Banada fikir verirmsiniz, aslında dogru bildiklerimi duymaya ihtiyacım var..

lost u izledim son sezon son bölümleri kaldı sonra begenilmeyince bıraktım
fringe dizisine basladım ama baglantımız kötüydü yarısında kaldı ilk bölüm oda öyle kaldı..
flash forward ı duymustum onuda listeme aldım :52:
lost gibi olmasın ama cumartesi 1 de bir baslardım 8 bölümden sonra zor kapatırdım :37

2 bölüm dizi izledim yarınki sınavımı tekrar ettim..
sabah facebookta gördüm yarım saat kaldım yazmadım msnim kapalıydı oda yoktu telefondanda girmiş olabilir..
bu günlerde gelecek diye konusuyorduk, şimdi böyle olmak,hiç bişey yokken böyle olmak içime batıyor.. herseyin hayırlısı..
yine gelecek ankaraya, calısma arkadaslarından biri çagırıyordu ukraynaya orası için vize alacaktı ucaga burdan binecekti.. herseyin hayırlısı..

evet hayırlısı olsun.. senin üzüleceğini daha şimdiden düşünemiyorsa.. ankaraya gelipte seninle sudan sebeplerle konuşmadan giderse.. biraz uzaklaş sevgini kontrol altına al derim..
düşüncelerinin altında yatan başka şeylerde olabilir..

şu an hiç bişey bilmiyorum ki işte, 15 ocaktan sonra uygun olacaktı, ama final dönemi girdi araya, ukrayna içinde vize basvurusuna ne zmn cvp geleceği belli olmadıgı için kesin bişey konusmadık..

ben herseyi düşünüorum en kötü ihtimali bile hepsini de onun davranısları ile çürütüorum..
ama sizin aklınıza neler geldi gercekten bilmek isterim

şeytan dioki facebookta onun yapacagı show ile yetenek sizsiniz e katılan cocugun videosunu paylaş birsürü yorum yap. sonrada sessizce sil msnden facebooktan o zmn kıymetli olurdum kesin...!

yani bilemiyorum işte kafasında neler var yoksa zaten bitirdimi seni kafasında.. yoksa uygun koşullar için zamana mı ihtiyacı var.. bilemiyorum..
şeytana uyarsan çocukça davranmış olursun sonrada niye yaptım niye yaptım diye kafanı duvarlara vurursun :))

bak bişey anlatayım sana..
ben lisede birisine deli gibi aşıktım neyse ama söylemem imkansız
o benden hoşlanmazdı bile neyse universiteye gidince dedim yıllarca keşke diye düşüneceğime söyleyim bir telefonda seviyorsa ne güzel sevmiyorsada birdaha düşünmem bile dedim.. neyse ben çocuğu aradım dedim böyle böyle ben lisedeyken sana aşıktım falan fila.. neyse çocuk sapık mı çıktı desem yoksa benim saf duygularımı kullanmak mı istedi desem.. insanın sevdiği insandan asla duymak istemeyeceği şeyleri söyledi bana.. dedim ben bu pisliğe mi aşıkmışım :1:
sonra üzerinden yıllar geçti hep şunu düşünürüm keşke hayallerimi böyle mahvedeceğime keşke hiçbirşey söylemeseydim de hep orada masum lise aşkım olarak kalsaydı...
hani keşke dememek için yapılan şeylerde insana keşke dedirtiyor bazen :))
üsteleyince herşey daha çirkinleşebiliyor.. :68:

evet haklısınız ama şunu düşünüyorum geçen akşam ben ona sil beni konusma benimle dediğimde silerdi benim tanıdıgım insan. ya da şöyle söyliim sildiği durumları da biliyorum.
benim sıkıntım anlaşılamamak, evet boş değilim ama körkütük aşık ta değilim.. öyle bi duruma geldikki ben haksız yere naz yapan konumuna düştüm ama öyle değil işte..

daha öncede 20 gün küs kaldık o zmn yeni tanısmıstık biraz benim çabamla ama kendiliğinden çözülüverdi.. ben biraz banahe bulup laf attım.. o benden cok ilgilendi sonra hemen yumusadık o durum düzelmesi gerekiyordu neyse hallettik sonra..

benim aklımda daha bir kaç farklı konusma var hep.. "konusalımmı biraz vaktin varmı diye sorup biz nerde yanlış yaptık nerde hata yaptık böyle güzel bi arkadaslıgı böyle batırdık sen beni cok yanlıs anladın demek var.. ben ona kızdıgım gün doktora gitmiştim, göğsümde kitle var biyopsi istedi doktor,kötü olabilir dedi.. gercekten saçmaladım ama moralim bozuktu.. bunları anlatmak var aklımda tek tek.. bi erkekte olsa, suçlu bir erkekte olsa yanlıs anlasılmak beni sinir ediyor.. böyle bir konusma yaparsam salıı gününden sonra düşünüyorum bilmiyorum..

ya da hiç bişey yokmus gibi aramak ve gayet neşeli davranmak var aklımda..

ya da facebookta tatille ilgili fotografına yorum yapıp beklemek var..

birde şunları söyleyeyim, şu duvar bi yıkılsa, sonra ben mesafeli olacagım, amacım aramızdaki sessiz cıglıkları yok etmek.. sonrasında küs olmasakta zamanla kopalım ama böyle kalmasın..

ben arkadaslıgımızın böyle kopmasını istemiyorum onun baska derdi varsa o düşünsün..

bak en azından düne kadar daha mantıklı düşünebiliyorsun
bekle biraz düşüncelerini tart kendi içinde ve zaman geldiğinde sana en uygun gelen yöntemle iletişim kur o zamana kadar o iletişim kurmamışsa..
belki ankaraya gelip sana süpriz yapar :))
bekle derim şimdilik salıya kadar sabret.. salı günüde duruma ve hissettiklerine göre bir şeyler yaparsın..:34::34:

yok su anda bişey yapmam bu kdr dayandım hem onun salı günü zor bir sınavı var hem benim sınavlarım var,kendimi riske atmam hem etrafındaki birsürü kızdan farklıyım ben yine yanlış anlaşılırım. ya salı carsamba gibi yada bir hafta sonra tamamen bitince görüşürüm bilmiyorum
bir konusmamızda bekle hiç bişey yapma su sınavlarım bir bitsin rahatlayayım demişti.
bu kdr dayandım 2 gün daha sabır, gercekten iyiyim ayrıca sonra kendim ettim kendim buldum demeyeyim

süpriz konusunda neden olmasın diyorum bekleyelim görelim :52:

bugün sonmuş, bazen insan ne kdr çabalarsa çabalasın bazı şeylere engel olamıyor..
onun sınavları bitmeden önce msj attım uygun oldugun zaman birz konusalmmı diye sordum.. bana sınavdan sonra uygun olunca msj atacagını söylemişti. daha sonra aradan bi kaç gün geçti cvp gelmedi, bu arada facebookta saklanmaya basladı, bende bi gün msj attım onada cvp gelmedi.
daha sonra geçen hafta bugün sanırm msnden görüştük. en azından son kez görüşelim konusalım dedim. neden böyle olduk dedim
neden son kez die sormus
sen öyle istiorsun dedim..
bişey olmadık bi sıkıntı yok rahat ol dedi, animatörlükten kalma basından savma cümlesi! sustum, inanmıs gibi yaptım..
peki bi sıkıntı yoksa hangisi gerçek baver dedim
gercek olan bu saatten sonra böyle sacma bi nedenden hayatımdan kimsenn cıkmayacagı dedi
çocukmuyuz dedi evet die basbas bagırdım ama ona bişey demedm..
sınav sonuclarını bekliorum ondan böle oldu dedi acıklansın ararım seni dedi..
ne alakaysa
ben baglantıyı kuramadım ama öle olsun dedim.
sonra madem sorun yok facebookta beni gördügün gibi nie kaçıosun dedim ne kaçması saçmalama cocukmuyuz demiş..
eveet eveeeeet
ne benim nasıl oldugumu sordu ne sınavlarımı
göğsümdeki kitleyi söyledim, allah korusun bişey olmaz inş sus dedi korkma dedi ama eskisi gibi deildi..
o günden beri cok az gördüm facebookta madem o sıkıntı yok dedi bende rahat oldugmu göstermek için resmne baglantılarına yorum yaptım
ben yorum yaptıgımda içerde olmasına ragmen cvp vermedi. ama baska yorumlar yapmış..
bunu kaldıramadım bende.. sildim bugün facebooktan.. önce teline ve facebooktan msj attım
sonra hırsımı alamadım mail attım cvp yok..
uyumak uyumak uyumak istiyorum, zaman geçsin istiyorum..
bu aksam eve gidecegim, umarım evde bişey caktırmam..

Back
X