- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım ben
ya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu