Dusunun ki ?

Sonucta aileniz,maalesef secme hakkimiz yok. Atsan atilmaz,satsan satilmaz. Siz ogreminizi tamamlayin,once kendi hayatinizi kurtarin. Elinizden gelirse neden uardimci olmayasiniz? Anneniz ne yapsin...

bu durumda sadece annene yardımcı ol o zaman annenin eline ver parayı babana verme... gitsin çalışsın.. inşaatta çalışsın, simit satsın yapsın yani hiç bşy bilmiosa....

ya da maaşının tamamını sölemiyceksin 1500 alıosan 750 alıyorum de.. bi kısmını onlara ver gerisi sana kalsın...

Eğer çalışırken ailenle yaşayacaksın yardimci olman lazım. Fakat parayi annene ver, babana değil. Ayrı eve cikarsanda annene destek olursun yine. Ama baban seni kullanmaya çalışacak biriyse buna izin verme.

çok zor bir durum. evlenene kadar son kuruşuna kadar annenin hatırına verdin. peki evlendikten sonra??? Yani demek istediğim hazır beklememesi lazım babanın.

Önce üniversiteyi bitirir,işe girer,para kazanmaya başladıktan sonra bunları düşünürdüm.Zaman,şartlar değişir.O zaman ne yin ne olacağına günü geldiğinde karar verirdim.

Ben işe girince anneme derim istemiyorsan çekme bu adamı ben sana bakarım.
Boşanmak istemiyorsa da sadece anneme gizlice veririm para.

Zor bir durum..Ama keyfine düşkün babaya maaşımı yedirmezdim kesinlikle..

maaşı eksik söyle, ver bir kısmını... sonuçta sen de yeni bir yuva kurcaksın zamanı gelince... kendin için birikim yap mutlaka..

B
Bir bitirin,calisin kazanin da sonrasinda bskarsiniz..

Sizi kim okutuyor bu durumda masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz?

Anneme gun yuzu gostermek isterdim ben. O babaya da kazandigimi soylemezdim. Ama annemi ferahlatmak icin elimden geleni yapardim.

Calisiyorum parttime kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum. Borc icindeyiz.

Çok üzüldüm ama daha şimdiden kendi başına ayaklarının üzerinde durabiliyorsun tebrikler çok güçlü birisin,
ileride başına gelecek zorluklara tek başına göğüs gerebileceğinin göstergesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…