Düşünmekten uykularım kaçtı

Tanemimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
62
16
88
42
Arkadaşlar beni aydınlatın lütfen pazartesiye kadar kafayı yerim yoksa bu beta hcg sonucuna göre hamilelik dış gebelikmi sizce anlayan varsa desin Allahaşkına 😔🙏 bende kasık ağrısı dışında başka hiç bir belirti yok ne aşerme ne bulantı
Screenshot_20210605_215730.webp

Dış gebelik betadan anlaşılma. Değer 3binlerde ve hala kese gözükmemişse ya da düzensiz beta ilerleyişi varsa şüphelenilir.

Neden dış gebelik olduğunu düşünüyorsunuz? Gayet güzel değeriniz ama 2 gün sonra tekrar verip artışını takip etmelisiniz.
Aşerme ve mide bulantısı için çok erken. Belirti olmaması çok normal.

Beta Hcg gebeliğin durumu hakkında ancak 2 şer gün arayla yaptırdığında düzenli artış olur yada olmazsa bilgi verir. Böyle tek başına gebelik var denilebilir sadece.

Dış gebelik betadan anlaşılma. Değer 3binlerde ve hala kese gözükmemişse ya da düzensiz beta ilerleyişi varsa şüphelenilir.
Doktor ultrasona soktu cuma günü kese görülmedi bu tahlilleri istedi oda doğal olarak pazartesiye kaldı dış gebelik kimyasal yada normal gebelik ola bilir dedi dünden beri sonuç ne olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum 😔

Doktor ultrasona soktu cuma günü kese görülmedi bu tahlilleri istedi oda doğal olarak pazartesiye kaldı dış gebelik kimyasal yada normal gebelik ola bilir dedi dünden beri sonuç ne olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum 😔
Ama bu değer kese gözükmesi için az bence benimde değerim bugün 420di doktorum kese için haftaya cuma çağırdı daha önce gözükmez dedi. Canınızı sıkmayın bence erken olduğu için görünmemiştir daha

Ama bu değer kese gözükmesi için az bence benimde değerim bugün 420di doktorum kese için haftaya cuma çağırdı daha önce gözükmez dedi. Canınızı sıkmayın bence erken olduğu için görünmemiştir daha
Acaba diyorum bende beklesemmi pazartesi gitmesem karar veremedim

Pazartesi karından gözükmese de vajinal kese görünür.

Neden dış gebelik olduğunu düşünüyorsunuz? Gayet güzel değeriniz ama 2 gün sonra tekrar verip artışını takip etmelisiniz.
Aşerme ve mide bulantısı için çok erken. Belirti olmaması çok normal.
Doktor kese görmedi diye kendisi söyledi dış gebelik ola bilir diye sonra tahlilleri istedi öğleden sonra verdiğim için pazartesiye kaldı o günde doktor yok salı günü gidicem işte nasipse

Doktor kese görmedi diye kendisi söyledi dış gebelik ola bilir diye sonra tahlilleri istedi öğleden sonra verdiğim için pazartesiye kaldı o günde doktor yok salı günü gidicem işte nasipse
Bu değerle kese göremez ki. Kese görünene kadar dış gebelik ihtimali herkeste var. O yüzden bilgi olarak söylüyorlar.
Keseyi inşallah Salı günü görebilirsiniz🙏🏼

Kese gözükmesi için 1000 li civarı ve yukarı olması lazım erkenden boşuna stres yapıyosunuz tekrardan pazartesi veya salı tahlil verin derim nacizane fikrim belkide hamilesiniz stresinizi kontrol altına alın kafanızı başka şeylerle meşgul edin

Back
X