Düşünmekten başım ağrıyor.

Ay sen çok tatlısın ya.
Ben eşimin ailesinde bile tembihledim " çok adam çağırmayın, zaten kalabalığı sevmiyorum, darlanıyorum" diye.
Fena mı olur kuzum, oynamaya daha çok vaktin kalır.
Bizi çağır, kadınlar kulubu BDV ekibi olarak dağıtalım o düğünü, permeperişan ol.:D
:)) bende biraz çıtlattım sevgilime çok gelen olur mu tarzında en azından durumları eşitlersek üzülmem diye düşündüm kendi kendime. O da çağırmazsak gönül koyarlar dedi onların sülaleside tam tersi bi yardımlaşma bi bütünlük var. Keşke oynama kabiliyetim olsa güzel olurdu.

Dağıtın vallahi güzel olur :)

ah canım benim..aynı durumdayız...çoğunuda tanımam..ne olacak olsun..nişanlına gerçeği söyle..o ne diyor bu duruma acaba..sanki beni anlatmışsın..:cry:
henüz nişanlı değiliz bahsetmedim ona bu üzüntümü. En azından işe gireyim bi arkadaş çevrem olsun çağıracak .
Senin durum nasıl? Nişanlı mısın? Yakında evlilik var mı ? Benden önce evlnirsen bu konuda hissettiklerini bilmek isterim paylaşırsan tabi

Akraba akreptir güzelim evet istisnaları da vardır ama... vülla benim akrabalık ilişkilerim de ena deıildi. Ailemle sorunlu olanlarla bile iyiydim.. sonuç düğünümde ççook azıı geldi.. yapayalnız hissettim yüzüme gülenlerin ne fesat olduğunu anladım kendimi yıllarca aldatılmş hissettm.. ipleri kopardım kafam da rahat...

Yerinde olmak isterdim desem :110: Bizim akrabalardan o kadar bezdim ki, zaten düğün dernek seven bi insan değilim öyle olsam da onlar yüzünden yapmak istemezdim ki zaten olur da evlenirsem ve düğünüm olursa kimlerin geleceğini hayal ettikçe cinlerim tepeme çıkıyor :eek:
Çok da üzülme derim sana akraba çok önemli değil çünkü onlarla mecburi bir tanışıklığın oluyor ama arkadaş öyle değil kendin seçip alıyorsun hayatına :KK55:
bende senin yerinde olmak istedim şuan :)
Akrabalık ilişkim güzel olsaydı düğünüm kalabalık olsaydı diye düşünüyorum lakin ortalıkta saklambaç oynayan ebelemecilik oynayan. Çocuklar olsun istemezdim :) doğrusu

Ya boşver be güzelim. Akraba, akbaba işte. Sevmiyorum zaten hiçbirini, gelmesinler aman yani.
Hatta muhtemelen babam bile gelmez. Bak aslında senden daha beterler var. İlk başta bende taktım da aman şimdi umrumda mı? Beni seven, bana değer veren gelsin de. 10 kişi olsak bile olur. Fotoğraflara baktığımda, düğünümü andığımda, bana değer veren insanların sıcacık gülümsemesi yeter bana. Hiç üzülme.

Bir de sakın ama sakın bu düşünceni karşı tarafa hissettirme. Nişanlında dahil.
tamam bugünden itibaren fikirlerine uyum sağlamaya çalışacağım. Sevgilim akrabalarla konuşmadığımızı biliyor ama dert yanmadım bu yüzden dediğin gibi hissettirmemeye çalışıyorum

tamam bugünden itibaren fikirlerine uyum sağlamaya çalışacağım. Sevgilim akrabalarla konuşmadığımızı biliyor ama dert yanmadım bu yüzden dediğin gibi hissettirmemeye çalışıyorum

Aynen canım hiç takılma böyle şeylere. İçini ferah tut. Senin gibi muhteşem bir hatunla evleniyor oğulları, memnun olsunlar otursunlar yerlerine, kimse bir şey diyemez de, ayıplayamaz da hıh! ;)

Akraba akreptir güzelim evet istisnaları da vardır ama... vülla benim akrabalık ilişkilerim de ena deıildi. Ailemle sorunlu olanlarla bile iyiydim.. sonuç düğünümde ççook azıı geldi.. yapayalnız hissettim yüzüme gülenlerin ne fesat olduğunu anladım kendimi yıllarca aldatılmş hissettm.. ipleri kopardım kafam da rahat...
En azından kimlerin gelip kimlerin gelmeyeceğini biliyorum o gün şok yaşamayacağım. Dediğin gibi yapayalnız hissederim kesin bi kaç saatlik süreck bişi . Düğünden sonrasına odaklarım kendimi artık . Bu arada bi düğün kaç saat sürer pek fikrim yok

Bizim sülale içice .
Ev hiç bos kalmaz hele bayramlar.
Herkes birbirini sever sayar
Ama arkalarini döndüklerinde kendi kardeşinin bile dedikodusunu yaparlar.
Öyle de pis insanlar.
Simdi ben bunlara kalabaliga gitmek ister miyim ?
Asla.
Gecen kuzeninin düğünü oldu salon doldu tasti.
Ama basimiz sikinca yanina gidebileceğiniz kimse yok canim.
O yüzden umursama asla .
Ha istiyorsan küçük bir kafede düğün yapin.
Sadece çok yakin akrabalar gelsin de .
Haliyle onlarda az kişi cagirir göze batmaz.
Ha sunu da yapabilirsin arkadaş cebren çoksa onlari cagir en çok.
Emin ol arkadaslarinla daha çok eglenirsin.
:)

bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım ben :KK43: ya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu
bakiyorum da herkes akrabalik iliskilerini sifir diye tanimlamis.. Benim cok iyidir Anne tarafimlada..Baba tarafimlada..
Mesela teyzemler, dayim, kuzenlerim,enistelerimiz hep birlikte piknikler,denizler, oyunlar eglenceler...evde bulusmalarimiz kahkahalarla gecer..kuzenler didisse buyukler kaale almaz, asla küsluk olmaz...ben böyle yetistim ve iyiki de böyle..esimin bayramlar disinda cok gorustugu akrabasi yok bize cok ozeniyo biizimkileri hep takdir ediyor..Akraba iyidir ya bizimkiler iyi en azindan..

Evet laf yaparlar, ama yapılacak bir şey yoksa, üzülmenin de manası yok... Zaten illaki bi şeyleri laf yapacaklar, bırakın da lafları bu olsun. bazen takmamak gerekiyor.

Bence de anne babalar dikkat etmeli böyle şeylere.
Düğün dernek olacağı vakitlerde insanı bir telaş alıyor haliyle.

İstiyorsun ki kalabalık bir ortam olsun.
Çok haklısın ama değiştiremeyeceğin bir durum için üzülmek o kadar boş ki.
Yapabileceğin bir şey varsa yap ama yoksa da kabullen ve bu konuyu kapat artık.
Kendini üzdüğünle kalacaksın.

Ne güzel sevdiğin bir insan var ve yuva kuracaksınız.
Bu büyük bir şans artık.
Herkes bulamıyor aşkı, sevgiyi ve evlilikle neticelenecek ilişkileri.
Kıymetini bilip, sadece o yönüne odaklan.
Artık bundan sonrası için sağlam dostluklar, arkadaşlıklar edinmeye çalış.
Daha aktif ol ki çocukların yaşamasın bunları. Artık hiç üzme kendini.

Bu devirde çoook var senin gibi merak etme. Akrabalık da kalmadı. Sıkı akrabalık ilişkileri olanlar istisna :). Benim de doğru düzgün akrablık ilişkim yok bu arada.

Back
X