• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusunmekten yıldım, yardıma muhtacım:(

Evlilikten korkan bi adam... Soğuk ve odun... Hayat geçermi? Sor kendine? Kalbini dinle ona göre yol al
Duyulurmu elalem ne der diye düşünme hayat senin hayatın elalemin değil.! Evde kalırım korkusu yaşıyorsunuz gibi geldi bana
Dünyada bi erkek o yok!

evde kalmaktan zıyade kimseyı tanımaya gucum yok ama bısekılde yanlız devam edecegım...onunla dogmadım bır muddet kimse olmasın belkı uzun bır sure...hıc gucum yok kimseye kendımı anlatıcak yada bırını tanımaya calısıcak halde deılım...yıprandım yoruldum...yanlız ve daha guclu bır sekılde kendı yoluma bakmak ıstıyorum..kımsesız cocuklar yuvasını aradım hafta ıçi..gonullu abla olmak ıcın adlıyeden sıcıl kagıdı alıp sorumlu bakanlıgın ek bınasına gıdıp form alıp kuruma gıdecegım...sevgımı ıllakı bır erkekle paylasmak zorunda deılım...huzur bulurum sevıp oksarım bılmem ınsallah bır ıyılıgım dokunur...alınan esyaları da ıhtıyacı olanlara dagıtacagım...kısmet boyleymıs herseyın hayırlsı...

Canım ben nişanı atalı 3 gün oldu, neler yaşadım neler... açtığım konulara bakarsan sevinirim, büyük bir şey atlattım... Ve görüyorum ki benim yasadıklarımı yaşayan biri daha varmıs, lütfen evlenme bu adamla. Bu kadar güçsüz olma, her zaman karsına birileri cıkar, şimdi sana bunları söyleyen adam yarın evlenince evin yolunu unutur inanki !!! kıyma kendine, BÖYLEEEE KONULARI OKUYUNCA İNAN ÇOK DELİRİYORUM, BİR ZAMANLAR SİZİN YERİNİZDE BEN VARDIM. mantıklı düşün, sevgi bitiyor, alışkanlık köreliyor, zamanla her şey oluyorrr, evlenirsen buraya yazıyorum bir gün buraya ALDATILIYORUM, BOŞANIYORUZ , VS VS konular mı açmak istiyorsun. Sen insansın insan, sana değer vermeyen kıymet bilmeyen birrr kul için yazık etme kendine. Üzgünüm ama gerçeklerrr acı!!! Rica ediyorum benim en son açtığım konuyu oku, ne demek istediğimi ozaman çok iyi anlarsın!

evet okudum...cok ama cok saolun ben de yanlız deılmısım.master yapacagım okuluma daha cok baglanacagm yuzugunu verdım sımdı de benden ayrılamazsın dıyor benı öldürürmüş ben de elınden gelenı ardına koyma dedım...bu kadar kararlı olacagıma ınanmıyordu aılene soyle dedım yarın konusucak olay bıtti.!

ınsanlar kaç tane cocuklarıyla 10-20 yıllık evlılıklerınden ayrılıyor.benım annem de onlardan bırı.guclu ve kararlı olmak zorundayım ınsanın kendıne yaptıgını kimse yapamazmıs bıle bıle lades dıyıp kendımı kandırmaya calısmadıgım mutluluk oyunu oynamadıgım kendıme durust oldugum ıcın cok mutluyum daha da mutlu olurum umarım...butun kızlar saolun hepınız cok ama çok mutlu olun....bana yazdıklarınız benım ıcın cok degerlıydı bana ne kadar buyuk ıyılık yaptıgınızı anlatamam hatta ankarada olan varsa yemege cıkıp kutlayalım:) benden :)))

evet okudum...cok ama cok saolun ben de yanlız deılmısım.master yapacagım okuluma daha cok baglanacagm yuzugunu verdım sımdı de benden ayrılamazsın dıyor benı öldürürmüş ben de elınden gelenı ardına koyma dedım...bu kadar kararlı olacagıma ınanmıyordu aılene soyle dedım yarın konusucak olay bıtti.!

Canım aynı şekilde o da beni tehdit etti, önce aradı yalvardı değişcem falan dedii ama ben kesin ve net istemiyorum ben seni kafamda bitirdim dedim. Sonrada tehditlere basladı, bende sinirlendim hattımı kırdım, yeni bir hat aldım kendime, bana ulasacağı hiçbişey yok, annemi aramış ona yalvarmıs annemde 'oglum biz kızımızın arkasındayız, o seni istemiyor, evde senin konunu bile konusturmuyor bize, benim kızım hayatına çok güzel devam ediyor, kısmetini başka kapıda ara' demiş. Oda tamam hakkınızı helal edin, sözz bidaha sizi aramam demiş. Kapatmış. Yemin ederim köşeden döndükkkkk canım, hayatımız mahvolacaktı az kalsın, şimdi sen pek farkında değilsin çektiğin acıdan dolayı ama birgün ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın ve yatıp kalkıp sükredeceksin. İnan bana yaşın daha genç, karşına hiç ummadıgın anda kimler cıkacak, senin bu yasadıkların sana ders olsun, bundan sonra adımlarını saglam at, mantıgın ön planda olsun bir de bugün mevlid kandili, Rabbim bugün edilen duaları geri cevirmezmiş, güzelce abdestini al, otur 2 rekat namaz kıl, ellerini aç Rabbine sığın, içinden ne geliyorsa söyle, bak çok rahatlayacaksın, bir anda kuş gibi hafifleyeceksin, inan bana her şey duayla oluyor, ben çokkkk dua ettim ve hiç unutamam vazgecemem ölürümmm dediğim adamı 3cü gün tamamen unuttum resimlerine baktım bugün sanki hiç tanımadıgım bir yabancıymıs gibi geliyorrr. Bugün 5ci gün ve ben çok mutluyum sanki o hiç olmamış, hiç nişanlanmamışız, hiçbişey yaşamamısız gibi hissediyorum. Rabbim dualarımı kabul etti canım, açtığım eli geri cevirmedi, bugünün kıymetini bil canım en büyük en güzel dualar bugün edilecek. Allah yardımcın olsun canım. Hayatında başarılar. Özelden msj attım sana. Görüşürüz.

Canım aynı şekilde o da beni tehdit etti, önce aradı yalvardı değişcem falan dedii ama ben kesin ve net istemiyorum ben seni kafamda bitirdim dedim. Sonrada tehditlere basladı, bende sinirlendim hattımı kırdım, yeni bir hat aldım kendime, bana ulasacağı hiçbişey yok, annemi aramış ona yalvarmıs annemde 'oglum biz kızımızın arkasındayız, o seni istemiyor, evde senin konunu bile konusturmuyor bize, benim kızım hayatına çok güzel devam ediyor, kısmetini başka kapıda ara' demiş. Oda tamam hakkınızı helal edin, sözz bidaha sizi aramam demiş. Kapatmış. Yemin ederim köşeden döndükkkkk canım, hayatımız mahvolacaktı az kalsın, şimdi sen pek farkında değilsin çektiğin acıdan dolayı ama birgün ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın ve yatıp kalkıp sükredeceksin. İnan bana yaşın daha genç, karşına hiç ummadıgın anda kimler cıkacak, senin bu yasadıkların sana ders olsun, bundan sonra adımlarını saglam at, mantıgın ön planda olsun bir de bugün mevlid kandili, Rabbim bugün edilen duaları geri cevirmezmiş, güzelce abdestini al, otur 2 rekat namaz kıl, ellerini aç Rabbine sığın, içinden ne geliyorsa söyle, bak çok rahatlayacaksın, bir anda kuş gibi hafifleyeceksin, inan bana her şey duayla oluyor, ben çokkkk dua ettim ve hiç unutamam vazgecemem ölürümmm dediğim adamı 3cü gün tamamen unuttum resimlerine baktım bugün sanki hiç tanımadıgım bir yabancıymıs gibi geliyorrr. Bugün 5ci gün ve ben çok mutluyum sanki o hiç olmamış, hiç nişanlanmamışız, hiçbişey yaşamamısız gibi hissediyorum. Rabbim dualarımı kabul etti canım, açtığım eli geri cevirmedi, bugünün kıymetini bil canım en büyük en güzel dualar bugün edilecek. Allah yardımcın olsun canım. Hayatında başarılar. Özelden msj attım sana. Görüşürüz.

Hakkinizda herşeyin hayirlisi olsun :) annenizi sizi tebrik ediyorum :)

hepınıze teker teker cok ama cok fazla tesekkur ederım :) atlatacagım ınsanlar sogukla aclıkla hastalıklarla mucadele edıyor ben de utanmadan neden dert yanıyorum:( allaha dua ederek atlatacagım ve sız varsınız bıde ohh kebap:))

:16: öyle demeyin Allah herkesi ayri şeylerle sinar herkesin derdi kendine büyüktür her halimize şükürler olsun mutluluklar :)

binlerce kez hepinize tesekkur ederim...hem de cok...iyki varsiniz...bitirdim kangren olmus kolu kestim bugun...aileme de soyledim annem zaten mutsuzdun en dogrusu bu esra dedi..siz olmasaydiniz bu kadar emin olamiyordum..saolun hem de cok

sizinki gibi yanıtlar görünce seviniyorum :)
biz kadınlar olarak kendi degerimizi bilir, hicbir baskıyı tanımayıp kendimizi ezdirmemeyi ogrenirsek böyle adamlar da yalnız kalacagını ogreneceklerinden benzer seyleri yapmaya yüz bulamazlar.

binlerce kez hepinize tesekkur ederim...hem de cok...iyki varsiniz...bitirdim kangren olmus kolu kestim bugun...aileme de soyledim annem zaten mutsuzdun en dogrusu bu esra dedi..siz olmasaydiniz bu kadar emin olamiyordum..saolun hem de cok

sizin adınıza çok sevindim,çok yerinde bir karar olmuş,
dua edin hep, Allah sizi doğru insanlarla karşılaştırsın

' zorla evleniyorum ' demiş ama sen evlenip çocuk istiyosun bu adamdan. diyodum ki ayrıldığını gördüm. Senin için en hayırlısı olmuş. Allah karşına seni anlayan birini çıkarsın :)

Son düzenleme:
' zorla evleniyorum ' demiş ama sen evlenip çocuk istiyosun bu adamdan. diyodum ki ayrıldığını gördüm. Senin için en hayırlısı olmuş. Allah karşına seni anlayan birini çıkarsın :)

amin...cok saolun:) cok daha iyiyim:) en kotu gunumde yanimda sizler vardiniz cok ama cok saolun:) hepiniz benden cok daha mutlu olun :)

sizinki gibi yanıtlar görünce seviniyorum :)
biz kadınlar olarak kendi degerimizi bilir, hicbir baskıyı tanımayıp kendimizi ezdirmemeyi ogrenirsek böyle adamlar da yalnız kalacagını ogreneceklerinden benzer seyleri yapmaya yüz bulamazlar.

hepimizin daha dogrusu hepinizin sayesinde:)!cok tesekkur ederim sizlerin bana yaptigi su destegi belki en yakinim yapamazdi iyki varsiniz:) ben kendimi sevmezsem beni kim sevsin:) gec aydim ama gozum aydi sonunda...

Back
X