• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvardan gelen tuhaf sesler😞

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
133
Hanımlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık
Ev bahçe katı
Ve taşındığımız hafta itibariyle duvardan tırmıklama sesi duymaya başladık özellikle geceleri
İnanılmaz huzursuzum, dün yine çok ses geldi uyuyamadım sabaha kadar
Eve yeni geçtik, kiracıyız, masrafta yaptık taşınma durumumuz yok
İlaçlama şirketini arayıp durumu anlattım ama siyah büyük kutu şeklinde 5 istasyon kuruldu . 2 tane bahçeye,2 dışarıda,1 tane de evde. Çok şükür evde görmedik, ama inanılmaz korkuyorum
Duvarı delip geçecek sanki
Başına gelen var mı? Ne yapmalı😞

Faredir muhtemelen. Baca falan var ise orayı iyice gazete ile tıkayıp öyle baca kapağını kapatın. Özellikle yağmurlu havalarda aşağıya çok inerler. Evlenene kadar bahçeli evde oturduk bir arada eve girselerde sıkıntı yaşamadık :D şimdi de evim son katta kışın girdi eve baca kapağını düşürdüler hem de :D ilaçlamaya gönlümüz el vermedi bir kediye bakmamız gerekti tam o süreçte. Kokusundan sonra gelmedi tekrar farecik.

Of nasıl çözüm bulunmaz nasıl ilaçlanır ki duvarın içinde o😕

İnan’ın öyle tırmıklıyor ki her gece yüreğim ağzımda yatıyorum yatağa😕
Kemirgenler gece aktif olurlar. Doğal düşmanları çok olduğu için gündüz gözükmezler. Korkmayın hiç. O da yaşamak istiyor sonuçta. Eve girmesin sadece. O sıkıntı olur. Ya da bir kedi alın. Kokusundan gelmez zaten. Ben hayvanlara hiç kıyamadığım için ilaçlayın da diyemiyorum maalesef. Benim evimde müstakil ev. Bazen envai çeşit böcek ile muhattap oluyorum. Onları bile öldüremiyorum 🤷🏼‍♀️

Supurgelikte ya da yer dosemesinde kurt da olabilir.geceleri cok guclu tirmalama sesleri cikarir.

yıllar önce bir evde kiracıydık 30 yıl önce

o zamanlar Amerikan kapı yok ama kapı tahta da değil suntamsı bir şey

neyse kullanmadığımız bir oda var içinde ıvır zıvır dolu

oradan garip sesler geliyor

ama oda fazla karışık cidden korkunç geliyor çocuk halim ile bana

sonra aradan aylar geçti

kapıda bir delik

dışarı arada çıkan iki anten

annem bir gün cımbızla çıkardı arkadaşı işaret parmağım kadar kocaman

kapıyı kocaman delmiş yemiş

Kedi bakın. Evde istemiyorsanız bahçede bakın arada evinizde misafir edin. Hem kış günü o ısınır karnı doyar hem de kokusundan kaçar fareler.

Evet geldi malesef :( gecen yil ogrenci evimde 4 fare olusu bulmustuk. Korkunctuuuuu. (tr de degil tabiki ) Öncelikle evin hiç bir yerinde yemek birakmayin inanilmaz koku aliyorlar. Mutfakta asla bulasik birakmayin Birde rahatsiz oluyorsaniz kapi altlarini kapatin eski tsortle felan. Çok yakin zamanda hallolur sorununuz. Biz o kadar insan tedbirleri arttirinca hayvan da ac kalip baska yere gitti.

Back
X