Sabahlara kadar uyuyamiyak kadar mutsuzsaniz sadece o cok iyi bir insan diye iliskinizi sururmeniz dogru olmaz. Tabiki evleninceds biyerde ask mesk bitiyor ama en azından ben evlenirken bu Adama asiktim bakmaya kıyamıyor öpmeye doyamiyordum diyebilirsiniz.
Sevmediğiniz ve cok çok iyi bu devirde bulunmaz diye biriyle olmaz bence, hem bu devirdede cok cok iyi insanlar hala var, ileride uzuleceginize şimdiden üzülün derim.
o olmazsa hayatında üzülürmüsün iyi dürüst insanı bırak bir kenera bazen her şey yolunda gittiğindede insan sıkılıp bunalabiliyor
düşün hayatında olmazsa hiç bişey olmamış gibi devam edermisin üzülmeden ???
bence biraz ayrı kalın belki özlersin düşüncelerin değişir özlemezsen değişmezse duyguların yani böyle devam edemez zaten sen bişey demesen karşındaki patlar bir süre sonra
o olmazsa hayatında üzülürmüsün iyi dürüst insanı bırak bir kenera bazen her şey yolunda gittiğindede insan sıkılıp bunalabiliyor
düşün hayatında olmazsa hiç bişey olmamış gibi devam edermisin üzülmeden ???
bence biraz ayrı kalın belki özlersin düşüncelerin değişir özlemezsen değişmezse duyguların yani böyle devam edemez zaten sen bişey demesen karşındaki patlar bir süre sonra
Arkadaşım ben de senin durumundayım 4 yıldır beraberiz ama ben zamanla onun gelecek ile ilgili planlarının bana uymadığını düşünmeye başladım ben sanki sosyal yapı olarak daha farklı biri istiyorum ama diğer tüm yönleri uyuyor bana çok iyi biri ayrılamıyorum da off offf
ılıskınızın heyecana ıhtıyacı olabılır.cunku daha oncelerı boyle degılmıs
sonradan boyle olduysanız ,heyecanınızı yıtırmıs monoton bı ılıskıye donmustur
uzun zamanlı ılıskılerde bu durum goruluyor .
degısıklık yapın ılıskınıze heyecan katın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?