Dusunun ki ?

Sen ne kadar para koklatmak istemesende ailenle birlikte yasadigin surece ihtiyaclari varsa vermek zorunda kalirsin. Ayrica calisiyorsan veya paran varsa ailene destek olmak boynunun borcu. Bekarken gecim bir sekilde olur fakat emeklilik olmadimi sen evlendiginde ne yapacaklar! Baban simdi is begenmedigi icin calismiyor fakat ilerde yasli oldugu icin veya hasta oldugu icin calisamayacak. Ben senin yerinde olsam babami veya annemi nasil emekli yapabilirim onu arastirirdim.

Budurumda baban sanırım hiç zor durumda kalmamıs ekmek elden su gölden yasıyo nasıl olsa bisekilde bulan getiren evi cekip ceviren birileri var bana ne diyo bence sen anneni al ayrı eve cık calısmaya basladıgında mecbur kalınca illaki biseyler yapıcak yemeden içmeden yasıycak diil ya zor durumda kalınca belki aklı basına gelirde düzelir kardesim

Teşekkür ederim. Benim gibi insanlar gercekten cok güçlü oluyor ama bu kolay değil baya bir zorluk çekerek oluyor bu.. Ve psikolojilerimiz de kesinlikle iyi kalmıyor. İnşallah ilerde düzgün bir yuva kurup cocuklarıma ve eşime faydalı olurum.

Yok canım babam kendisi dönderiyor borç harç krediyle filan bişiler yapıyor. Bikaç ay calısıyor az bişe ödüyor sonra yine cıkıyor borc yapıyor. Yani karnımız tok oluyor sadece lüksü gectim eve hiç esya almamıs biridir. Faturalar ödeniyo bir sekilde kira cok az bişe . Hadi bugün böyle yarın birgün calısamayacak duruma gelse Allah korusun yaşlanıyor ve emeklisi de olmayacak. Annemi alıp gitmem söz konusu dğil.

İnşallah bu dünyada acı çekmeyen insan var mı ,önemli olan acıların karşında nasıl durduğun karakterin,Allah gönlne göre versin inşallah.

baban o tabıkı bakacaksın
Ne münasebet. Çalışmasına herhangi bir engel yokken evde oturan bir babaya "tabii ki bakmakla" yükümlü değil, kendi vicdani kararıdır.
Diğer babaların ne günahı var iki üç işte birden gece gündüz çalışıp çocuklarına bakmaya çalışıyorlar?

Ne diycemi bilemedim belli bi yastan sonra insanlar cocuklasmaya baslıyo iste yani sen ne dersen de bes yasındaki cocuga yeri geliyo laf anlatıyon onlara anlatamıyosun iste ne diyim düzelir insallah sorumluluklarının farkına varırr Allah sabır versin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…