Düşünmekten yoruldum ne olur bir bakın?

Erkeklerin ,gençliklerini doyasıya yaşamış olanları , evlilikte daha sadık ve güvenilir oluyorlar.elbetteki istisnalar vardır.
Yaşayamadıkları içinde kalanlar , evliyken aldatma potansiyeline sahip oluyorlar.
Kısaca , geçmişi geçmişte kaldı.
Unut gitsin.
Nasıl olsa burada söylenilen şeyler için kimse kaynak sormuyor o yüzden herkes düşüncesi ne yondeyse bu böyledir diye yazabilir, genelleyebilir.

Merhaba arkadaşlar.

Düşünmekten başıma ağrılar girdi. Muhtemelen çoğunuz için dert olmayabilir ama lütfen yargılamadan önce belirteyim bu benim hayat görüşüm değerlerim ve inancım. Herkesin fikrine yaşam tarzına da saygım sonsuz. Lütfen ona göre yorum yapın.

Sevgilimle bir ilişkiye başlayalı 4 ay gibi bir süre oldu. Ben 24 yaşındayım ve bugüne kadar kimseyle beraberliğim olmadı. Hep isteğim tek bir kişiyle doğru kişiyle hayat boyu devam etmekti tabi kader kısmet. Şimdilik her şey yolundaydı ta ki dün yaptığımız konuşmaya kadar. Konu eski sevgililerden açıldı. Benim zaten olmadığını biliyordu kendisi ama ben ona sormamıştım dün ilk kez konuştuk. Sonra konu cinselliğe geldi. Ben hep hayatım boyunca cinselliği hem dini inancım gereği hemde özel olduğunu düşündüğüm için evleneceğim insanla ilk kez tatmak istedim ve onunda benimle ilk kez yaşamasını istedim. Dün konuşurken öğrendim ki eski sevgilisiyle ilişkileri boyunca birliktelikleri olmuş. Aşırı hayal kırıklığına uğradım ama belli etmedim yargılamadım bana düşmez geçmişte kalmış. Ama fark ettim ki içim içimi yiyor başkasına dokunmuş olduğunu düşününce. Böyle şeyleri ilk başkasıyla yaşadığını bilmek canımı çok sıktı. Ona belli etmiyorum ama farkındayım beni etkiledi bu durum. Onu seviyorum da ama sürekli aklıma da geliyor. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım kimseye açamıyorum da durumu ne olur bir akıl verin.

Zaman makinesi icat ediyosun ve geçmişe gidip kızların koynundan alıyosun nasıl çözüm :KK53:

Onunla mutluyum.
Şu an kabullenemedim ama kabullenir miyim diye düşünüyorum.
Kabullenirsin.
Gecmiste yasadiklari .su an seni ilgilendirmemeli.
Herkes de ilk deneyimini evlenince yasamiyor sonucta.
Sevgilin de evlilik oncesi yasamis
Onun tercihi.

Saygi duyup unutmalisin
Her dakka basina kakacaksan zamanla sogur senden

Aslında benim bu kadar şaşırmamın sebebi bu çünkü kendisi de muhafazakar orucunu tutar camiye gider cumaları kaçırmaz ama bunu öğrenince yıkıldım biraz.
Erkeklerin muhafazakarlığı bazı şeyleri karşısında müsait bulana kadardır. Sen de cumaya gidiyor falan diye Hz. Yusuf mu sandın :))

Ne zamandan beri erkeğin tecrübesizi bakir liği konuşulur oldu kızlar bile bir sürü tecrübe ederken bir erkeğin geçmişteki birlikteliğindeki cinsel geçmişi konuşulmaz napıcan eline el degmemişi çocuk gibi

Dini dogru sekilde anlayip yasamadiktan sonra namaz kilmak tek basina seni iyi insan yapmiyor.. Bosanmis kadinla evlenen bir Peygamber var Islam'da fakat bugune baktigimizda bosanmis kadinla evlenmeye buyuk skandal gozuyle bakanlar genelde yine muhafazakar gecinen kesim oluyor (dindar demiyorum dikkat edersen, muhafazakar; ikisi bence cok farkli)..
Cinsellige ve evlilige bakış açısı, dini hassasiyetler benzer olmadigi surece bi iliskinin yurumesi cok zor zaten..
Konu sahibi dini hassasiyetim var diyerek evlilik dışı cinselligi cirkin bulabilir ama ben burda "gunaha girdi, uzuluyorum" dedigini göremiyorum.. Söylediği şey, "baskasina dokundu, baskasiyla yasadi".. Burda da bi çelişki görüyorum dolayisi ile.. Ilki olmak isterdim diye de bilirdi, yine anlarim ama bahsettigim şey cok farkli..
Bakis acisi degismedikce hersey cok zor olacak bence.hem celiski hem tutarsizlik hemde sagliksiz dusunceler

Neden pisman olsun sizin fikriniz adi basinda sizin..

Dinde kisisel gorus yoktur kurallar vardir oruc tutmayan birine pisman olma diyemezsiniz inaniyorsa o dinin geregi odur yapmasi gerekir.
Ornegin orucluyken birisi yemek yerse gunaha girer.

Burada konu sahibi kiz inancliyim demis onun acisindan degerlendirilmesi lazim inacta kisisel gorus yoktur.

Sunu da belirteyim tabi ki ibadet yapan fakat esini aldatan siddet uygulayan kisiler var yaptiklari ahleken yanlis ve inandigini iddaa ettikleri dine gore gunah oluyor o konuda haklisiniz fakat ikisi farkli konular oluyor konu sahibinin sorusuyla farkli seyler oluyor.
Hayir farkli degil bilakis yuzde yuz ayni.sevgilim zina yapmis ne yapmaliyiz demiyor.birine dokunmus nasil olur bu ben bunu kabullenebilirmiyim diyor

Sen bilirsin ablacim hazmedebilecek miyim diye iyice dusun tasin.

Lakin senin kafada muhafazakar erkek de cok, bence oyle birini tercih edersen dunya gorusleriniz de daha yakin olur.

Hayir farkli degil bilakis yuzde yuz ayni.sevgilim zina yapmis ne yapmaliyiz demiyor.birine dokunmus nasil olur bu ben bunu kabullenebilirmiyim diyor

Ama siz mesajinizda namaz kilan birinin evli kisilerle iliskisini soylemissiniz.

Bir de niye pisman olsun yazmissiniz dine gore olmasi gerekiyor ve dinde kisisel gorus yoktur.

Ama siz mesajinizda namaz kilan birinin evli kisilerle iliskisini soylemissiniz.

Bir de niye pisman olsun yazmissiniz dine gore olmasi gerekiyor ve dinde kisisel gorus yoktur.
Pisman olmuyor diye dovemeyizki adami.hur bir insan olarak akli basinda koca adam gitmis sevismis bizi ilgilendirmez pisman olmasi yada olmamasi.konu sahibi cok baska birsey soylemis garip olan bir durum bence

Pisman olmuyor diye dovemeyizki adami.hur bir insan olarak akli basinda koca adam gitmis sevismis bizi ilgilendirmez pisman olmasi yada olmamasi.konu sahibi cok baska birsey soylemis garip olan bir durum bence

Biz bir sey yapamayiz hur tabi ki..

Fakat inancli muhafazakar insanin oyle olmasi pisman olmasi gerekir..

Oyle oldugunu soyledigi icin yorumum.

Hristiyan bir insan Isaya saygisizlik yapsa istedigini yapar hur tabi ki deriz.
Fakat ben Hristiyanim derse o zaman neden yapiyorsun ne alaka deriz degil mi?

Kiz mesajlarinda muhafazakar nasil yapmis anlamadim yazmis ondan yazdim..

Biz bir sey yapamayiz hur tabi ki..

Fakat inancli muhafazakar insanin oyle olmasi pisman olmasi gerekir..

Oyle oldugunu soyledigi icin yorumum.

Hristiyan bir insan Isaya saygisizlik yapsa istedigini yapar hur tabi ki deriz.
Fakat ben Hristiyanim derse o zaman neden yapiyorsun ne alaka deriz degil mi?

Kiz mesajlarinda muhafazakar nasil yapmis anlamadim yazmis ondan yazdim..
Ama konunun sonunda baskasina nasil dokundu bunu kabul edebilirmiyim yazmis.bence bu ciddi bir problem.adam belki tovbe etti pisman.ama konu sahibinin bakis acisi normalmi.bu durumda benim kocam ne yapsin

Ama konunun sonunda baskasina nasil dokundu bunu kabul edebilirmiyim yazmis.bence bu ciddi bir problem.adam belki tovbe etti pisman.ama konu sahibinin bakis acisi normalmi.bu durumda benim kocam ne yapsin

Konu sahibi sonradan haklisiniz diyerek fikir degistirdi dokunma konusunu rafa kaldirdi.

Back
X