Merhaba bir buçuk yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz hayatımda ilk defa bir erkegı ailemle tanıstırdım .Daha birinci senemiz dolmamıştı tanıştırdıgımda düzgün efendi birisi ailemde sevdi fakat tanıstırdıktan sonra ciddi bi şeyler söz nişan olacagını düşünmüşler çünkü ben hiç kimseyle tanıstırmamıstım bu konu devamlı benım önume gelıyor bi şey düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ailem iş yerindeki arkadaslarım çevremde aynı şekilde ilk zamanlar bu kadar önemsemıyordum ama artık bu soruyla karsılastıgımda cok üzülüyorum devamlı düşünüyorum öyle evlılık meraklısı bı ınsanda degılım 27 yasındayım okulu bıtırdım düzgun bı işım var ev almadan evlenmek ıstemıyoruz malum bu sartlarda evlenmek cok zor bide ev olmayınca daha zor .İlk zamanlar erkek arkadasımda bu düşüncedeydi ailesıde yardım edecektı bi şekilde küçükte olsa başımızı sokabılecegımız bı evımız olsun dıyorduk artık o umudumuzda bitti gibi .Ailem direk demesede her kararında yanındayız daha cok gencsın mantıklı kararlar ver sevgı bı yere kadar kirada ömür boyu calısman gerekecek diyor.Ben onu cok sevıyorum artık eskisi gibi hayal kurup evlilik konusuda açamıyoruz sonunda çıkmaza giriyoruz ne yapacagız ne edecegız hıç bilmiyorum .Tam kafamı dagıtıp başka seye odaklanıyorum diyorum yine bu düşünceler .Tam anlamıyla mutlu olamıyorum