• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten kafayı yicem sanırım

büyük bi ihtimalle sizin prolaktın hormonunuz fazla salgılanıyor ve hamile kalamıyorsunuz küçük küçük iki tane hap veriyor doktor yarıya bölüyorsunuz birini pazartesi birini perşembe içiyorsunuz 2 hap toplam 15 günde bitiyor yani benim bekarken süt geliyordu prolaktınım yüksek çıktı doktor ilaç verdi herkes hemen olmaz çocuğun dedi benim ilaçlardan mı artık nedense korunmadım oldu bebişimiz hormonlarına bi baktır derim

cumartesi tekrar baktıracam bakalım ,

rabbim hepimizin hakkında hayırlısını sağlıklsını nasip etsin inşallah

benım gögüs başının yanından sarı bir akıntı geliyordu kahve rengi olan yuvarlak kısmından
dr gittim süt kanalları çalışmaya başlamış dedi dr ,
sıkarsam gelmeye devam ediyor ama ben ellemiyorum ,

Ya az önce fark ettim akıntı gelmiş göğsümden bu ne demek oluyo şimdi :(

Aynısı bana da oldu . Ultrasonda 7 tane fibrokistik çıktı . Emzirenlerde daha fazla oluyormuş .Şimdiden korkmayın . Mesela bana bunlarla yaşamaya devam yılda bir kez gel dedi . Ama benim elime gelip sinirimi bozuyordu , zaten aklımdaydı estetik yaptırdım . Artık hissetmiyorum :)

Aynısı bana da oldu . Ultrasonda 7 tane fibrokistik çıktı . Emzirenlerde daha fazla oluyormuş .Şimdiden korkmayın . Mesela bana bunlarla yaşamaya devam yılda bir kez gel dedi . Ama benim elime gelip sinirimi bozuyordu , zaten aklımdaydı estetik yaptırdım . Artık hissetmiyorum :)

Başka belirti var mıydı peki sıvo gelmesi gibi. Bir de estetik nasıl yaptırdınız dolgu mu aman iyi çıksn da sonuçlar

Başka belirti var mıydı peki sıvo gelmesi gibi. Bir de estetik nasıl yaptırdınız dolgu mu aman iyi çıksn da sonuçlar
Hayır yoktu . Özellikle regl dönemlerimde beni rahatsız eden şişlikler yer değiştiren bezeler vardı . Genel cerrah küçük memelerde daha çok ele gelir dedi . Ben de o hafta protez ile meme büyütme ameliyatı oldum . Şimdi ele gelen bir şey kalmadı :)

Hayır yoktu . Özellikle regl dönemlerimde beni rahatsız eden şişlikler yer değiştiren bezeler vardı . Genel cerrah küçük memelerde daha çok ele gelir dedi . Ben de o hafta protez ile meme büyütme ameliyatı oldum . Şimdi ele gelen bir şey kalmadı :)

Hımm anladım size de sağlıklı günler dilerimm

Back
X