Ne neden sonuç çözüm konunda bir aradaTek isteğim düşünülmek.. İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor. Helali hoş olsun... Düşündüm de bana yapılmıyor. Aklınıza ister aile gelsin, ister arkadaş..... Binlerce ödeme yapabilen insanlar bana hiçbir şey yapmıyor. Eski sevgilimden de bu yüzden soğumuştum. Ben sadece düşünülmek bana özenli davranılmasını istiyorum, bir kuru gül de olsa. İş yerime ilk gün çiçeği bile gelmedi. Üzülüyorum..Hep birilerinin doğumgünü, birilerinin özel günü jasemin hediye ayarlasın hiç jaseminler günü yok mu... Ben çıkarcı değilim sadece içimi dökmek istedim. Ailem bile söz konusu eşya ise çok iyisini alırken aylardır istediğim şeyi göz ardı ediyorlar. Ben istediğim şeyi kendim de alırım ama çok çok daha pahalı olan başka bir eşyayı aldıklarını bana söylemeseler keşke haberim olmasa... Sanırım sıfır beklenti sonsuz mutluluk en doğrusu..
Dışardan biri bana bunu anlatsana "amaaan dert mi bu" derdim. Ama kendim etkilendim, kötü hissettim elimde değil ki.Ne neden sonuç çözüm konunda bir arada
Boşver arkadaş dert etme 3 günlük dünya sonuçta
Çok doğruKendi kendine yetinmeli insan. Beklentiler, yaralar.
Haklıyım değil mi abartmiyorum. Bazen kendime saçmalama bunda alınacak ne var diyorum ama hislerime laf anlatamıyorumalınmakta haklısın. ben olsam keserim musluğu. bir konu denk geldiği anda da ortaya lafımı atarım beni bi kere düşünen mi vardı benden de çok görürler artık diye.
Ben hediyeleşmeyi çok severim, o anda karşımdaki insanın yüzündeki mutluluk beni de mutlu eder. Artık geriliyorum sanırımHediye aldığınızda mutlu oluyorsanız alıp hediye edin, eğer bu sizi germeye başlamışsa siz de bırakın gitsin.
yo çok haklısın. ben de alınırım üzülürüm, kendimi dışlanmış hissederimHaklıyım değil mi abartmiyorum. Bazen kendime saçmalama bunda alınacak ne var diyorum ama hislerime laf anlatamıyorum
Kesinlikle bu bir enerji. Ben kendime kötü enerjiyi çekiyorum sanırımKimsenin özel bir gününü hatırlamayın, o hediyelere jestlere vereceğiniz parayla kendinize hediyeler alın, o parayla spora veya kursa yazılın. Emin olun parasına daha çok değecektir bu şekilde.
Kendinize değer verdikçe size değer veren insanları hayatınıza çekersiniz. Cepte görülen insanı kimse baş tacı etmiyor.
Başınız sağ olsun mekanları cennet olsunSizinle benzer seyleri bende yasadim. Cozum olarak bana deger vermeyene bende deger vermiyorum. Yalniz aileniz haric, her kosulda ailenizin yaninda olun. Hala yasayan bir anne babaniz olduguna dua edin, pek cok insanin bende dahil kizabilecegi annesi babasi yok. Annem yasasa da bana hic birsey almasa keske.
Harcadıktan sonra "paraya ihtiyacın varsa söyle" diyorlar. Harcarken harcama demek yerine..yo çok haklısın. ben de alınırım üzülürüm, kendimi dışlanmış hissederim
Peki ya eşiniz, anne babaniz size bir şey almıyorsa??Eşim ve anne babam disinda kimseye hediye almam pek, kendimi paralamam birilerinin ozel gunu vs için. Bazen hediye alsam da bunlar ufak tefek şeyler olur ugrasmam veya binlerce lira vermem asla. Kimseden de bir şey beklemem. Bana abartili hediye verilmesini de sevmem cunku ben o kadar uğraşmak istemem karsilik veremeyebilirim.
Tek isteğim düşünülmek.. İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor. Helali hoş olsun... Düşündüm de bana yapılmıyor. Aklınıza ister aile gelsin, ister arkadaş..... Binlerce ödeme yapabilen insanlar bana hiçbir şey yapmıyor. Eski sevgilimden de bu yüzden soğumuştum. Ben sadece düşünülmek bana özenli davranılmasını istiyorum, bir kuru gül de olsa. İş yerime ilk gün çiçeği bile gelmedi. Üzülüyorum..Hep birilerinin doğumgünü, birilerinin özel günü jasemin hediye ayarlasın hiç jaseminler günü yok mu... Ben çıkarcı değilim sadece içimi dökmek istedim. Ailem bile söz konusu eşya ise çok iyisini alırken aylardır istediğim şeyi göz ardı ediyorlar. Ben istediğim şeyi kendim de alırım ama çok çok daha pahalı olan başka bir eşyayı aldıklarını bana söylemeseler keşke haberim olmasa... Sanırım sıfır beklenti sonsuz mutluluk en doğrusu..
İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?