- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Nişanımı kayın validem yaptı hemde en güzelinden :) çok ilginç dimi ? Beyaz eşyayı anneme dedim al dedim alcak. (Çok şükür) zaten çamaşı makinem var.yatak odası halı perde kayın valide aldı. Bize az bişeyler kaldı. Benim sinir olduğum kayın validelerin dırumu çok iyi değil ama oğulları için yapıyorlar. Bizimkiler Hiçbişey yapmıyor. Düğün salonu gelinlik falan onları eşimle biz halledcez.burdan ailemi sevmediğim anlaşılmasın ailemi çok sevıyorum ama düşüncesizim yapıyorlar. Tüm bunlardan kimsenin haberi yok. Altınları alsam bile kimseye asla demem.
takmasın madem öle takacagı altından ne hayır var sana aldıracakmış mantıga bak ya nasıl aileler var allahım ya deli oluyorum.Artık ölmek istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Ailem bana maddi destek çıkmıyor. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Birde üzerine yük oluyorlar. Çeyiz diziyorum. Ne kadar masraflı iş olduğunu biliyorsunuz. Bunun üzerine annem takacağı altını bana aldıracak. Yeter artık yeter. Evlenmeseydim keşke diye düşünmeye başladım. Neden benim ailem böyle. Neden!!!!!! Bu satırları yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Kimsem yok bu hayatta.
Taksitle alabilirsinSanırım sadece bilezikleri aşabilirimdiğerlerini alamam... Kızlar altını taksitle satan kuyumcu olur mu
seni en iyi anlayanlardan biriyim benımde buna benzer bi konum var, paradan ziyade yalnız hissettiğinide anlıyorum. Ben o konuyu açtığımda bana bir arkadaş demıstı kı muhtemelen bugüne kadar hep dik durdun herseyı tek basına yaptın kımsden destek ıstemedın . yapamadığını yetişemediğini göster utancak bısey yok aılen o senın deemıstı. ogunden sonra anladım kı gerçekten oyleymıs bende değiştim suan hersey cok daha yolunda.Artık ölmek istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Ailem bana maddi destek çıkmıyor. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Birde üzerine yük oluyorlar. Çeyiz diziyorum. Ne kadar masraflı iş olduğunu biliyorsunuz. Bunun üzerine annem takacağı altını bana aldıracak. Yeter artık yeter. Evlenmeseydim keşke diye düşünmeye başladım. Neden benim ailem böyle. Neden!!!!!! Bu satırları yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Kimsem yok bu hayatta.
hiç canını sıkma ama altını da alma.Bize de kp 5 kuruş yardım etmedi eşimle kendimiz yaptık düğünümüzü mobilyamızı şimdi ödüyoruz inan yediğimizden içtiğimizden kısmadan ödeniyor.Bende nasıl ödeyeceğiz ne yapacağız derdim allah gerçekten evlenene yardım ediyor sen hiç üzülme..Artık ölmek istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Ailem bana maddi destek çıkmıyor. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Birde üzerine yük oluyorlar. Çeyiz diziyorum. Ne kadar masraflı iş olduğunu biliyorsunuz. Bunun üzerine annem takacağı altını bana aldıracak. Yeter artık yeter. Evlenmeseydim keşke diye düşünmeye başladım. Neden benim ailem böyle. Neden!!!!!! Bu satırları yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Kimsem yok bu hayatta.
Çok şükür eşim de iyi maaş alıyor. Polis sevdiceğim. Aslında düşünecek olursak ikimizde çok iyi maaş alıyoruz yapmamız bormal. Ama ben birazcık da olsa destek istemiştim. Bunu ailemle konuşmayı düşünüyorum. Belki herşeyi ben zevkime göre alayım diye düşünüyorlar. Bilmiyorum.arkadasım bu kadar uzulme. bende ogretmenim. ailem nişan düğün yaptı takı taktı ev esyası almak istediler kabul etmedim cunku esimin ailesi ne duğun yaptı ne birsey. mustakbel esin ne işle meşgul bilmiyorum ama biz iki öğretmen butun esyamızı aldık 1 yıl sonra ev ( ailem biraz destek oldu esimin ailesinden tık yok)ve araba aldık ustelik.demem o ki zamanla herseyin olur dert edinme kendina e.bak senin ailen beyaz esya alıyormus hiç olmazsa. benim esimin ailesi onların tarafta dugun olacağında gelinlik ve damatlığı vermiştek bizim duğunden sonra bi kuru temizlemeye versinler diye ( ki düğünün parasınıda esim ve ben odedik) oğluna telefon edip 50 tl kuru temizleme parası istedi.:)))) ailenin istediği altınlarıda alma alırsanda damada ve ailesine duyurma. inan ki basına kakılır sonra. birde ailen fazla birsey yapmıyorsa karşı tarafada cok fazla birsey yaptırma sonra sinir anında insan esinin yuzune vuruyor.
Ediyor dimi inşallah inşallah... Allah bize yardım etsinhiç canını sıkma ama altını da alma.Bize de kp 5 kuruş yardım etmedi eşimle kendimiz yaptık düğünümüzü mobilyamızı şimdi ödüyoruz inan yediğimizden içtiğimizden kısmadan ödeniyor.Bende nasıl ödeyeceğiz ne yapacağız derdim allah gerçekten evlenene yardım ediyor sen hiç üzülme..
ediyor bak şimdi de bebekler çıktı başımıza allah yardım eder sen hiç merak etme ama kendini de kullandırma sakınEdiyor dimi inşallah inşallah... Allah bize yardım etsin
Ya aynı aynı ben yaHatta bak senın ıcın kopyaladım o mesajı @gelpisipisipisii yazmış, sağolsun bu mesajdan sonra benımde gerçek kafama dank etti. Nekadar doğru bılmıyorum ama sendede aynı problemı hissediyorum.
Senin suçun neden mi ; büyük ihtimal sürekli gururlu bir duruş sergilemişsin , size ihtiyacım yok gibisinden. Annenden aldığın parayı , geri veriyorsun annende nasıl olsa parası var borcu olsa dahi , tek kişi olduğun için geçiniyor diye düşünüyordur. Açık açık gururu falan bir kenara atıcaksın dicen paraya ihtiyacım var . Sonuçta diğer kardeşlerine veriliyorsa seninde en doğal hakkın. Empati kuruyorum hiç çekinmeden isterdim.
Canım malesef oluyor böyle şeyler sen elinden geldiğince canını sıkma kendi ihtiyaçlarına bak. Benim de nişanlıyken kayınpederim düğünde 5 bilezik takacak diye annem az bulup bana bilezik yerine gidip altın almış onlar utanmıyorsa bende utanmam demişti. Okadar zoruma gitmiştiki altını düğünden önce bozdurdum üzerine ekleyip bilezik aldım verdim onu taktı.Artık ölmek istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Ailem bana maddi destek çıkmıyor. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Birde üzerine yük oluyorlar. Çeyiz diziyorum. Ne kadar masraflı iş olduğunu biliyorsunuz. Bunun üzerine annem takacağı altını bana aldıracak. Yeter artık yeter. Evlenmeseydim keşke diye düşünmeye başladım. Neden benim ailem böyle. Neden!!!!!! Bu satırları yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Kimsem yok bu hayatta.
Ayyy maşallah hayırlı olsun :)ediyor bak şimdi de bebekler çıktı başımıza allah yardım eder sen hiç merak etme ama kendini de kullandırma sakın
teşekkürler tatlım zor günler çabuk geçiyor inan hiç sıkma canınıAyyy maşallah hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?