merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve bir kızım var. eşim devlet memuru ve benim memleketimde çalışıyor.Burda tanışıp evlendik herşey çok normal buraya kadar ta ki seneye artık eşimin tayininin çıkacağı gerçeği ile yüzleşene kadar..!son 4 aydır nerdeyse bunu düşünüyorum ve bu durum beni tansiyon hastası yaptı diyebilirim.Eşimin ailesi ile anlaşamıyorum çok farklı insanlarız kültür farkı,eğitim farkı yemeklerini bile yiyemiyorum inanın
((eşim kendi memleketine tayinini isteyecek ve büyük ihtimallede oraya yerleşeceğiz.Bana gelince aşırı duygusalım anneme babama çok düşkünüm özellikle anneme..Annem her konuda en büyük yardımcım elim kolum diyebilirim.O da bana çok düşkün tek kızıyım rahatsızlandığında falan hep ben koşuyorum uzatmiyim durum bundan ibaret...!şimdi bana bi akıl verin napiyim eğer gidersem bu durum beni derinden etkileyecek hasta olucam ki zaten psikolojik problemlerim var.İyice kötü olucam.Gitmezsem de evliliğim biticek..!Rica ederim yargılamayın gurbette yaşamak istemiyorum annemden babamdan ayrılmak istemiyorum
(((((bana bi akıl verin lütfen.....