• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
44.166 yorum yapmak için buraya hayatını, zamanını ayıran birinin başkalarına işsiz demesi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Karnım ağrıdı gülmekten ajshhs
13 yıllık üyenin hesabını mı tutuyorsun ? Neden bu kadar atarlısın üyelere ?

Sana ne be avukatı mısın bu 42 yaşındaki bayanın pardon teyzenin, sana bi şey diyen mi oldu sazanova
Kız ondan mi o kadar kıskandin 42 yaşinda taş gibi teyze 0 kıyafetler giyiyor diyemi incindin mi :(

Sana ne be avukatı mısın bu 42 yaşındaki bayanın pardon teyzenin, sana bi şey diyen mi oldu sazanova
Ben sizden yaş olarak daha kucugum. Bende size teyze diyeyim madem. Hic yaslanmayacak misiniz? Belaltindan vuruyorsunuz, ayıp

Ben sizden yaş olarak daha kucugum. Bende size teyze diyeyim madem. Hic yaslanmayacak misiniz? Belaltindan vuruyorsunuz, ayıp
Yav bel altı vursa ne olur ezikliginin kokusu kk yı sardı ayrica o bana teyze dese ne olacak en fazla kör derler yazık kim bilir ne hastalığı var bugünde güzelliğim birilerine dert oldu şükür :27:

Yav bel altı vursa ne olur ezikliginin kokusu kk yı sardı ayrica o bana teyze dese ne olacak en fazla kör derler yazık kim bilir ne hastalığı var bugünde güzelliğim birilerine dert oldu şükür :KK53:

Bi sıkıntısı var belli ki. Sabahtan beri kk nin yarisini engelledi, diger yarisinada laf atiyor 🤣 bakalim ne cikacak altından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X