Düşünmekten bıktım usandım artık

Gerçekten öyle. Ben gün geçtikçe iyi olacağım yerde, gün geçtikçe daha kötü oluyorum. Zaman herşeyin ilacı elbette ama tam bitmiş bişey değil, hala ümit olunca zaman derman olmak yerine dert oluyor. Böyle beklemek hergün düşünmek beni çok geriyor. En azından ağlayıp zırlayıp bitiririm her anlamda

inan seni reddetse bile içine o belirsizliğin gitmesiyle bir rahatlama geliyor.

Mesajda atabilirsin ama bence ara. Nasılsın diyerek başla.. " böyle çok huzursuzum, zaman geçtikçe yıpranıyorum. Eğer sende istiyorsan yeniden bir şans verelim birbirimize, yanlış bişey yapmadık bitirmek için bi sebebimiz yoktu"..gibi, istemiyorsan falanli bisey soyleme... istemiyorum derse de enazindan elimden gelen herseyi yaptim kendimce der, esyalari gondermeyi teklif edebilirsin... ister degersiz ol ister pesinden koşmuş ol ne farkeder ki. Icini rahatlat gerisini boşver.

Mesajda atabilirsin ama bence ara. Nasılsın diyerek başla.. " böyle çok huzursuzum, zaman geçtikçe yıpranıyorum. Eğer sende istiyorsan yeniden bir şans verelim birbirimize, yanlış bişey yapmadık bitirmek için bi sebebimiz yoktu"..gibi, istemiyorsan falanli bisey soyleme... istemiyorum derse de enazindan elimden gelen herseyi yaptim kendimce der, esyalari gondermeyi teklif edebilirsin... ister degersiz ol ister pesinden koşmuş ol ne farkeder ki. Icini rahatlat gerisini boşver.

Mesaj atınca ben kısa tutamıyorum sıkıcı oluyorum sonradan okuyunca insanın barışacagı varsada barışası gelmez diyorum kendime o yüzden aramak, yada önce mesaj atıp konuşabilir miyiz diyemi sormalı bilemedim

Ya aslında takıntı yapılan şeylerin sıkıcılığından başka bir sorun görünmüyor. Ben de ilişkide bazen çok kurup takıntı yapabiliyorum. Mesajla ayrılık noktasına gelen şey yüz yüze gülerek kapanabiliyor mesela dediğiniz gibi mesajla sorun daha da büyüyor . Ayrılmayı hazırda bekliyor gibi değil de nişan atma muhabbetinin yapılmaması gerektiğini, güveninizi sarstığını hissetmesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle muallakta daha can sıkıcı sizin içinde. Sayfalarca mesaj döşemeyin biz genelde içimizde kalmasın diye yardırabiliyoruz bu gibi durumlarda biraz daha net ve sakin kalın ama nişan atmanın ciddiyetine de varsın kendisi

Bu muallakta kaldıkca sizden de ondan da bişeyler de götürebilir. Ben olsam bir adım atacaksan da şöyle bir şey yazardım. "Ayrıldıktan sonra sana duygularımı, pişmanlığını anlattım bu sana verdiğim değer ve yan yana herşeyi çözebilecepimize olan inancımdandı. Durumun ciddiyetini farketmeni ve bizi nasıl bir sebeple yok ettiğini artık farketmeni istiyorum. Beni tamamen hayatından çıkarmaman bana tüm kapıları kapatmıyor ve ben bu muallakta kalmaktan yoruldum. Biz seninle çok önemli bir adım attık. Bu çabam bu yüzden sürüyor ve biliyorsun ki hala sana değer veriyorum. Gerçekten bu kadar kolaysa bu evrede vazgeçmen gereken neyse istemesem de yapayım , yollayım çünkü üzülmekten ve beklemekten cok yoruldum. " yazardım ben sanırım ya restten kastım bu aslında

Düşünceme bakarsanız araya zaman girmiş, mesafe girmiş zaman aşımına uğramışsınız üzgünüm. 2 ay yine az değil. Yorumları okudum, ortada büyük bir sebep yok, ne olduğunuzu bilmiyorsunuz. Ama neden 2 ay? Çok inatçı olduğunu söylemişsiniz kendinizde çok yumuşak. Bu böyle gitmez, yumuşak karakterinize çok alışmış, yeterince yüz bulmuş sizden hala da birşeyleri sizden bekliyor gibi. Ve eskileri tekrar tekrar yüze vurmak? Vurmanın zamanını bu dönememi saklamış? Sizi engellememiş, silmemiş her yerde eklisiniz ama konuşmuyorsunuz. Değişken ruh hali içinde karşı taraf. Ne yazın, ne adım adın, ne de oturup ümitlenin. Beklemeyin. Karşı taraf zaten istese her adımı atacaktır size. Baktınız gelmiyor, adım atmıyor artık beklemenin bir anlamı yok. Ki bence beklemeyin de. Bohçaları sorup iletişim için bahane ürettiğinizi düşünür ve siz hiçbir şekilde iletişime geçmeyeceğinizi söylemişsiniz sözününüzün eri olun. Hiçbir şekilde iletişime de geçmeyin. Bittiyse de, bohçaları da göndermek için ailesi ile iletişime geçersiniz. Sizin için gurur, inat uğruna hiçbir şey yapmayan insan için çabalamayın.

Aynen öyle. Aslında nişanlı olmasaydık, biraz araya ihtiyacımız var diyerek sessizce beklerdim, çünkü her ilişkide iniş çıkışlar oluyor ki bizde bu çok fazlaydı. Ama nişan atma durumuna gelecek kadar bi sıkıntı yoktu ama ona sorsan ben suçluyum, bana görede ikimizde suçluyuz, tek taraflı olduğu zaman ilişki bitmezdi aldatma, şiddet dışında. Benimde o netliğe ihtiyacım var, son konuşmamız bile havada kaldı. Açıkçası bana her istediğinde geri dönebileceği hissine kapılsın istemiyorum, o yüzden net bişey yazmam lazım dediğiniz gibi

Bende ondan cekiniyorum zaten. Aslında ona karşı hiç gurur yapmadım bugüne kadar, sana bidaha yazmayacağım dedim yine yazdım, seni heryerden siliyorum dedim silmedigimi anladı, açıkcası ben olsam bende kendimi ciddiye almazdım, nasıl olsa yine yazar diye beklerdim ki ben kimseyle küs ayrılmadım arkadaşlık ilişkisi bile olsa bitirirken helalleşirim, yaptıgım hatalar varsa özür dilerim. Ona da hep aynı davrandım, benim o yüzümü çok iyi biliyor, sabırsız olduğumuzda iyi biliyor, o yüzden benden beklediğini iyi biliyorum. Ama sevdiği icinmi bekliyor ve güveniyor, yoksa aman bittiyse bitti gözüylemi bakıyor onu öğrenmek istiyorum. Son kez konuş diyenlerde haklı, o isteseydi iletişime geçerdi diyenler dahada haklı, bilemedim ne yapmam gerektiğini. Sanırım bi süre daha beklemeliyim, en azından ruhen hazır olduğumda iletişime geçerim

Ben dik başlı kuralcı bir kadınım. Sizi az çok anlıyorum. Saygı en hassas noktam. Karşımdaki insanla kötü ayrılmak istemem mesela, helalleşmek isterim. Ama insanı öyle bir duruma getiriyorlar ki, ne saygı bırakıyorlar ne düşünce, ne ince fikir. Siz bir daha iletişime geçmeyeceğinizi söylemişsiniz. Hiç geçmeyin. Karşı taraf sizin sabırsız olduğunuzu, yumuşak karakterli olduğunuzu biliyor yani sizin kişiliğinizi bildiği için bu kadar çok rahat ki “nede olsa döner yazar o böyle işte” diye düşünüyor. Bu kozu ona sunmayın bu sefer şaşırtın kendisini. Dik başlı, sert, ağır, emin olun hiç yazmayın. Bekleyin az, bekleyin zamanla yazmıyorsa, adım atmıyorsa aranızdaki herşey zaten otomatikmen zaman aşımına uğrayacaktır zaman ilaç gibi ve zamanın çözemeyeceği bir şey yok. Siz ümitlenmeyin. Hatta paylaştıklarına bakmayın. Biraz kendinizi çekin.

Evet sanırım biraz daha bekleyeceğim, kafam öyle karışık ki, dün aslında son birkez yazmanın çok iyi olacağını düşünüyordum bugün bütün cesaretimi topladım sonra vazgeçtim, emin olamadım derken sizin yorumunuzu okudum. Kendime biraz daha süre vermeye karar verdim, hiç iyi hissetmesemde kendimi, zaman herşeyin ilacı sanırım. Ben belirsizlikleri sevmiyorum sanırım en çok o yoruyor, bitiyorsada tamamen bitmeli, devam ediyorsada etmeli. Daha önce böyle konuları okuyunca, aman giden gidince pişman olsa ne, kapımda ağlasa kabul etmem diyordum ama büyük konuşmuşum sanırım. Başa gelen çekilir elbet, sabredeceğim en azından şimdilik

Bence yazma bohcayida yolla vazgecmek kolay degil evet ama 1 ay olmus guzelim gelecek adam gelirdi kaldiki kotude ayrilmamissiniz ailede umutlu engel yok kafanda sil onune bak inan unutuluyor kimse vazgecilmez degildir oda gorsun seninde bitirdigini anlasin artik onu beklemedigini biz kadinlar kendimizden baska herkese deger veriyoruz ne yazikki degmez uzuldugune rabbimin vardir bi bildigi hakinda hayirlisi olsun

Aşkta gurur olmaz diyenlerdenim ama nişanlınız sizi cok iyi tanıyorsa nasıl olsa dayanamaz arar düşüncesinde rahat davranıyor olabilir. Bence sosyal medyadan falan silin onu . Sizi tamamen kaybettiğini bir düşündürmüş olun ona. Zaten sizi seviyorsa zaten her gün bakıyordur sayfanıza falan. Siz onu silince merak edip sizi arayabilir yada dönmeniz için girişimde bulunabilir. Birkaç gün bekleyin baktınız aramıyor o zaman arar son kez şansınızı denersiniz.

Amin tatlım inşallah, gerçekten çok değer verince herşey tepetaklak oldu. Bende bazen ümitli oluyorum, bitirse şöyle olurdu, şunu yapardı, bunu söylerdi diyorum ama sonra düşünüyorum ailesi karşı değil, önümüzde engel yoktu neden bi anda sildi bi hışımla. Aslında kendimin değerini biliyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum acıkcası

Evet bende kendime biraz zaman vermeye karar verdim. O beni merak etmiyor, benim arayacagımıda biliyor, dediğiniz gibi merak ettirmem lazım kendimi ki bakalım o zaman ne yapacak. Çünkü beni ciddiye alacak bişey bırakmadım onda, aramam dedim aradım yazmam dedim yazdım, ilk kez bu kadar uzun süre sabrettim. Biraz daha bekleyip ona göre karar vereceğim

Sizi anliyorum büyük bir sebep yokken böyle kolay bitmesi birseyler yarim kalmis gibi geliyordur. Ama benim anladigim sizden vazgeçmiş, sizde vazgecin.

Sizi anliyorum büyük bir sebep yokken böyle kolay bitmesi birseyler yarim kalmis gibi geliyordur. Ama benim anladigim sizden vazgeçmiş, sizde vazgecin.
Belkide haklısınız, zamanında çok sevmişti ama oda tükenebilen bi duygu nihayetinde

Sen böyle hissediyorsun yazmak istiyorsun nerdeyse adama yazacaksın 2 ay olmuş adam sana yazmamış yazma gereğide duymamış. Sor bohçayı ne yapayım diye ya da sorma bile ailesi vasıtasıyla direk gönder. Sen kesin kararını bildirmiş olursun böylece belki o zaman harekete geçer beyimiz. Ama anlattıkların çok cepte izlenimi yarattı bende

Lütfen sık sık yaz buraya. Kendinizi iyi mi hissetmiyorsunuz? Soluğu burada alın. Ama yine de yazın, çizin, karalayın. Sizin kişilik tarzınızı çok iyi bilirim sabırsız ve dayanamazsınız. Belirsizlikler sizi mahveder. Ama maalesef ki ayrıldığınız sevgiliniz sizin bu kişiliğinizi kullanıyor acı bir gerçek. Aramışsınız, yazmışsınız, adım atmışsınız, elinizden geleni yapmışsınız. Kendisi inatçı birisi siz de bambaşka yumuşak başlı. Siz bu özelliğinizi, karakterinizi bildiği için çok çok rahat “ne de olsa döner, yazar, çizer” diye rahat. Ama siz?
Tükenmişsiniz belli ki, belirsizlikler içinde yüzüyorsunuz. Bu sizi yoruyor. Hatta bu 2 ayda ümitlerinizin yaşlanması an yeri.

Madem aşkta gurur olmaz neden karşı taraf birşeyler yapmıyor? Onunkisi gurur da, sizinkisi ne afedersiniz?
Çokta beklemeyin derim ben ömrünüzü, vaktinizi en ufak saniyenizi acı çekerek, bekleyerek geçirmeyin. Zamanınızın kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…