Dusunmekten uyuyamiyorum,lutfen akil verin

Sorunum su, hayatimda hic ask acisi cekmedim ve cekmek istemiyorum ve baskasina guvenemem bundan sonra. Ama daha ne kadar duzelir mi eskisi gibi hisseder miyim diye bekleyebilirim onu da bilemiyorum.

Sabahlara kadar uyuyamiyak kadar mutsuzsaniz sadece o cok iyi bir insan diye iliskinizi sururmeniz dogru olmaz. Tabiki evleninceds biyerde ask mesk bitiyor ama en azından ben evlenirken bu Adama asiktim bakmaya kıyamıyor öpmeye doyamiyordum diyebilirsiniz.
Sevmediğiniz ve cok çok iyi bu devirde bulunmaz diye biriyle olmaz bence, hem bu devirdede cok cok iyi insanlar hala var, ileride uzuleceginize şimdiden üzülün derim.

Sabahlara kadar uyuyamiyak kadar mutsuzsaniz sadece o cok iyi bir insan diye iliskinizi sururmeniz dogru olmaz. Tabiki evleninceds biyerde ask mesk bitiyor ama en azından ben evlenirken bu Adama asiktim bakmaya kıyamıyor öpmeye doyamiyordum diyebilirsiniz.
Sevmediğiniz ve cok çok iyi bu devirde bulunmaz diye biriyle olmaz bence, hem bu devirdede cok cok iyi insanlar hala var, ileride uzuleceginize şimdiden üzülün derim.

Benim sorunumu kimse takmaz diye dusunuyordum, cok cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben de evlenince zaten ask bitiyor simdi onu arkadas gibi cok seviyorum ve cok iyi bir insan ayrilirsam pisman olurum diye birakamiyorum. Ama daha cok gencim karar verince hersey icin cok gec olmasini da istemiyorum. Tekrar cok tesekkur ederim akil vermeniz cok onemliydi benim icin

o olmazsa hayatında üzülürmüsün iyi dürüst insanı bırak bir kenera bazen her şey yolunda gittiğindede insan sıkılıp bunalabiliyor
düşün hayatında olmazsa hiç bişey olmamış gibi devam edermisin üzülmeden ???
bence biraz ayrı kalın belki özlersin düşüncelerin değişir özlemezsen değişmezse duyguların yani böyle devam edemez zaten sen bişey demesen karşındaki patlar bir süre sonra

Ona karşı içindeki aşk bitmiş sadece iyi biri olduğu için bir daha öyle birini bulamıycağını düşündüğün için ayrılmak istemiyorsun.
Ama bu şekilde zaten bi ilişki ve evlilikte olmaz.

Onun gibi birini asla bulamam ne demek oluyor?
Dünyada bir sürü iyi adam var merak etme.
Sevmediğin insanla vakit öldürme. Onun da vaktini çalma ayrıca.
Düşünmekten uyuyamayacağın bir durum yok, ayrılman gerekiyor.
Boşluğunu onunla doldurma.
Verilebilecek tek akıl bu.

Son düzenleme:
o olmazsa hayatında üzülürmüsün iyi dürüst insanı bırak bir kenera bazen her şey yolunda gittiğindede insan sıkılıp bunalabiliyor
bence biraz ayrı kalın belki özlersin düşüncelerin değişir özlemezsen değişmezse duyguların yani böyle devam edemez zaten sen bişey demesen karşındaki patlar bir süre sonra

O da iliskimizin cok monotonlastigini dusunuyormus, biraz ayrilalim ,ozlersek dayanamazsak birbirimizi aramaktan cekinmeyelim dedik ama sonra tam karar veremedgimiz icin biraz daha boyle deneyelim dedi bir sey diyemedim. Ama tabii ki uzulurum hicbir sey olmamis gibi devam edemem en yakin arkadasim sayilir o benim. Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederimm

Tabii ki uzulurum her seyden once o benim en yakin arkadasim gibi. Ama o da monotonlastigini dusunuyormus, biraz ayri kalsak ise yarar mi dedik sonra kendisi madem kararsiziz biraz daha boyle deneyelim dusunelim dedi. Bilemiyorum galiba boyle gidecek. Cok tesekkurler tavsiyeniz icin:)

Arkadaşım ben de senin durumundayım 4 yıldır beraberiz ama ben zamanla onun gelecek ile ilgili planlarının bana uymadığını düşünmeye başladım ben sanki sosyal yapı olarak daha farklı biri istiyorum ama diğer tüm yönleri uyuyor bana çok iyi biri ayrılamıyorum da off offf

ılıskınızın heyecana ıhtıyacı olabılır.cunku daha oncelerı boyle degılmıs

sonradan boyle olduysanız ,heyecanınızı yıtırmıs monoton bı ılıskıye donmustur

uzun zamanlı ılıskılerde bu durum goruluyor .

degısıklık yapın ılıskınıze heyecan katın .

Arkadaşım ben de senin durumundayım 4 yıldır beraberiz ama ben zamanla onun gelecek ile ilgili planlarının bana uymadığını düşünmeye başladım ben sanki sosyal yapı olarak daha farklı biri istiyorum ama diğer tüm yönleri uyuyor bana çok iyi biri ayrılamıyorum da off offf

Sevip sevmedimi bilemiyorum boyle bir problem sen bunu cozebildin mi acaba? O zaman ayrilma derim

ılıskınızın heyecana ıhtıyacı olabılır.cunku daha oncelerı boyle degılmıs

sonradan boyle olduysanız ,heyecanınızı yıtırmıs monoton bı ılıskıye donmustur

uzun zamanlı ılıskılerde bu durum goruluyor .

degısıklık yapın ılıskınıze heyecan katın .

Evet buna cok katiliyorum ama nasil heyecan katabiliriz bunu bilemiyorum

Back
X