• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvarlar üstüme üstüme geliyorrr

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba arkadaşlar buraya bir çok kez konu açtım belki de kimseye anlayamadıklarimi burda sizlerle paylaştım bu yazım da bir dertleşme bir iç döküş olsun...
Ben 24 yas2 çocuk annesiyim biri 4yaşında diğeri ,5aylik kuaförüm ama evlendikten sonra köyde yaşamaya başladım eşim hayvancılıa uğraşıyor aynı zamanda bir AVM de çalışıyor o işteyken hayvanlarla ben ilgileniyorum aynı zamanda AÖF de aşçılık okuyorum tuttuğunu koparan biriyimdir aslında ama bu aralar psikolojik olarak çökmüş durumdayim.kpss ye girmek istiyordum kitaplar aldım çalışmak için ama hiç kapaklarını bile açmadım hiç bişey yapmak istemiyorum herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım hayatda bir amacım yok çalışıp mesleğimi yapmak istiyorum ama bulunduğum yer küçük bir ilçe ve burda yeterince hata fazlaca kuaför salonu var kendimi geliştirmek istiyorum bu konudaki kurslar illerde var ve bize 4 saat uzaklıkta günlerim hep aynı geçip gidiyor bazen kendime kızıyorum şükret haline diyorum eşinle aranda bir sıkıntı yok çocukların sağlıklı diyorum ama işte bu düşünceler beynimin içinde dolaşıyor acaba herkes mi böyle insanoğlu nankör derler ya hani hep daha iyisini mi istiyorum doyumsuzmuyum veya psikolojik bir süreç mi geçiriyorum...

Çoğu anne böyle oluyor. Erken evlenmişsin bir de üstüne erken çocuk sahibi olmuşsun. 24 yaşında büyük sorumluluklar alımışsın ve ayrıca gençsin hayatı dolu dolu yaşamak istediğin için böyle hissetmen normal. Çok şükür evlatların sağlıklı. Sana tavsiyem üzülmek işe yaramıyor. Ama hayatını değiştirmek için kpssye çalış yada kuaförlük eğitimi geliştir...

Nankörlük değil aslında bu 😊
İnsanın içinde kendini kanıtlama kendi parasını kazanma isteği oluyor.
Haliyle bunu isteyip kafaya takmanız çok doğal bence.

Bence cocuklarin biraz buyuyene kadar sabret zaten yasin cok genc. Sonra egitim, is, kariyer alaninda saglam kararlar al ve dimdik yürü. 2 cocuk, hayvanlar, aciktan da olsa okul, dusunceler suan seni yoruyor gibi hissettim. Cocuklarin okula, kreşe vesaire baslayinca sen de kendine yatirimlara baslarsin.

Merhaba arkadaşlar buraya bir çok kez konu açtım belki de kimseye anlayamadıklarimi burda sizlerle paylaştım bu yazım da bir dertleşme bir iç döküş olsun...
Ben 24 yas2 çocuk annesiyim biri 4yaşında diğeri ,5aylik kuaförüm ama evlendikten sonra köyde yaşamaya başladım eşim hayvancılıa uğraşıyor aynı zamanda bir AVM de çalışıyor o işteyken hayvanlarla ben ilgileniyorum aynı zamanda AÖF de aşçılık okuyorum tuttuğunu koparan biriyimdir aslında ama bu aralar psikolojik olarak çökmüş durumdayim.kpss ye girmek istiyordum kitaplar aldım çalışmak için ama hiç kapaklarını bile açmadım hiç bişey yapmak istemiyorum herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım hayatda bir amacım yok çalışıp mesleğimi yapmak istiyorum ama bulunduğum yer küçük bir ilçe ve burda yeterince hata fazlaca kuaför salonu var kendimi geliştirmek istiyorum bu konudaki kurslar illerde var ve bize 4 saat uzaklıkta günlerim hep aynı geçip gidiyor bazen kendime kızıyorum şükret haline diyorum eşinle aranda bir sıkıntı yok çocukların sağlıklı diyorum ama işte bu düşünceler beynimin içinde dolaşıyor acaba herkes mi böyle insanoğlu nankör derler ya hani hep daha iyisini mi istiyorum doyumsuzmuyum veya psikolojik bir süreç mi geçiriyorum...
2. çocuğunuz henüz cok kucuk, biraz daha buyusun, is bakmaya baslayabilirsiniz. .

İstanbul da yaşıyorum burda sayısız kuaför salonu var dip dibe yan yana hepsinin müşterisi farklı sonuçta uygun yaparsın dilin tatlıdır ne bileyim biri gelir öbürünü gelsene ne tatlı kadın saçımı kestirdim ne güzel oldu der vs vs çok var diye sana ekmek yok anlamına gelmezki

Back
X