Duvarları aşmak mümkün mü ?

Yumim Yumim Yeni biriyle mi tanıştın? Konuyu daha detaylı anlatsan ya. Bir de bırak şu ıssız adam modundaki erkek kezolarını, ömür törpüsü bunlar. Seven insan açık ve net konuşur. Geçmişiyle seni üzmeye, senin kalbini kırmaya hakkı yok.

seni sevse hoşlansa aşık olsa duvar muvar kalmaz arada anacım. boşverin şu tipleri gerektiği zaman o duvarları patırt diye yıkıp istediklerine gösteriyorlar kendilerini. bir şey yapıp karşılığını görmediğinde sitem edemezsin biliyordun böyle olduğumu ona rağmen geldin diyip başınıza kakacak bu durumu bir yerlerde illa ki. psikolojik sorunlu tipler gizemli mi geliyor sürpriz yumurta gibi içinden çıkacak şeyi mi merak edip de gidip onları bulup açmaya uğraşıyoruz bilmiyorum ama gördüğün yerde kaç o tiplerden.
Günün yorumu bence. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum :super:

Ya teşekkür ederim canım bir sen anladın. Onlar da insan tabi ki daha önceden acı çekmeleri çok doğal
Bence siz tarafsız bakış açıları görmek için değil, duymak istediklerinizi duymak için konu/konular açıyorsunuz. İstediklerinizi duyamayınca da yorum yapanları eski konuları gündeme getirmekle, sizi anlatamamakla itham ediyorsunuz. Burda hiç birimiz sizi tanımıyoruz. Kendinizle ilgili vereceğiniz kararların bizim hayatımıza olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisi olmayacak. Anlattığınız kadarıyla doğru değerlendirmeler yapmaya çalışıyoruz. Ama siz kendi gerçeklerinize gözlerini kapatırsanız biz ne yorum yapsak nafile.

Erkekler sevdiği hoşlandığı zaman öyle duvarları kalmaz. Size ıssız adamım ayağı yapıyorsa senden çok hoşlanmadım ama yoklukta gidersin belki ama benden çok şey bekleme diyordur. Kullandırmayın böyle adamlara sakın kendinizi. Genelde güven problemim var, evlenmeyi düşünmüyorum, bağlanamıyorum vs vs bi bakıyorsun üç ayda evlilik kararı alıp evlenmiş.

Bence siz tarafsız bakış açıları görmek için değil, duymak istediklerinizi duymak için konu/konular açıyorsunuz. İstediklerinizi duyamayınca da yorum yapanları eski konuları gündeme getirmekle, sizi anlatamamakla itham ediyorsunuz. Burda hiç birimiz sizi tanımıyoruz. Kendinizle ilgili vereceğiniz kararların bizim hayatımıza olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisi olmayacak. Anlattığınız kadarıyla doğru değerlendirmeler yapmaya çalışıyoruz. Ama siz kendi gerçeklerinize gözlerini kapatırsanız biz ne yorum yapsak nafile.
Takdir edersiniz ki durumu anlamayan insanlara uygun cevap veremem.Adamın ıssız adamcılık falan oynadığı yok.Ben sadece onda sezdiğim şeyi diyorum beni kandırdığı hiç yok.

Takdir edersiniz ki durumu anlamayan insanlara uygun cevap veremem.Adamın ıssız adamcılık falan oynadığı yok.Ben sadece onda sezdiğim şeyi diyorum beni kandırdığı hiç yok.
İyi de kimse çıkıp da “ben ıssız adamım” demez ki. Sezdiğiniz şey onun hissettirmeye çalıştığı zaten. Neyse. Uğraşmak istiyosanız uğraşın, ama unutmayın siz onun hemşiresi değilsiniz. Kendinize böyle bi misyon yüklerseniz o da hastaymış gibi davranıp bu durumu kullanmaya devam eder. Ama sonra giden günleriniz, aylarınız, yıllarınız için pişmanlık ve yıpranmışlıkla kendi yaralarınızı sarmaya çalışırsınız. Yeşermeye meyilli bi duygu varsa zaten sizin ekstra bi çaba sarf etmeniz gerekmez.

Back
X