Düşünmekten başım ağrıyor.

Nameles

🙅🙆🙅
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
7.168
3.971
373
bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım ben :( ya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu

Aman bizimkiler de yer davasindan birbirine dusmanlar . arkadan saydirip yuzune guluyo hepsi birbirinin. Hic uzulme az olsun oz olsun.

Bizimde akrabalık ilişkilerimiz sifir arka sokagimizda akrabamiz var baba tarafından bayram seyran gelmezler onlar gelmeyince bizde gitmeyiz.
Benim dugunumdede akraba yoktu bizde es dostla yaptik cemiyetimizi. Ve kaynanam bunu kafamda kakti tabi akrabaniz yok sizi sayan yok diye söylendi. Takmadim takamamda zaten sarayli da olsan kulp takan takiyor mana bulmak isteyene mana çok.
Bu zamanda akrabasından hayir gorenide cikarmi bilmem ama bizimkiler akrepler.

bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım ben :KK43: ya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu
Ay şekerim benim kıyamam.
Benim düğünüme annem babam kardeşim , onların eşi dostu geldi kız tarafaı olarak sadece. Benimkilerde görüşmüyor kimsemiz yok.
Açıkcası ben de özeniyorum arada ama nerede çokluk orada b.kluk demişler boşver.
Kimse de sana bir şeyin lafını yapamaz. Ne yani akraba az olunca takı-toka az mı gelecek? Ancak bundan dolayı laf yapılır bence.
Laf yapan varsa vur ağzının ortasına.

Bizimde sıfır. Kafam rahat valla, ben çağırsam koşa koşa gelir bizim akrabalarda, boş salonda düğün yaparım gene de çağırmam :D Boşver, takma kafana.

Eksiklenecek bir şey yok.

Salla ya. Bizim akrabalık ilişkileri de iyi değildir. Yap bi nikah bitsin gitsin. Düğüne vereceğiniz parayla da gidin mis gibi balayı yapın. Milleti değil kendinizi eğlendirin. Hem dedikodu da yapamazlar.
Öyle haklısın yinede eziklik olacak içimde sadece nikah yapsamda

Eşinin tarafı bunu laf konusu yaparsa eğer başka şeyler de bulurlar laf etmeye ona üzül bence.

Ne olmuş yani? Herkesin akraba ilişkileri iç içe olmuyor maalesef.
Bizim de değildir..
Hiç bir zaman bundan dolayı kötü hissetmedim.
Olmuyorsa zorla oldurulmaz bazı şeyler..

Aman bizimkiler de yer davasindan birbirine dusmanlar . arkadan saydirip yuzune guluyo hepsi birbirinin. Hic uzulme az olsun oz olsun.
en azından bi kalabalık var:( sevgilimin tarafı "demekki insanlarla bi husumetleri var ki onların tarafından az gelmiş "şeklinde ön yargıları olabilir.

Bizimde akrabalık ilişkilerimiz sifir arka sokagimizda akrabamiz var baba tarafından bayram seyran gelmezler onlar gelmeyince bizde gitmeyiz.
Benim dugunumdede akraba yoktu bizde es dostla yaptik cemiyetimizi. Ve kaynanam bunu kafamda kakti tabi akrabaniz yok sizi sayan yok diye söylendi. Takmadim takamamda zaten sarayli da olsan kulp takan takiyor mana bulmak isteyene mana çok.
Bu zamanda akrabasından hayir gorenide cikarmi bilmem ama bizimkiler akrepler.
Yanlış anlamayın bnim korkum sizin gördüğünüz muameleyi görmek. Yapımdada takıntılılık var görmezden gelemiyorum keşke görmezden gelebilsem

Ay şekerim benim kıyamam.
Benim düğünüme annem babam kardeşim , onların eşi dostu geldi kız tarafaı olarak sadece. Benimkilerde görüşmüyor kimsemiz yok.
Açıkcası ben de özeniyorum arada ama nerede çokluk orada b.kluk demişler boşver.
Kimse de sana bir şeyin lafını yapamaz. Ne yani akraba az olunca takı-toka az mı gelecek? Ancak bundan dolayı laf yapılır bence.
Laf yapan varsa vur ağzının ortasına.
takı olayını hiç düşünmedim. Önemsiz bir konu. Ama böyle kalabalık olsa herkesin masasına gitmekten harap bitap düşmüş olsam ne güzel olurdu. Sosyal ortamda arkadaşlarım düğün resimlerini paylaşıyorşar gerçekten özeniyorum.

Bi ara cenazelerde ağlamaları için parayla insan tutanlar vardı bi yerde okumuştum acaba bende öyle birşey mi yapsam :)

Kız tek derdin bu olsun amaan :)

Bizimde sıfır. Kafam rahat valla, ben çağırsam koşa koşa gelir bizim akrabalarda, boş salonda düğün yaparım gene de çağırmam :D Boşver, takma kafana.

Eksiklenecek bir şey yok.
Şuan gözümde çok önemli birşey gibi . İlerleyen zamanlarda belki herkes unutur bende unuturum. Hani insanın ilk yaşadığı şeyler önemlidir ya bi heves olur öyle durumdayım. İkinci kez falan evlensem bu kadar önemsemem belkide sadece iki şahit yeterli olurdu nikahta

takı olayını hiç düşünmedim. Önemsiz bir konu. Ama böyle kalabalık olsa herkesin masasına gitmekten harap bitap düşmüş olsam ne güzel olurdu. Sosyal ortamda arkadaşlarım düğün resimlerini paylaşıyorşar gerçekten özeniyorum.

Bi ara cenazelerde ağlamaları için parayla insan tutanlar vardı bi yerde okumuştum acaba bende öyle birşey mi yapsam :)
Ay sen çok tatlısın ya.
Ben eşimin ailesinde bile tembihledim " çok adam çağırmayın, zaten kalabalığı sevmiyorum, darlanıyorum" diye.
Fena mı olur kuzum, oynamaya daha çok vaktin kalır.
Bizi çağır, kadınlar kulubu BDV ekibi olarak dağıtalım o düğünü, permeperişan ol.:D

bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım ben :KK43: ya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu

ah canım benim..aynı durumdayız...çoğunuda tanımam..ne olacak olsun..nişanlına gerçeği söyle..o ne diyor bu duruma acaba..sanki beni anlatmışsın..:cry:

Eşinin tarafı bunu laf konusu yaparsa eğer başka şeyler de bulurlar laf etmeye ona üzül bence.

Ne olmuş yani? Herkesin akraba ilişkileri iç içe olmuyor maalesef.
Bizim de değildir..
Hiç bir zaman bundan dolayı kötü hissetmedim.
Olmuyorsa zorla oldurulmaz bazı şeyler..
Sevgilimin tarafını pek tanımıyorum kesin birşey söyleyemem olurda laf söylerlerse üzülürüm. Evet zorla olmuyor herşey. İçimi dökmek istedim sadece

Yerinde olmak isterdim desem :110: Bizim akrabalardan o kadar bezdim ki, zaten düğün dernek seven bi insan değilim öyle olsam da onlar yüzünden yapmak istemezdim ki zaten olur da evlenirsem ve düğünüm olursa kimlerin geleceğini hayal ettikçe cinlerim tepeme çıkıyor :eek:
Çok da üzülme derim sana akraba çok önemli değil çünkü onlarla mecburi bir tanışıklığın oluyor ama arkadaş öyle değil kendin seçip alıyorsun hayatına :KK55:

Şuan gözümde çok önemli birşey gibi . İlerleyen zamanlarda belki herkes unutur bende unuturum. Hani insanın ilk yaşadığı şeyler önemlidir ya bi heves olur öyle durumdayım. İkinci kez falan evlensem bu kadar önemsemem belkide sadece iki şahit yeterli olurdu nikahta

Ya boşver be güzelim. Akraba, akbaba işte. Sevmiyorum zaten hiçbirini, gelmesinler aman yani.
Hatta muhtemelen babam bile gelmez. Bak aslında senden daha beterler var. İlk başta bende taktım da aman şimdi umrumda mı? Beni seven, bana değer veren gelsin de. 10 kişi olsak bile olur. Fotoğraflara baktığımda, düğünümü andığımda, bana değer veren insanların sıcacık gülümsemesi yeter bana. Hiç üzülme.

Bir de sakın ama sakın bu düşünceni karşı tarafa hissettirme. Nişanlında dahil.

Kız tek derdin bu olsun amaan :)
Benim ki dert değil üzülüyorum sadece aile var sülale var iletişim kopuk. Ailemede kızıyorum bazen bi kişiyle konuşmazsın iki kişiyle konuşmazsın. Hiç mi düşünmediler çoluğumun çocuğumun düğünü olduğunda gelecek insan az diye :( çok büyük bi sorun da yok ortada neden bi cepheleşme var anlamıyorum.

Back
X