- 15 Haziran 2023
- 51
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi bilinmeyenbirey
-
Psikolojik tedavi alın bence de.Kötü şeyler düşünmekten geçmişte yaptığım hataları düşünmekten ve bunların şu an tekrar karşıma çıkması düşüncesi beni delirtiyor artık düşünmekten stresten korkudan günlerce uyumuyorum her allahin günü ağlıyorum ya bsy olursa ya çıkarsa önüme tekrar diye diye intihar etmeyi bile düşünüyorum artk bir hekime filan gidip yardım da alamam lütfen yardım edin nasl düşünmekten kurtulacağım ben artık
Biraz daha açık yazar mısınız? Geçmişte nasıl hatalar yaptınız ve niye karşınıza çıksın? İnsan dediğin hatalarıyla olgunlaşır, yanlış yapıp, kazık yiyerek vs tecrübe kazanır. Maddi durumdan dolayı doktora gidemiyorsanız biz elimizden gelen desteği veririz ama bizi aşan bir şeyler varsa evet doktora gitmelisiniz. Konu-konular ne?Kötü şeyler düşünmekten geçmişte yaptığım hataları düşünmekten ve bunların şu an tekrar karşıma çıkması düşüncesi beni delirtiyor artık düşünmekten stresten korkudan günlerce uyumuyorum her allahin günü ağlıyorum ya bsy olursa ya çıkarsa önüme tekrar diye diye intihar etmeyi bile düşünüyorum artk bir hekime filan gidip yardım da alamam lütfen yardım edin nasl düşünmekten kurtulacağım ben artık
Alamıyorum malesefPsikolojik tedavi alın bence de.
Elimde değil işte her gece deliricek gibi oluyorumValla hata yapmayan yoktur zaten.hayat okadar kısa ki inanın biraz yaş alınca iyikide yapmışım diceksiniz birçoğuna.kafayı yormaya değmez.
Teşekkür ederimKalpler ancak Allah'ı anmakla tatmin olur diye bir ayet var.Allah'a yönelin,O'nun isimleri var esma ül hüsna onları inceleyin ,onlarla zikir çekin, estağfirullah çekin, bu dünyanın derdi bitmez ,1sene sonra ,5 sene sonra,10 sene sonra bu dertleri unutursunuz ama başka dertler olur dertsiz insan yok imtihan dünyası bunun bilincinde olup maneviyata yönelebilirsiniz o zaman dünyanın derdi umurunuzda olmaz.
Ailemden dolayıAdı üzerinde hata yada tecrübe diyelim.
Hata yapmadan nasıl öğrenir insan,nasıl olgunlaşır?
Mümkün değil.hepimizin geçmişinde keşke yapmasaydım dediği tecrübeler vardır kimse mükemmel olamaz.
Hekime gidemem deme sebebiniz nedir?
Hem maddi hem aileden dolayı gidemiyorum çok kötü hatalar değil hepsinden ders çıkardım zor zamanları atlattım âma psikolojik olarak hala duzelemiyorum ya tekrar bsy olursa korkusuylaBiraz daha açık yazar mısınız? Geçmişte nasıl hatalar yaptınız ve niye karşınıza çıksın? İnsan dediğin hatalarıyla olgunlaşır, yanlış yapıp, kazık yiyerek vs tecrübe kazanır. Maddi durumdan dolayı doktora gidemiyorsanız biz elimizden gelen desteği veririz ama bizi aşan bir şeyler varsa evet doktora gitmelisiniz. Konu-konular ne?
Teşekkür ederimÖlümden başka her şeyin çözümü var, geçmişi dert edip karışma çıkarsa diye düşünüp intiharı düşünmek yerine önünüze bakın. Herkes hata yapar, tövbe edin bir daha yapmayın. Şantaja falan boyun eğmeyin eğer varsa böyle bir şey. Hiçbir şey sizin ölmeniz kadar üzemez ailenizi, sevdiklerinizi.
Kabul ettim tövbe de ettim sadece korkuyorum yine kotu şeyler olursa diye ve Okan şeyleri de unutamıyorumpişmanlık ve tevbe en büyük ilaçtır ruha.
arkanda bırak ve önüne bak
önüne çıkarsa da hatanı kabul edip tevbe ettiğini söyler geçersin
hata insana mahsus
Saglam durus sergiler surekli ayakta kalmaya calisirsan gecmis önüne ciksada yoluna devam edersin .bol bol sadaka ver ruhun daralmis tek çözümü ihtiyac sahiplerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?