Düşünmekten beynim duracak

Seni en iyi ben anlarım.. Bende düğün arifesin de ne kendi ailemden, ne de eşimin ailesinden tek kuruş yardım görmedik.. Durumları olmadığında da değil. Ailem eşimi istemedikleri için beni yalnız bıraktılar. Bende tek bir çeyiz dahi yapmadım. Hepsini evlendikten sonra, evime geçince yaptım. Ama bu olay bana çok güzel bir ders oldu. Bu hayatta yapayalnızız. Ne kadar annen de baban da olsa, hiç kimseye güvenmeyeceksin.
Sende hiç üzülme. Çalışan kadınsın. İyi kötü yaparsın çeyizini.. Çul çaput için hiç kendi moralini bozma. Rabbim yeter ki, sağlık sıhat versin. Zamanla her şeyin olur..

Kesinlikle hayatta yalnızız

Ben birde gidiyorum hep en iyisinden alıyorum. Afedersiniz ama eşşek gibi borç ödüyorum :) ailem tabi uzakta olduğu için borçlarımı bilmiyor. Beni herhalde iş Ada'mı filan sandılar ki bu kız ödeyebiliyor. Hiç karışmayalım mı dediler ne yaptılar

Sen boş yere ağlıyorsun, annen en azından senin beyaz eşyalarını alacakmış. Kayınvaliden de yardım ediyor. Daha ne istiyorsun. Benim ne ailem, ne de eşimin ailesi, hiçbir şey yapmadılar. Benim evim de, bir havluları dahi yok.
Bence ailenin takacağı altını da alma. Yapamıyorsa takmasın. Kendi bilir.

Arkadaşım yalnız değilsin benim de öyleydi bi de ben babama kredi çekip verdim o darlığımda.. Hâlâ ben ödüyorum onu bile... hepsi unutuluyor yeter ki evlendiğin insan buna degiyor olsun.

Arkadaşım yalnız değilsin benim de öyleydi bi de ben babama kredi çekip verdim o darlığımda.. Hâlâ ben ödüyorum onu bile... hepsi unutuluyor yeter ki evlendiğin insan buna degiyor olsun.
Bende aileme yüklü bir miktar para verdim ahh ahh Allah yardımcımız olsun... İnan bazen geliyorlar bana. Ruhum sıkışıyor. Napcam diyorm. Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana...

8 yıldır çalışıyorum ve aldığım her kuruşu aileme verdim. sırf ben evlenmeden bir evleri olsun diye. şimdi düğün arifesindeyim ve herşeyimi babam aldı. şükür kayınvalidemler de süper insanlar. iki tarafta üstüne düşeni yapıyor.
benim çabama rağmen ailem böyle yapsa mahvolurdum galiba.
aile sonuçta yapacak bişey yok ama en azından daha fazla borca girme altını alma sakın.

Suan bence maddi yardımdan çok manevi desteği görmediğiniz için bu kadar sıkıntilisiniz . Ben ücretli öğretmenlik yaptım 900 tl ile bir çok seyimi ben yaptım ailem de büyük parçalarımı aldı siz de maaşınız ile bu işin ustesinden gelebilirsiniz .

keşke bende 8 yıldır çalışıyor olsaydım. Daha 1 sene oldu çalışmaya başlayalı.

Sana al dediği takı ne kadarlik birsey?
Bir bilezik mi taki setimi ya da baska bisey mi?
Beyaz esyalarini aliyorlarmis
Kv de yardimci oluyorsa ufak bi taki al ya da cok zordaysan annenle guzelce konus

Üstesinden geliyorum ama destek görmek istiyorum benim yanımda olduklarını hissettirsinler istiyorum

Hayır bu kadar kafaya neyi takıyorsunuz anlamadım?
Ben yıllardır çalışıyorum ve kendi ihtiyaçlarımı kendim karşıladım her daim.
Evlenmeden önce annemi emekli ettim.
Üstüne evlenirken herşeyimi kendim yaptım, nişanımı, çeyizimi, beyaz eşyamı, yatak odamı hep kendim aldım.
Hiç birşey dört dörtlük olmaz hayatta ama "ölmek istiyorum" diyecek kadar da vahim bir durum yoktur eminim ki.
Annem - Babam ele rezil olmasın diye bana takılacak bileziği bile kendim aldım.
Daha sonra babam parasını verdi o ayrı konu, ama o an elde yoksa ne yapacaksın?
Manevi destek vermeleri önemli tabii ki... Ama hiç birşey yapmıyorlar diye de yakınman anlamsız.

1000 liralik 2 bilezik desen 2000 lira tam altinla 3500 4000 lira gibi bi para yapar sanirim
Oturup annene aldigin maasi odedigin taksitleri say alamayacagini , kendi butcelerine gore daha az taki takabileceklerini soyle
Sanırım sadece bilezikleri aşabilirim diğerlerini alamam... Kızlar altını taksitle satan kuyumcu olur mu

sonraları iyi ki de kimseye bi gram yük olmamışım diyeceksiniz. minnetsiz yaşamaktan güzeli mi var. kimsenin üzerinizde yaptırım gücü olmaz böylece. üzülmeyin

ha ha sen ne diyorsun ben hem eve para vermiştim hem çeyizimi almıştım. Evimi her şeyimi de kendim dizmiş yerleştirmiştim.. Babama da takıyı ben alıp eline vermiştim bana düğünde tak diye. Ama hata yapmışım senin yerinde olsam takı alma.. Bırak onlar alamıyorlarsa takmasınlar rezil olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…