• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvardan gelen tuhaf sesler😞

Aklıma halka filmindeki kuyu geldi ne alakaysa .
Büyük ihtimalle faredir o , internette farelerin korkup kaçtığı uzaklaştığı bi sinyal sesi duymuştum , o tırmalama sesini duyduğunuzda onu açın belki kaçar gider ordan .
Benim de ‘öteki taraf’ filmi geldi :) izlemeyenler korku sanmasın, kadın bi kaza sonucu duvarın diğer tarafına sıkışıyordu hatta öneririm, izlenir.

Of nasıl çözüm bulunmaz nasıl ilaçlanır ki duvarın içinde o😕
Fare kovucu frekansta ses çıkaran aletler var. Fişe takıyorsunuz hep orda kalıyor. Gerçekten de ailemle yaşadığım bekarlık zamanında evimizin kedisi ölmüştü. O zaman apartmanın en üst katında olduğumuz halde fare girdi su borusundan. Sonra kayınvalidem söylemişti o aleti, onlar da dükkanlarında takıyorlardı. Hemen ondan aldık bir daha gelmedi. Şimdi benim kendi evim de doğayla iç içe bir yerde ama evde kedim var ve kedi olan yere gelmiyorlar cidden. Fakat iş yerime de aldım o aletten, bir senedir orada da hiç fare görmedim. Aklınıza yatarsa bana özelden yazın link atarım burda reklama vs girer diye emin olamadım.

Hepinize teşekkür ederim
Kedi alma durumum yok çünkü alerjim var
Ben ilaçlama konusunu düşünüyorum ama duvardan gelen sese nasıl ilaçlama yapılır bilemiyorum😢

Müstakil ev sitede mi, bahçeli mi? Ben de buna benzer bişe yaşamştım ve sitede fıskiye çalışıomuş gece o da her döndüğünde evin yan duvarına( tam uyuduğum odanın dış duvarı) su sıçratıomş onun sesiymiş. Durumu çözene kdr kafayı yemştik

Fare kovucu frekansta ses çıkaran aletler var. Fişe takıyorsunuz hep orda kalıyor. Gerçekten de ailemle yaşadığım bekarlık zamanında evimizin kedisi ölmüştü. O zaman apartmanın en üst katında olduğumuz halde fare girdi su borusundan. Sonra kayınvalidem söylemişti o aleti, onlar da dükkanlarında takıyorlardı. Hemen ondan aldık bir daha gelmedi. Şimdi benim kendi evim de doğayla iç içe bir yerde ama evde kedim var ve kedi olan yere gelmiyorlar cidden. Fakat iş yerime de aldım o aletten, bir senedir orada da hiç fare görmedim. Aklınıza yatarsa bana özelden yazın link atarım burda reklama vs girer diye emin olamadım.

Bana da link atar mısınız lütfen

Müstakil ev sitede mi, bahçeli mi? Ben de buna benzer bişe yaşamştım ve sitede fıskiye çalışıomuş gece o da her döndüğünde evin yan duvarına( tam uyuduğum odanın dış duvarı) su sıçratıomş onun sesiymiş. Durumu çözene kdr kafayı yemştik

5katlı bir apartman biz bahçe katındayız

Hepinize teşekkür ederim
Kedi alma durumum yok çünkü alerjim var
Ben ilaçlama konusunu düşünüyorum ama duvardan gelen sese nasıl ilaçlama yapılır bilemiyorum😢
Evde degilde bahçede besleyebilirsiniz sahiden koruyucu oluyorlar bizde bahçeli evde kalıyoruz hatırlıyorum çocukluğumda eve fare girerdi ama yıllardır girmiyor çünkü yıllardır evde yada bahçede aktif olarak kedi var

bana da link atar misiniz😊

Tahta kurusu veya kurdu olabilir. Farelerin hiç o kadar tırmalama sesi çıkardığını duymadım ama annemlerde veya köyde tahta kurtlarının tırmıklama sesi gibi ses çıkarttıklarını duyuyordum, her gece o sesle uyurduk.

Dün duymadık şükür, inşallah bir daha da duymayız
Yarın eşim belediyeyi arayacak

Ben de az önce apartman merdivenlerinde gördüm rica etsem cihazdan memnun kaldıysanız ismini alabilir miyim?

Hanımlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık
Ev bahçe katı
Ve taşındığımız hafta itibariyle duvardan tırmıklama sesi duymaya başladık özellikle geceleri
İnanılmaz huzursuzum, dün yine çok ses geldi uyuyamadım sabaha kadar
Eve yeni geçtik, kiracıyız, masrafta yaptık taşınma durumumuz yok
İlaçlama şirketini arayıp durumu anlattım ama siyah büyük kutu şeklinde 5 istasyon kuruldu . 2 tane bahçeye,2 dışarıda,1 tane de evde. Çok şükür evde görmedik, ama inanılmaz korkuyorum
Duvarı delip geçecek sanki
Başına gelen var mı? Ne yapmalı😞
Bacaya kedi gibi bişey girip çıkıyor işte

Back
X