Düşünülmemek

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Tek isteğim düşünülmek.. İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor. Helali hoş olsun... Düşündüm de bana yapılmıyor. Aklınıza ister aile gelsin, ister arkadaş..... Binlerce ödeme yapabilen insanlar bana hiçbir şey yapmıyor. Eski sevgilimden de bu yüzden soğumuştum. Ben sadece düşünülmek bana özenli davranılmasını istiyorum, bir kuru gül de olsa. İş yerime ilk gün çiçeği bile gelmedi. Üzülüyorum..Hep birilerinin doğumgünü, birilerinin özel günü jasemin hediye ayarlasın hiç jaseminler günü yok mu... Ben çıkarcı değilim sadece içimi dökmek istedim. Ailem bile söz konusu eşya ise çok iyisini alırken aylardır istediğim şeyi göz ardı ediyorlar. Ben istediğim şeyi kendim de alırım ama çok çok daha pahalı olan başka bir eşyayı aldıklarını bana söylemeseler keşke haberim olmasa... Sanırım sıfır beklenti sonsuz mutluluk en doğrusu..

Ne neden sonuç çözüm konunda bir arada
Boşver arkadaş dert etme 3 günlük dünya sonuçta

Kimsenin özel bir gününü hatırlamayın, o hediyelere jestlere vereceğiniz parayla kendinize hediyeler alın, o parayla spora veya kursa yazılın. Emin olun parasına daha çok değecektir bu şekilde.

Kendinize değer verdikçe size değer veren insanları hayatınıza çekersiniz. Cepte görülen insanı kimse baş tacı etmiyor.

alınmakta haklısın. ben olsam keserim musluğu. bir konu denk geldiği anda da ortaya lafımı atarım beni bi kere düşünen mi vardı benden de çok görürler artık diye.
Haklıyım değil mi abartmiyorum. Bazen kendime saçmalama bunda alınacak ne var diyorum ama hislerime laf anlatamıyorum

Sizinle benzer seyleri bende yasadim. Cozum olarak bana deger vermeyene bende deger vermiyorum. Yalniz aileniz haric, her kosulda ailenizin yaninda olun. Hala yasayan bir anne babaniz olduguna dua edin, pek cok insanin bende dahil kizabilecegi annesi babasi yok. Annem yasasa da bana hic birsey almasa keske.

Kesinlikle bu bir enerji. Ben kendime kötü enerjiyi çekiyorum sanırım

Başınız sağ olsun mekanları cennet olsun

Eşim ve anne babam disinda kimseye hediye almam pek, kendimi paralamam birilerinin ozel gunu vs için. Bazen hediye alsam da bunlar ufak tefek şeyler olur ugrasmam veya binlerce lira vermem asla. Kimseden de bir şey beklemem. Bana abartili hediye verilmesini de sevmem cunku ben o kadar uğraşmak istemem karsilik veremeyebilirim.
Ben boyle rahat ediyorum, tavsiye ederim.

Peki ya eşiniz, anne babaniz size bir şey almıyorsa??

Birisi bana hediye alınca ya da bir şey ısmarlayınca bende mutlaka ya hediye almak ya da bir şey ısmarlamak için zaman kollarım. Biri beni düşünüp hediye almışsa değer vermiştir ve bu ince bir düşünce. Bu değere karşılık bende mutlaka bir şey yapmak isterim. Size hak veriyorum insan böyle durumda kötü hisseder. Karşınızdaki insanlar ince ruhlu değil maalesef hatta bazıları bana alınsın yapılsın benden hiçbir şey çıkmasın mantığımda

Düşünülmekle , maddiyat arasında sağlıksız bir bağlantı kurmuş olabileceğinizi düşünüyorum.

İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor.

Peki tüm bunları neden yapıyorsunuz ? Kendinizi mecbur mu hissediyorsunuz ?

Ben size hak veriyorum. Bir suru sey yapiyorsun. Sonra diyorsun ki iyi de niye sadece ben yapiyorum. Zamanla da ne kadar ekmek o kadar kofteye dönüşüyor olay. Bir de sunu gördüm toplumda biri hep bir seyler yapiyorsa artik o vazife haline geliyor. Yapmayin... size yapmayana, sizi önemsemeyene yapmayin. En azindab yorulmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…