Düsünmek

melekzafer55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
36
9
1
32
İcimdeki adam nasıl unuturum nasıl yok ederım icimdeki bağlılığı nasıl unuturum sevdıgım adamı canımı yaktı hemde cok yaktı ama ben hep bi umut beklıyorum nasıl vazgecıcem nasıl icimdekı sevgıyı yok edicm biraz guven biraz azım mi gerek bana bişileri tek basıma yapabılmek icin

Canını yaktıgını düşünsen sürekli bi faydası olurmu acaba.
Ya daha cok takıntı halıne gelır yada nefret eder unuturusun.
Oyalancak aktiviteler bulsan kendıne mesela.

Canını yaktıgını düşünsen sürekli bi faydası olurmu acaba.
Ya daha cok takıntı halıne gelır yada nefret eder unuturusun.
Oyalancak aktiviteler bulsan kendıne mesela.
Bilmiyorum dusunuyorum nefret etmek icin ama sonra bı gülüşü bi sozu sankı herseyı sılıp atıyo ben caresiZlıkten mı bağlandım bu kadar bilmiyorum gidemiyorum sanki biri bağlamış benı kestırıp atamıyorum

Bilmiyorum dusunuyorum nefret etmek icin ama sonra bı gülüşü bi sozu sankı herseyı sılıp atıyo ben caresiZlıkten mı bağlandım bu kadar bilmiyorum gidemiyorum sanki biri bağlamış benı kestırıp atamıyorum
Tatıle gitsen ne olcak iki yabancı GB hissederken canın bukada yanarken gitsem ne olcak heryer cehennemken

Arkadasım ınsan kendınden vazgecebılıyosa eger hıc bir aşk vazgecılmez degıldır.
Siz bunları dusunurken hatta burada konu acıp derdınızı paylasma ıhtıyacı duycak kadar caresız hıssederken ugruna yandıgınız adam nerde napıyo kım bılır.Ya ben dahil butun kadınlar KENDİMİZDEN ÖDÜN VERMEYELİM ARTIK YETERR.

bende unutamıyorum içim yanıyor ama aklıma getirmmeye calışıyorum. Getırırsem, hatırlarsam guzellikleri cok daha kötü olurum bılıyorum. O yuzden dıkkatımı dagıtmaya calışıyorum. Cok fazla sosyal biri değilim en azından sımdılık ama kendı capımda takılıyorum:) Sen de dıkkatını dagıt, başka şeylere odaklanmaya calış, hiçbişe yapamıosan o anda kafanı camdan dısarı cıkar ve sokağı dınle. Dısrda hayat var, hayat devam edıyor de ve rahatlamaya bak

Kaf
bende unutamıyorum içim yanıyor ama aklıma getirmmeye calışıyorum. Getırırsem, hatırlarsam guzellikleri cok daha kötü olurum bılıyorum. O yuzden dıkkatımı dagıtmaya calışıyorum. Cok fazla sosyal biri değilim en azından sımdılık ama kendı capımda takılıyorum:) Sen de dıkkatını dagıt, başka şeylere odaklanmaya calış, hiçbişe yapamıosan o anda kafanı camdan dısarı cıkar ve sokağı dınle. Dısrda hayat var, hayat devam edıyor de ve rahatlamaya bak
Kafamı dağıtmak icin burdayım bazen saçmalıyorum salaklasıuorum ama yazınca benımle ılgılenen bırılerı olup cevap aldıkça rahatlıyorum kafamdan çıkıyo o adam

sürekli şunu yapsam işe yaramıyor bunu yapsam iyi gelmiyor ben çok kötüyüm içim yanıyor derseniz burda kim ne fikir verirse versin ruh haliniz düzelmeyecek.
İyi hissetmek için önce bunu gerçekten istemeniz lazım.

Kaf

Kafamı dağıtmak icin burdayım bazen saçmalıyorum salaklasıuorum ama yazınca benımle ılgılenen bırılerı olup cevap aldıkça rahatlıyorum kafamdan çıkıyo o adam
bende burda dagıtıyorum genellıkle, akşamları zaten hep bi curcurnayla gecıo. Ilk zamanlarda ıı gelıodu kalabalık ama artık sessızlık ıstıyorum. Sanırım hep beynımın arkalarına itmekten sıkıntımı patlama noktasındayım. Bazen evde susun dıe bagırmak gelıo ıcımden:) Ama yapcak bişi yok, insanlar nelerle ugrasıo bizimki dertmi

Back
X