• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusunmekten yıldım, yardıma muhtacım:(

esraslipekderenn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
252
32
18
Ankara
merhaba hemen konuya giriyorum .29 yasindayim 4 senedir yari ayri yari beraber yasanilan bir iliskiden sonra erkek arkadasima (40 yasinda ve evlenmek istemiyorum diyor ama herseyime karisip kisitliyordu) madem hem beni bogup hem evlebmiyosun bitti o zaman dedim..1 ay sonra evlenme teklif etti ardindan ailesiyle geldiler nisanlandik.sonra zaten cok ruhsuz olan adam iyice odunlasti.ona dokunmak icimden gelmiyor.surekli bir tartismada zorla evlniyorum diyor ben iyice tiksiniyorum.ama iste bir aliskanlik da var.gercek anlamda ılk erkek arkadasım.evlenınce daha mutsuz olurum bılıyorum ama 10 yıl sonra keske bır cocugum olsa mıydı der mıyım? bu cocuk oyuncagı deıl bırsuru sey alındı çevre duydu of daralıyorum...ne yapmalıyım allah askına yardım edın nolur:43:

Canım ben nişanı atalı 3 gün oldu, neler yaşadım neler... açtığım konulara bakarsan sevinirim, büyük bir şey atlattım... Ve görüyorum ki benim yasadıklarımı yaşayan biri daha varmıs, lütfen evlenme bu adamla. Bu kadar güçsüz olma, her zaman karsına birileri cıkar, şimdi sana bunları söyleyen adam yarın evlenince evin yolunu unutur inanki !!! kıyma kendine, BÖYLEEEE KONULARI OKUYUNCA İNAN ÇOK DELİRİYORUM, BİR ZAMANLAR SİZİN YERİNİZDE BEN VARDIM. mantıklı düşün, sevgi bitiyor, alışkanlık köreliyor, zamanla her şey oluyorrr, evlenirsen buraya yazıyorum bir gün buraya ALDATILIYORUM, BOŞANIYORUZ , VS VS konular mı açmak istiyorsun. Sen insansın insan, sana değer vermeyen kıymet bilmeyen birrr kul için yazık etme kendine. Üzgünüm ama gerçeklerrr acı!!! Rica ediyorum benim en son açtığım konuyu oku, ne demek istediğimi ozaman çok iyi anlarsın!

bencede evlenmemelisin bi kadın için en kötü durum sadece sen istediğin için o evliliğin olması ve o adam evlenince değişmicek aksine daha kötü olucak insanlar neleri unutuyor sende unutursun ve sonra iyiki evlenmemişim dersin yol yakınken dön derim ben

Pardon sormak istediğim bi durum var 10 yil sonra keşke bi çocuğum olsa miydi der miyim diye bi cümle sarfetmissiniz bi sağlık sorununuz mu var ? Daha yasiniz 29 karsiniza sizi gerçekten hakeden biri cikacaktir ne duyulursa duyulsun bir ömür ağlamak mi iyi şimdiden istemeden evleniyorum diyen biriyle olmak mi yoksa bi kaç zaman üzülüp unutulup yapılmayan bi evlilik mi iyi hayatinizi karartmak yerine kurtarin karsiniza çok daha iyisi sizi gerçekten seven kiymet veren biri cikacaktir lütfen öyle düşünün yinede karar sizin :26:

Canım ben nişanı atalı 3 gün oldu, neler yaşadım neler... açtığım konulara bakarsan sevinirim, büyük bir şey atlattım... Ve görüyorum ki benim yasadıklarımı yaşayan biri daha varmıs, lütfen evlenme bu adamla. Bu kadar güçsüz olma, her zaman karsına birileri cıkar, şimdi sana bunları söyleyen adam yarın evlenince evin yolunu unutur inanki !!! kıyma kendine, BÖYLEEEE KONULARI OKUYUNCA İNAN ÇOK DELİRİYORUM, BİR ZAMANLAR SİZİN YERİNİZDE BEN VARDIM. mantıklı düşün, sevgi bitiyor, alışkanlık köreliyor, zamanla her şey oluyorrr, evlenirsen buraya yazıyorum bir gün buraya ALDATILIYORUM, BOŞANIYORUZ , VS VS konular mı açmak istiyorsun. Sen insansın insan, sana değer vermeyen kıymet bilmeyen birrr kul için yazık etme kendine. Üzgünüm ama gerçeklerrr acı!!! Rica ediyorum benim en son açtığım konuyu oku, ne demek istediğimi ozaman çok iyi anlarsın!

Canim mrb senin konunu simdi okudum cok dogru bir karar vermissin.

Nisanlandiktan sonra degisti demissin

bir dusun daha nisanliyken bu kadar baskici olan bir insan
evlendikten sonra neler yapmazdi...

Gecen tvde izledim bir iliski uzmani "Lütfen sirf evlenmek icin evlenmeyin"dedi..
Yani bir gorev mecburi birsey yada ne bileyim gelenek gibi gormeyin evliligi..

İyi taniyin.ölcun bicin tartin oyle karar verin dedi.aslinda cok dogru...

Son düzenleme:
mutsuz bir annenin, bu durumu cocuguna da yansıtacagını dusunuyorum...

yerinizde olsam ayrılırdım, daha simdiden huysuzlanıyor... nisanlıyken dokunmak bile istemiyorsam ilerde cocuk yapmak da istemezdim.

siz kimsenin parmagına yuzugu zorla gecirmediniz,
o kendisi gelip teklif etmis. kaldıramayacagı cumleler kurmamıs aileyi araya sokmasaydı. kararlarının arkasında bile duramıyor...

Ben evlenirken hic acaba dememistim, cok uzun zamandir beraberdik zaten, onsuz hayati dusunemem asla...
Eger sorguluyorsaniz, bence bir daha dusunun, cok belli olan bir sonuca gozu kara gitmeye gerek yok...
Dokunmak bile istemediginiz, ruhsuz bir adamdan bahsediyorsunuz...

Hemen evlenin bir de cocuk dogurun...psikoloji si bozulan cocugunuzla inan cok mutlu olursunuz.. Sizin sonununz belli o adamla ..

ona dokunmak içinizden gelmiyorsa, bitirin bu ilişkiyi
Böyle söyleyen adam evlendiğinizde kimbilir neler söyler, böyle bir adamdan mı çocuk sahibi olacaksınız
bu yaşa gelip evlenmemiş adamlar(ın bir kısmı), genelleme yapmak istemem, gezip tozma derdinde,
sizinle evlenecek olması onu rahatsız etmiş,
sanırım o da sizin gibi düşündüğü için adım atmış, belkide yaşım geçti bir çocuk sahibi olayım, hiç olmazsa bu da senelerdir birlikte olduğum kadından olsun diye düşünüyor olabilir,
bence daha gençsiniz, kendinizi sınırlamayın, içinize sinmiyorsa hemen ayrılın..gelecek kaygısına kesinlikle kapılmayın..

4 senenizi bu ilişkiye verdiğiniz için ömrünüzü adamış gibi hissediyorsunuz ama asıl ömrünüzü bu kişi ile heba ettiğinizde geç kalmış olabilirsiniz.

Zorla evleniyorum seninle diyen bir adamla ''ama ben ona çok alıştım '' diye evlenilir mi ? sorun bir kendinize .Cevabı yakıştırabiliyorsanız devam edin .

Gelecek 10 yılınızın hesabını yaparken , geçmiş 4 yılınızdan önce bu adamın hayatınızda olmadığını unutmayın .

Canim konularini okudum. Ama senin nisanli benim kocadan kat kat iyiymis bence. Seninki calismani istemedigini soyluyor. Benimki de zorla calistirip tum maasima el koyuyordu bir ekmege muhtac oldugum gunler oldu bu yalan degil, maas kartimi alir beni disari gonderme

bencede evlenmemelisin bi kadın için en kötü durum sadece sen istediğin için o evliliğin olması ve o adam evlenince değişmicek aksine daha kötü olucak insanlar neleri unutuyor sende unutursun ve sonra iyiki evlenmemişim dersin yol yakınken dön derim ben

Pardon sormak istediğim bi durum var 10 yil sonra keşke bi çocuğum olsa miydi der miyim diye bi cümle sarfetmissiniz bi sağlık sorununuz mu var ? Daha yasiniz 29 karsiniza sizi gerçekten hakeden biri cikacaktir ne duyulursa duyulsun bir ömür ağlamak mi iyi şimdiden istemeden evleniyorum diyen biriyle olmak mi yoksa bi kaç zaman üzülüp unutulup yapılmayan bi evlilik mi iyi hayatinizi karartmak yerine kurtarin karsiniza çok daha iyisi sizi gerçekten seven kiymet veren biri cikacaktir lütfen öyle düşünün yinede karar sizin :26:

Gecen tvde izledim bir iliski uzmani "Lütfen sirf evlenmek icin evlenmeyin"dedi..

mutsuz bir annenin, bu durumu cocuguna da yansıtacagını dusunuyorum...

yerinizde olsam ayrılırdım, daha simdiden huysuzlanıyor... nisanlıyken dokunmak bile istemiyorsam ilerde cocuk yapmak da istemezdim.

siz kimsenin parmagına yuzugu zorla gecirmediniz,
o kendisi gelip teklif etmis. kaldıramayacagı cumleler kurmamıs aileyi araya sokmasaydı. kararlarının arkasında bile duramıyor...

Ben evlenirken hic acaba dememistim, cok uzun zamandir beraberdik zaten, onsuz hayati dusunemem asla...
Eger sorguluyorsaniz, bence bir daha dusunun, cok belli olan bir sonuca gozu kara gitmeye gerek yok...
Dokunmak bile istemediginiz, ruhsuz bir adamdan bahsediyorsunuz...

Kalbinizin sesini dinleyin en iyi yol gosterici o dur..

Hemen evlenin bir de cocuk dogurun...psikoloji si bozulan cocugunuzla inan cok mutlu olursunuz.. Sizin sonununz belli o adamla ..

ona dokunmak içinizden gelmiyorsa, bitirin bu ilişkiyi
Böyle söyleyen adam evlendiğinizde kimbilir neler söyler, böyle bir adamdan mı çocuk sahibi olacaksınız
bu yaşa gelip evlenmemiş adamlar(ın bir kısmı), genelleme yapmak istemem, gezip tozma derdinde,
sizinle evlenecek olması onu rahatsız etmiş,
sanırım o da sizin gibi düşündüğü için adım atmış, belkide yaşım geçti bir çocuk sahibi olayım, hiç olmazsa bu da senelerdir birlikte olduğum kadından olsun diye düşünüyor olabilir,
bence daha gençsiniz, kendinizi sınırlamayın, içinize sinmiyorsa hemen ayrılın..gelecek kaygısına kesinlikle kapılmayın..
binlerce kez hepinize tesekkur ederim...hem de cok...iyki varsiniz...bitirdim kangren olmus kolu kestim bugun...aileme de soyledim annem zaten mutsuzdun en dogrusu bu esra dedi..siz olmasaydiniz bu kadar emin olamiyordum..saolun hem de cok

4 senenizi bu ilişkiye verdiğiniz için ömrünüzü adamış gibi hissediyorsunuz ama asıl ömrünüzü bu kişi ile heba ettiğinizde geç kalmış olabilirsiniz.

Zorla evleniyorum seninle diyen bir adamla ''ama ben ona çok alıştım '' diye evlenilir mi ? sorun bir kendinize .Cevabı yakıştırabiliyorsanız devam edin .

Gelecek 10 yılınızın hesabını yaparken , geçmiş 4 yılınızdan önce bu adamın hayatınızda olmadığını unutmayın .

cok tesekkur ederim duymak istediklerimi benim de dusunduklerimi yazmissiniz cok saolun...hani insan emin de olsa tasdik bekler ya bazen..ben de o durumdaydim...yuzugunu verdim anneme soyledim ..ailesine soylicek yarin...bitti...bitsin acilmamak uzere...nefes almak istiyorum...sadece nefes...

Hani karsiniza duzgun biri zaten cikar yasiniz da cocuk yapmak icin cok gec degil de. Hani en kotu ihtimalle omur biyu evlenmediniz cocugunuz da olmadi. Ama en azindan kendinize olan sayginizi kaybetmemis olacaksiniz. Anneniz babaniz sizi boyle tiplerle omrunuzu gecirin diye mi bu zaman kadar emek verdiler. Zaten arkanizdalarmis. Kendinize bu kotulugu yapmayin.

Hani karsiniza duzgun biri zaten cikar yasiniz da cocuk yapmak icin cok gec degil de. Hani en kotu ihtimalle omur biyu evlenmediniz cocugunuz da olmadi. Ama en azindan kendinize olan sayginizi kaybetmemis olacaksiniz. Anneniz babaniz sizi boyle tiplerle omrunuzu gecirin diye mi bu zaman kadar emek verdiler. Zaten arkanizdalarmis. Kendinize bu kotulugu yapmayin.

aynen oyle haklisiniz...herkes evlenmek zorunda da deil...kaderimde varsa cikar yoksa da yapicak bisey yok...annem beni (dediginiz aglatti beni) gercekten cok zor buyuttu istanbulda okudum cok zorlandim tek basima en zor zamanlarımı atlattım sımdı mi atlatamıcam:) anlatamıyorum kı doğru kelımelerı bulup.cıkıp bır yere anırarak aglamak ısterdım....ne yapalım demek ki bir omuza yaslanma vaktım gelmemıs henuz ha gayret esra yıne hep yek hep tek:)

Zorla nikah masasına oturtulan erkekten hayır gelmez.
Kaldı ki sen de bir şey hissetmiyorum diyorsun...

zorla derken ben zorlamadım ayrıldım yuzukle geldı sonra her sınırlenıp kavga ettıgınde bunu dıyıp ozr dıleyende o ama benı cok yaraladı ve ıgrendırdı özetle işte boyle

Evlilikten korkan bi adam... Soğuk ve odun... Hayat geçermi? Sor kendine? Kalbini dinle ona göre yol al
Duyulurmu elalem ne der diye düşünme hayat senin hayatın elalemin değil.! Evde kalırım korkusu yaşıyorsunuz gibi geldi bana
Dünyada bi erkek o yok!

Aynen öyle canım, ben sevmiştim ama bu olanlardan sonra olmayacağını anlayınca kafamda tamamen bitirdim, kafada bitince insan zaten kalptede bitiyor.

Canim konularini okudum. Ama senin nisanli benim kocadan kat kat iyiymis bence. Seninki calismani istemedigini soyluyor. Benimki de zorla calistirip tum maasima el koyuyordu bir ekmege muhtac oldugum gunler oldu bu yalan degil, maas kartimi alir beni disari gonderme
İkisi de birbirinden beter, senin adına üzüldüm, ama buna izin vermeyebilirsin, zaten çalışıyormuşsun yani işin var maaşın var, sen bir ekmege muhtacken o senin maasını yiyormuş, sen kendi maaşını yiyemedikten sonra ne diye calısıyorsun kendine eziyet ediyorsun ki, keske ayrılsan, huzura kavussan... Ama hayırlısı tabiiii senin hayatın sonucta...

Back
X