arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. o kadar içim sıkılıyorki buraya yazmak istedim.. 6 buçuk senedir süren beraberliğimiz var. bu yaz resmiyete dökmeyi istiyoruz. fakat bir sorunumuz var ki beni mahvediyor. askerlik... o yurt dışında üniversite okudu burda denkliği olmadığı için askerliği 15 ay yapması gerekiyor. bu sıralarda da gidemiyor çünkü ev yaptıkları için çalışıyor para biriktiriyor. herşeyden ötesi gitmeyi hiç istemiyor. açık öğretime kayıtlı ama işte yorulduğu için ona da pek fırsatı olmuyorannesi, babası çok çok iyi insanlar Allah onlardan razı olsun bir isteğimi ikiletmiyorlar. peşimde dönüyolarlar adeta. onlar da çok üzülüyor bu duruma. bizim için açık öğretimden başka şans yok ama o da nasıl bitecek
diyelim babamlar razı oldu ve evlendik ve günn birinde o uzun dönem askere gitti. ben ne yaparm nasıl dayanırım. ailesi bana maddi manevi destek olur öyle insanlar ama ben onsuz nasıl dururum günler nasıl geçer. daha şimdiden kalbim ağrıyor düşünnce o zaman nasıl yaşarım(( hele çocuğumıuz olursa ((((
bu acılardan geçenler var mı arkadaşlar... bir de o askere gitmeyi hiç istemiyor ya annesi babası da hiç istemiyor. hasta doğmuş 3 ameliyat olmuş ona kıyamıyorlar. işte herkesin bu kadar askere gitmesini istememesi de beni çok korkutuyor acaba gidince bişey mi olacak diye. yani bu bir his mi diye belki çok saçma ama bunları düşünnce çok üzülüyorum. bana söyleyebilecekleriniz var mı(((
arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. O kadar içim sıkılıyorki buraya yazmak istedim.. 6 buçuk senedir süren beraberliğimiz var. Bu yaz resmiyete dökmeyi istiyoruz. Fakat bir sorunumuz var ki beni mahvediyor. Askerlik... O yurt dışında üniversite okudu burda denkliği olmadığı için askerliği 15 ay yapması gerekiyor. Bu sıralarda da gidemiyor çünkü ev yaptıkları için çalışıyor para biriktiriyor. Herşeyden ötesi gitmeyi hiç istemiyor. Açık öğretime kayıtlı ama işte yorulduğu için ona da pek fırsatı olmuyorannesi, babası çok çok iyi insanlar allah onlardan razı olsun bir isteğimi ikiletmiyorlar. Peşimde dönüyolarlar adeta. Onlar da çok üzülüyor bu duruma. Bizim için açık öğretimden başka şans yok ama o da nasıl bitecek
diyelim babamlar razı oldu ve evlendik ve günn birinde o uzun dönem askere gitti. Ben ne yaparm nasıl dayanırım. Ailesi bana maddi manevi destek olur öyle insanlar ama ben onsuz nasıl dururum günler nasıl geçer. Daha şimdiden kalbim ağrıyor düşünnce o zaman nasıl yaşarım(( hele çocuğumıuz olursa ((((
bu acılardan geçenler var mı arkadaşlar... Bir de o askere gitmeyi hiç istemiyor ya annesi babası da hiç istemiyor. Hasta doğmuş 3 ameliyat olmuş ona kıyamıyorlar. Işte herkesin bu kadar askere gitmesini istememesi de beni çok korkutuyor acaba gidince bişey mi olacak diye. Yani bu bir his mi diye belki çok saçma ama bunları düşünnce çok üzülüyorum. Bana söyleyebilecekleriniz var mı(((
Abartmayın bence.
Sevdiginiz askere giden ne ilk nede son kisi olacak!!
Bircok insan gecti o yollardan.
valla bizimkiler gitti biz ölmedik.
gidecek,ıkınsada sıkınsada gidecek.
bedelli çıkacak diye bekliyordur belki
nice hasta anakuzuları gitti yaptı bu kadar dramatize etmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?