duvar kağıdı dekorasyon

betautiful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
34
19
28
merhaba arkadaşlar oturma odama duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ama 4 duvarına değil internetten çok araştırdım bazı foto larda tv arkasına duvar kağıdı yapılmış diğer duvarlar tekrenk boya veya duvar kağıdı veya tam tersi şeklinde tv arkası tek renk diğer duvarlar kağıt olarak dekore edilmiş bunun doğru olanı nedir hangisi daha hoş durur önerilerinize ihtiyacım var
öneri yapmanızı istediğim bir diğer konu ise duvar kağıdı renk uyumuyla ilgili buz mavi veya pembe (koltuğa henüz karar veremedim )rengini içinde barındıran bir duvar kağıdı almayı düşünüyorum bu renklerde bir duvar kağıdı alsam diğer duvarın rengi ne olmalı
fikirlerini benimle paylaşacak olan tüm arkadaşlara şimdiden tşk ederim

Son düzenleme:

bence kesinlile tv arkasına duvar kağıdı yapılmalı. daha modern duruyor. duvar kağıdının içinde krem ve turkuaz olanlar çok hoş duruyor.Evin duvar rengi açık tonlarda olursa hem ev daha ferah duruyor hem daha aydınlık. Vanilya rengi olabilir sanırım

tum odanin duvar kagidi olmasindansa tek duvar daha iyi duruyor ben yatak odam icin yaptirmistim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, ben de salonda tv arkasındaki duvar için kağıt düşünüyorum. siz yaptırdınız mı acaba? marka öneriniz var mı?

sütlü kahve koltuk takımımız olacak. yemek odasını da ya açık ya orta ahşap tonlarında alacağız. tuğla ya da taş desenli düşünüyorum kağıdı duvar rengi ve kağıt renk tonu için öneriniz olur mu bana da acaba?

bir de kapının olduğu bölüme nasıl yaptırabiliriz kağıdı duvarda bütünlük sağlanmıyor, maalesef içe giren bir bölüm de yok o duvarda kapının üstünde kalan bölüm kağıtla yama gibi mi durur yoksa o kadar yeri kağıt yaparsak fazla mı boğar bilemedim:26:

tum odanin duvar kagidi olmasindansa tek duvar daha iyi duruyor ben yatak odam icin yaptirmistim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kapı olan duvara mı tek parça halinde bir duvara mı yaptırdınız, kağıdı kendiniz aldıysanız markasına mı hangi özelliğine dikkat etmek gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…