Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bi erkek neden "senden hoslaniyorum, sen her erkeğin sahip olmak isteyeceği bi kizsin" diyip de.. konu ilişkiye başlama olayina gelince istemez ??
Ya benimle çok yakın ama netleştirmek istemiyor. Yani bağlılık istemiyor. Kendisine guvenemiyormuş. Ama o kadar iyi davranıyor ki bana. Arada kalıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Ya benimle çok yakın ama netleştirmek istemiyor. Yani bağlılık istemiyor. Kendisine guvenemiyormuş. Ama o kadar iyi davranıyor ki bana. Arada kalıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Kırılmayın şahsi düşünceme göre bunu dediyse şimdi benim gözüm dışarlarda senden iyisini bulursam kusura bakma ha bulamazsam bekle beni gibi bir yapı olmuş . Bir sürü insan var dışında uykunuzu bile bölecek kadar bi şey yaşamadığnız insana bu kadar takılı kalmayın .
Olayın iç yüzü biraz farklı aslında. Hemen hemen 10 yıldır tanıdığım bir insan. Yani bi geçmişimiz var arkadaşlık bağlamında. Ama haklisin sanırım. Tesekkur ederim yorumun için :)
Olayın iç yüzü biraz farklı aslında. Hemen hemen 10 yıldır tanıdığım bir insan. Yani bi geçmişimiz var arkadaşlık bağlamında. Ama haklisin sanırım. Tesekkur ederim yorumun için :)
Hoşlanmak başka bir şey ilişkiye başlamak başka bir şey. Hoslaniyorsun diye biriyle beraber olmazsın. Yeteri kadar bir şey hissetmiyordur kanımca. Ama hos kizsindir iyisindir kaybetmekte istemiyordur. Tabi bu benim şahsi fikrim uzun yıllardır tanişiyorsunuz siz daha iyi bilir anlarsiniz aslında. Bir de insan birine karşi bir şey hissediyorsa karşı tarafa hissettirir ister istemez. Sizin ne hissettiğiniz önemli oyle bir sey hissediyor musunuz ?
Tanismak farkli; bir insani tanimak farklidir. Size ne gozle baktigini cozebilirseniz durumu idrak edersiniz. Elimde kalsin,digerlerinden bi tik ustte dursun, ama ciddiye binmesin, yok da olmasin, duzenli de gitmesin.... erkeklerin dogasinda mevcut.
Çok doğru bi tespit yapmışsın. Ben de bu sebepten dolayı olduğunu düşünmüştüm. Benim ne hissettiğim konusuna gelecek olursak.. Çok hoşlanıyorum bu bi gerçek. Ama vay ölürüm biterim olayı değil yani. Sadece dengesiz tavırları var. Ona anlam veremiyorum. Bazen çok yakın bazen çok uzak. Hem çok ilgileniyormuş gibi. Hem de hiç oralı değilmiş gibi. Biraz tuhaf.
Tanismak farkli; bir insani tanimak farklidir. Size ne gozle baktigini cozebilirseniz durumu idrak edersiniz. Elimde kalsin,digerlerinden bi tik ustte dursun, ama ciddiye binmesin, yok da olmasin, duzenli de gitmesin.... erkeklerin dogasinda mevcut.