Düşündükçe sinirim zıplıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun ben neden evine gitmedim değil,bize gelmesini istememem ve her seferinde biz yapıyoruz ben ilk defa yalnız kaldım bekledim arayıp sormalarını öyle olmayınca zoruma gitti ben neden yapıyorum dedim mesafemi koydum.Simdi kaynim gidiyor eltim yine yalnız kalacak ve zorla bize gelir bende bundan rahatsız oluyorum olay bu.
Gelirse iceri girsin oturunca siz bana bunu yaptiniz kalmanizi istemiyirum de kalkar gider zaten. Telefonla geliyorum derse de telefonda dersin. AAmasık goruştugunuz insanlar ise kuserler ve iletisiminiz gider onu da göze almaniz lazım. Anladigım kadariyla gelmesin ama küs de olmayalim diyirsunuz aksi halde lafinizi deyin kussun gelmesin

Herkes aynı şeyi söylemiş ama ben de söylemeden geçemiycim 🤭 bu gelinciklerin tek kalamama olayını anlamıyorum. Evlenince kocaları başında olmayınca herkeş ham yapıyor heralde 🙄 yalnız kalmayı bu kadar problem eden insanlar da kocasını hiçbir yere göndermesin sıkı sıkı tutsun ya da kocasıyla beraber gitsin ya da kendi ailesini çağırsın kimseye yük olmasın

kadin sizi evine cagirsa simdi siz de eltim gelecek diye evi temizliyor hazirlik yapiyordunuz muhtemelen. cagirmadi diye bu sekilde davranmaniz itici. hani siz “birbirimizde kalmamiz sacma, koskoca kadinlariz” demiyorsunuz. ben kalmadiysam o da kalmasin diyorsunuz.

ayrica bekar kayniniz hep onlarda kaliyormus, kadin esiyle bas basa kalmak istemis olabilir onu size gonderip. bilemezsiniz herkesin iliskisini. bu kadar kucuk hesaplar yapmayin ya. istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur tamam da ben kalmadim o da kalmasin demek cok sacma.

Evet orda kalır.Cocuklarım küçuk ateşleri falan oldu gece uyumuyorlardı eşimde arabasını evli olan kardeşine bıraktı birsey falan olur hastane falan götürürsün diye ama sormadılar bile cocuklar ne durumda diye.Şahsen ben birbirimizde kalma taraftarı değilim ama bunlar öyle mecburi yapmıslar korkma babında işlerine geliyor desem daha doğru olur.
Yurtdışına gidip gelen yani demek ki maddi durumu iyi kocalarınız var ama sen ehliyet alacak kadar bile ayaklarının üzerinde duramayan bir kadınsın. Eltin de öyle. Niye eltin ya da kaynin geliyor kalıyor hey Allahim ya. Yemin ederim ezik kadın görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Bi de derler bizde böyle falan filan. Alakası yok bil istiyorum g.dogunun en kro yerindeniz ama ayakları üzerinde duran duruyor.
Ayrica su an değil eşin yokken eşine beni arayıp sormadılar demen gerekirdi. Hatta kaynin ve eltine bozuk atman gerekirdi. Şu an bunu gündeme getirirsen tabiki suçlu sen olursun.

Kaynın normalde onlarda mı kalıyor? Eğer öyleyse Kadın belki fırsattan istifade eşiyle vakit geçirmiştir. Acil birşey olsa sen zaten arar bizi bir doktora götürün derdin gibi düşünmüş olabilirler. Demek ki aranız çok iyi değil ki böyle detaylara takılıyorsunuz.

Ya ben zaten gitmezdim onun eşi her gittiğinde bize geliyor sadece teklif etmesini isterdim onun tek derdi bir an önce kayni postalamak hal hatır bile sormadı eşimin geldiği gün aradi o gün soruyor çocukları beni.Bende yüzüne söyledim kapattım telefonu o da kabahatini anladı özür diledi zaten.Allaha bin şükür kimseye muhtac değilim ama dediğim gibi ilk defa yalnız kaldım şahsen bekledim aranıp sorulmak hata mi ettim sizce?..
E tüm bunlar yasandiktan sonra çağırsam mi diye niye tereddüt ediyorsun ki. Tabiki arama sorma.

3 gün için ne kadar büyük tepkiler vermişsiniz. Bu duruma gelene kadar ne sen gitmeyi kabul et ne onlar gelsin. Eşin ne karışıyor kimle kalacağına. Arabaya ihtiyacın olunca da her yer taksi kaynıyor.

Ayrıca kaynınız sürekli eltide kalıyorsa fırsatsan istifade yanlız kalmak istemesi de normal.

Sulalecek yanliz kalmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ve bu durumu garipsiyorsunuz ? Cocuklari doktora goturmek icin ikinci bir kisiye ihtiyaciniz yok. Gereksiz yere beklentiye girmissiniz. Konuyu okumaya baslayinca bekar kaynin size gelmesini istemiyorsunuz problem burada sandim. Benim icin problen bu olurdu mesela. Simdide eltin 3 gun yanliz kalmaya korkuyor ha 🤔 İkinizden birinin esi olurse ne yapacaksiniz bu hayatta omur boyu digerinde mi yasayacaksiniz

Anladığım kadarıyla çocuklarınızın çok kötü bir hastalığı yokmuş hastanelik olacak olsalar eşiniz zaten gitmez ya da onlara bırakırdı taksi falan gidilirdi zaten kaynınla da yani 3 4 gün yok diye çoluk çocuk eltinde ne işiniz var..elti kaynınj yollamış işte göz kulak olsun diye hem o da yalnız kalmak isteyebilir.koca insansınız yani..

Ayrıca eltinizin sizde kalması için bir tellif falan gelmemiş ki henüz daha bu söylenmeden niye bende kalır diyorsunuz bekar kaynın kalır onunla.

Günaydın arkadaşlar.Herşeyden o kadar sıkıldım artık soruyorum kendime neden başkaları gibi dört ayak üstüne düşmüyorum.Konum şu iki kaynım var bulunduğümuz şehirde biri evli biride bekar bide biz varız onun dışında bir tanıdığımız falan yok.Bu iki kaynım iki üç gün sonra üç günlüğüne iş gezisine gidecekler.Eşimle aynı yerde çalışıyorlar.Geçen aylarda eşim gitti bu sefer iki kardeşini gönderiyor.Kaynım ve eltimle evlerimiz konusunda pek uzak değiliz bir sokak var aramızda.Eşim seyahate gittiği zaman şansa çocuklar rahatsızdı bende eşime kardeşin burda biŕşey olursa (hastane falan)götürür dedim gönül rahatlığıyla git dedim velhasıl kelam eşim 3-4 günlüğune gitti.Bende yalnız kalmamak için bekar kaynım gelip bizde kalacaktı normalde diğer kaynimda kalıyor.Eşimin gittiği günün akşamında eltim aradı havadan sudan konuştuk hani maksadı bir an önce kaynımı bize gonderip eşiyle basbaşa kalmak istiyor.Zaten söyledi yalnız kokmuyormusun dur ben söyleyeyim gelsin falan dedi.Bende çocuk yemeğini yer gelir biliyor zaten abisinin gittiğini dedim.olsun olsun ben söylerim dedi.Hani ben olsam ilk teklifim istersen buyur gel bizde kal çocuklar da rahatsız yardımcı oluruz demesini bekledim.Hiç başka birşey söylemeye tenezzül etmeden kaynımı göndermenin yollarını aradı.Her neyse eşimin bu üç dört günlük seyahati boyunca ben çocuklarla perişan oldum.Kaynım yanımda kaldı ama ne arabası var ne yer tanıyor ne yurt yeni bir kaç ay oldu geleli.Ben bekliyorum kaynım eltim bir gün olsun arasınlar çocuklar nasıl oldu hastaneye götürelim mi birşeye ihtiyacın var mı diye sormadılar.Halbuki biz olsak zorla gider gelir hal hatirlarını sorariz.Şimdi de dediğim gibi iki kaynima sıra geldi gezi için üc dört günlüğüne yurt dışına gidecekler ve eltim yalniź kalacak.Bize gelip kalmasını isteyecekler ama ben gönulsüzüm.Daha eşimle k9nuşmadık bu konu hakkinda ama bende yalnız kaldım bir gün arayıp sormadılar buyur bize gel demediler, zoruma giden nokta ben neden evime alıpta üç dört gün çekeyim.Öyle insanlar istemiyorum desem eşim dahi herkes gardını alır mecbur bırakırlar.Bunlari düşündükçe kafayı yiyorum resmen.Yani başkalarının bakıcısı olmaktan bıktım.Gelse adabıyla oturup gitse gelsin derim.Ama kadın bildiğin rahatlığa geliyor kocama yalakalık yapıp duruyor yani bir araya gelmeyi istemiyorum.Ben olsam umurlarında değilim arayıp sormazlar ama konu onlar olunca akan sular durur,durum bu sadece biraz içimi dökmek için
neden hepiniz birbirinizde kalıyorsunuz ki , eşleriniz olmayınca ne oluyor dağ başında değilsiniz ki..

kadin sizi evine cagirsa simdi siz de eltim gelecek diye evi temizliyor hazirlik yapiyordunuz muhtemelen. cagirmadi diye bu sekilde davranmaniz itici. hani siz “birbirimizde kalmamiz sacma, koskoca kadinlariz” demiyorsunuz. ben kalmadiysam o da kalmasin diyorsunuz.

ayrica bekar kayniniz hep onlarda kaliyormus, kadin esiyle bas basa kalmak istemis olabilir onu size gonderip. bilemezsiniz herkesin iliskisini. bu kadar kucuk hesaplar yapmayin ya. istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur tamam da ben kalmadim o da kalmasin demek cok sacma.
Önceki konularımı okursanız anlarsınız neden istemediğimi.Çagirmadi diye böyle davranmıyorum ama teklif etmesini bekledim hadi onu da geçtim bir arayıp hal hatır da sorabilirlerdi yani ben onda kalmadım diye sorun yapmıyorum.Ben o zamanda dile getirdim yalniz kalabiliyorum dedim.Ikincisi kaynım sürekli onlarda kalmıyor bir gün onlardaysa bir gün bizdedir eşit yani ama o hep bizde kalsın istediği için gun doğdu diyelim.Küçuk hesaplar yapmıyorum anlayacağınız .

Yurtdışına gidip gelen yani demek ki maddi durumu iyi kocalarınız var ama sen ehliyet alacak kadar bile ayaklarının üzerinde duramayan bir kadınsın. Eltin de öyle. Niye eltin ya da kaynin geliyor kalıyor hey Allahim ya. Yemin ederim ezik kadın görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Bi de derler bizde böyle falan filan. Alakası yok bil istiyorum g.dogunun en kro yerindeniz ama ayakları üzerinde duran duruyor.
Ayrica su an değil eşin yokken eşine beni arayıp sormadılar demen gerekirdi. Hatta kaynin ve eltine bozuk atman gerekirdi. Şu an bunu gündeme getirirsen tabiki suçlu sen olursun.
Geziyi şirket ayarliyor.Konu araba ehliyet falan değil maksat arayıp sorulmak istedim.Ben o zaman eşim döndüğünde söyledim sen hep arayıp soruyorsun gelip burda kalabiliyorlar ama onlar yapmıyorlar diye eşimde şaşırdı.Simdi de kaynım gidiyor bir defa olsunda bana yapılsaydı evet bu kadar sorun yapmazdım insanı salak yerine koydukları için bu zoruma gidiyor.

Esinizin yurt disina bir kac gunlugune gitmesini fazla cok gozunuzde buyutmussunuz. Sanki kelime bulamadim ama fazla dramatize etmissiniz. Dunyanin sonu degil ki. Bu bagimliliginizdan kurtulmalisiniz. Ya esinizin basina birsey gelse (Allah korusun) ne yapacaksiniz? Siz o kadar gucsuz biri degilsiniz aslinda.

Konu bu değil ben kalabilirim çok şükür hatta o zaman kaynım gelmesede olur dedim eşim istemedi bir erkek bulunsun evde dedi.benim takıldığım nokta şu eltim yalnız kalınca korkuyor hemen bize getiriyorlar eşim arayıp soruyor biz böyleyken demiyorlarmı bunlar böyleyken bizde arayıp soralim ayıp olmasın babında.Bizi resmen salak durumuna düşürüyorlar kızdığım nokta bu.
Ayy düşüncenin sığlığına bakar mısınız. Bir erkek bulunsun evde… Çok şükür ailem bekarken bana sorumluluk vermiş her şeyi öğretmişte kimseye muhtaç değilim. Evlendim evleneli hastaneye kendim giderim. Üstelik başımda bir erkekte yok ! İller arası tek başıma seyahatimi de yapıyorum. Öncelikle araba kullanmayı öğrenin. Çocuğunuz ateşlenince başkalarına muhtaç kalmayın.

Kaynın normalde onlarda mı kalıyor? Eğer öyleyse Kadın belki fırsattan istifade eşiyle vakit geçirmiştir. Acil birşey olsa sen zaten arar bizi bir doktora götürün derdin gibi düşünmüş olabilirler. Demek ki aranız çok iyi değil ki böyle detaylara takılıyorsunuz.
Bir gün onlardaysa bir gün bizdedir eşit yani.Ya zaten surekli bizde kalmasını istiyor o yüzden fırsatı kaçirmıyor.Maksat hastaneye götürsün değil hal hatır sorabilirlerdi.Aramız kötü de degil onların herşeyine ben dahil eşim koşarız.Ilk defa böyle olunca beklemiyordum o yuzden şaşırdım.

Eltiniz açısından bakıldığında da bekar kaynınız sürekli onlarda kalıyormuş. Bir iki gün de siz de kalsın diyebilir. Gayet de haklı kadın. Kadın eşiyle başbaşa kalmak istemiş çok doğal.
surekli onlarda kalmıyor eşit, bizede gelir onlara da gider ama eltim hep bizde kalsin istiyor.tesdüf o gunde onlardaydı fırsatı kacırmadi.

3 gün için ne kadar büyük tepkiler vermişsiniz. Bu duruma gelene kadar ne sen gitmeyi kabul et ne onlar gelsin. Eşin ne karışıyor kimle kalacağına. Arabaya ihtiyacın olunca da her yer taksi kaynıyor.

Ayrıca kaynınız sürekli eltide kalıyorsa fırsatsan istifade yanlız kalmak istemesi de normal.
Kaynım sürekli onlarda kalmıyor eşit kalıyor bizede geliyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X