• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünmekten başım ağrıyor artık

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Mülakat sonucu bekliyorum. Ne zaman açıklanacağı belli değil. O arada kpss'ye çalışayım diyorum, ama aklımdan mülakat sonucu çıkmıyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. İş başvurularına da devam ediyorum. Hep bir gelecek kaygısı var. Bunun bir formülü yok ama açıklanmamış mülakat sonucu aklımdan çıkmıyor. Son umudum orası. Güzel de derece yapmıştım. Derdim bu.

Atanana daha doğrusu işe girene dek o gelecek kaygısı geçmiyor maalesef.

Burası Türkiye..Maalesef hepimiz hak ettiğimiz yerlerde değiliz..Derece yapmışsınız, akıllısınız, hak ettiğiniz o mülakatı geçmek..Ama her türlü olasılığı düşünerek çalışmaya devam etmekte fayda var..sonuç açıklanana dek sadece beklemeyin..Konsantre olamıorum demişsiniz ama bir süree üstün körü çalışırsınız, çalışmaya devam ettikçe de konsantrasyonunuz artar..Çalışmadan önce 1 elma ve bir parça bitter çikolata yiyin, biri uzun süre dinçlik verirken diğeri de zihni açar..Bu ülkede her zaman bir B hatta C planına sahip olmak iyidir.Çalışmaya devam.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama olmasa da dünyanın sonu değil yine çalışırsınız allah önce can sağlığı versin herşeyin telafisi olur

10 yıllık öğretmenim yetmedi idarecilik sınavına girdim bu yıl ve bende bekliyorum olur olmaz bilemiyorum ama olmasa da pes etmem asla yeterki içimizdeki o çalışma azmi tükenmesi 😊

Back
X