.Onceki konularima bakarsaniz belki beni anlarsıniz .Ben başkasının bakiciligini yapmak istemiyorum diyorsunuz ama başkaları da sizin bakiciliginizi yapiyor..
Eltiniz kocası gittiginde neden tek kalamiyor.koca kadin..Ben olsam laf sokarım.. sizin kocanız gitti siz neden tek kalamıyorsunuz? Çok abartmışsınız ikinizde..
Teķin değilse alarm alsınlar.. Siz olmasanız ne yapacaktı.baska şehre mi sizin yanınıza gonderecektievet aynen öyle. Arayıp sormakla kalmıyor "bizim bina tekin değil korkuyorum"falan diyordu eşine eşide bize bırakıyordu.Madem öyle sende bize yap tek taraflı olunca afedersiniz kendini birşey sanıyor.
Elti nazla niyazla istediği yaptırıyor kocasına..Sizde ya bahane bulup gelmemesini sağlayacaksınız, ya da eşinize karşı tabiri caizse elinizi masaya vurup bu kadın her kocası gittiğinde bize mi koşacak? diye çemkireceksiniz..Bide madem eşiniz yokken o sizi aramıyor, sizde arayıp sormayın..evet aynen öyle. Arayıp sormakla kalmıyor "bizim bina tekin değil korkuyorum"falan diyordu eşine eşide bize bırakıyordu.Madem öyle sende bize yap tek taraflı olunca afedersiniz kendini birşey sanıyor.
harbiden bunu sormak gerekiyor.Teķin değilse alarm alsınlar.. Siz olmasanız ne yapacaktı.baska şehre mi sizin yanınıza gonderecekti
ben ilk defa yalniz kaldım ve gördüm eşimede söyledim bizim gibi değiller bizde yapmayacağız bundan sonra dedim eşim şaşırdı çünkü o da beklemiyordu.Kaynım gidince aramayacağim çok korkuyorsa gitsin ailesinin yanina.Elti nazla niyazla istediği yaptırıyor kocasına..Sizde ya bahane bulup gelmemesini sağlayacaksınız, ya da eşinize karşı tabiri caizse elinizi masaya vurup bu kadın her kocası gittiğinde bize mi koşacak? diye çemkireceksiniz..Bide madem eşiniz yokken o sizi aramıyor, sizde arayıp sormayın..
Ya ben zaten gitmezdim onun eşi her gittiğinde bize geliyor sadece teklif etmesini isterdim onun tek derdi bir an önce kayni postalamak hal hatır bile sormadı eşimin geldiği gün aradi o gün soruyor çocukları beni.Bende yüzüne söyledim kapattım telefonu o da kabahatini anladı özür diledi zaten.Allaha bin şükür kimseye muhtac değilim ama dediğim gibi ilk defa yalnız kaldım şahsen bekledim aranıp sorulmak hata mi ettim sizce?..Bence arayın konuşun . Yenge mi diyorsunuz abla mı bilmiyorum ama bu artık böyle devam edemez . Acil bir şey olursa muhakkak arayın ama bundan sonra ne ben size geleyim yatılı ne de siz bize deyin . Çocukların düzeni bozuluyor ve huysuzlanmaya başlıyor deyin . İki kadın arasında halledilebilir şeyler bunlar .
Ama siz ben gitmediysem o da gelmesin diyorsunuz . Gitseydiniz sorun olmayacaktı eminim .
Gitmedipinize neden bu kadar içerlediniz ? Mis gibi evinizde durun işte . Ya da dubleks eve çıkın elitinizle beraber yaşayın . Böylece kocalar nereye giderse gitsin hiç yalnız kalmazsınız .
Sorun ben neden evine gitmedim değil,bize gelmesini istememem ve her seferinde biz yapıyoruz ben ilk defa yalnız kaldım bekledim arayıp sormalarını öyle olmayınca zoruma gitti ben neden yapıyorum dedim mesafemi koydum.Simdi kaynim gidiyor eltim yine yalnız kalacak ve zorla bize gelir bende bundan rahatsız oluyorum olay bu.Okudugum en sacma konu. Cocuklu kadinsiniz evde niye tek kalamiyorsunuz da kayniniz geliyor. Hayir bir de kayninizin abisi yokken eve gelm3si yanliş bence . Çocuklariniz hastaysa kendi evinizde daha iyi bakardiniz zaten sizi niye k3ndi evine cagirsın. Ayruca niye gidesiniz. Olay komple saçma cocuk sizin niye size yardim etsin eltiniz.
ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.Öff koskoca kadın olmuşsun evde yalnız kalamıyorsun, 3 gün kocasız kaldığında bi sorun çıksa başının çaresine bakamıyorsun. Bu yaşa kadar nasıl geldin anlamadım hep başkalarından beklenti içinde olmak hayatı imkansız kılmıyor mu ya?