bugün sonmuş, bazen insan ne kdr çabalarsa çabalasın bazı şeylere engel olamıyor..
onun sınavları bitmeden önce msj attım uygun oldugun zaman birz konusalmmı diye sordum.. bana sınavdan sonra uygun olunca msj atacagını söylemişti. daha sonra aradan bi kaç gün geçti cvp gelmedi, bu arada facebookta saklanmaya basladı, bende bi gün msj attım onada cvp gelmedi.
daha sonra geçen hafta bugün sanırm msnden görüştük. en azından son kez görüşelim konusalım dedim. neden böyle olduk dedim
neden son kez die sormus
sen öyle istiorsun dedim..
bişey olmadık bi sıkıntı yok rahat ol dedi, animatörlükten kalma basından savma cümlesi! sustum, inanmıs gibi yaptım..
peki bi sıkıntı yoksa hangisi gerçek baver dedim
gercek olan bu saatten sonra böyle sacma bi nedenden hayatımdan kimsenn cıkmayacagı dedi
çocukmuyuz dedi evet die basbas bagırdım ama ona bişey demedm..
sınav sonuclarını bekliorum ondan böle oldu dedi acıklansın ararım seni dedi..
ne alakaysa
ben baglantıyı kuramadım ama öle olsun dedim.
sonra madem sorun yok facebookta beni gördügün gibi nie kaçıosun dedim ne kaçması saçmalama cocukmuyuz demiş..
eveet eveeeeet
ne benim nasıl oldugumu sordu ne sınavlarımı
göğsümdeki kitleyi söyledim, allah korusun bişey olmaz inş sus dedi korkma dedi ama eskisi gibi deildi..
o günden beri cok az gördüm facebookta madem o sıkıntı yok dedi bende rahat oldugmu göstermek için resmne baglantılarına yorum yaptım
ben yorum yaptıgımda içerde olmasına ragmen cvp vermedi. ama baska yorumlar yapmış..
bunu kaldıramadım bende.. sildim bugün facebooktan.. önce teline ve facebooktan msj attım
sonra hırsımı alamadım mail attım cvp yok..
uyumak uyumak uyumak istiyorum, zaman geçsin istiyorum..
bu aksam eve gidecegim, umarım evde bişey caktırmam..