- Konu Sahibi karbeyaz00
-
çok zor bir durum. evlenene kadar son kuruşuna kadar annenin hatırına verdin. peki evlendikten sonra??? Yani demek istediğim hazır beklememesi lazım babanın.Evet dusunun ki 22 yasindasiniz. Bir calisan bir bos kalan bir babaniz var yillardir isten tak diye cikip gelep insanlarla anlasamayan. Ustelik sigortasi da yok, emekli asla olmayacak. Bir yanda ev hanimi anneniz, kiracisiniz,babaniz suan bile evde kicini yaymis is begenmeyip pc oyunlari oynuyor. Bu durumda okul bitince (universite) ise girip kendi hayatiniz icin para biriktirip bole bir babaya koklatmazmiydiniz yoksa annenizin hatrina nasil davranirdiniz ?
Önce üniversiteyi bitirir,işe girer,para kazanmaya başladıktan sonra bunları düşünürdüm.Zaman,şartlar değişir.O zaman ne yin ne olacağına günü geldiğinde karar verirdim.Evet dusunun ki 22 yasindasiniz. Bir calisan bir bos kalan bir babaniz var yillardir isten tak diye cikip gelep insanlarla anlasamayan. Ustelik sigortasi da yok, emekli asla olmayacak. Bir yanda ev hanimi anneniz, kiracisiniz,babaniz suan bile evde kicini yaymis is begenmeyip pc oyunlari oynuyor. Bu durumda okul bitince (universite) ise girip kendi hayatiniz icin para biriktirip bole bir babaya koklatmazmiydiniz yoksa annenizin hatrina nasil davranirdiniz ?
Bir bitirin,calisin kazanin da sonrasinda bskarsiniz..Evet dusunun ki 22 yasindasiniz. Bir calisan bir bos kalan bir babaniz var yillardir isten tak diye cikip gelep insanlarla anlasamayan. Ustelik sigortasi da yok, emekli asla olmayacak. Bir yanda ev hanimi anneniz, kiracisiniz,babaniz suan bile evde kicini yaymis is begenmeyip pc oyunlari oynuyor. Bu durumda okul bitince (universite) ise girip kendi hayatiniz icin para biriktirip bole bir babaya koklatmazmiydiniz yoksa annenizin hatrina nasil davranirdiniz ?
Sizi kim okutuyor bu durumda masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz?
Evet dusunun ki 22 yasindasiniz. Bir calisan bir bos kalan bir babaniz var yillardir isten tak diye cikip gelep insanlarla anlasamayan. Ustelik sigortasi da yok, emekli asla olmayacak. Bir yanda ev hanimi anneniz, kiracisiniz,babaniz suan bile evde kicini yaymis is begenmeyip pc oyunlari oynuyor. Bu durumda okul bitince (universite) ise girip kendi hayatiniz icin para biriktirip bole bir babaya koklatmazmiydiniz yoksa annenizin hatrina nasil davranirdiniz ?
Calisiyorum parttime kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum. Borc icindeyiz.
baban o tabıkı bakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?